1 buçuk ay olacak neredeyse sesini duymadım mesajlaşma da yok hayatındaki sorunlar benden uzak kalmasına gerçekten gerekli bir şey mi daha nereye kdr böyle olacak bilmiyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Seven insan ayrı kalamaz. Bir mesaj bir arama mutlaka araması lazımdı. Bir buçuk ay uzun bir süre.
Zaten 3 aylık bir ilişkiymiş. Sana mesaj atarsa yazarsa cevap verme bile.
Ayrılmaya gtü yememiş. Doğruyu söylememiş.
Peki içindeki olan sıkıntıları bana neden tek tek gösterdi bak ne kdr zor durumdayım dedi bana zaman ver dedi hepsini halledicem dedi beni beklentiye neden sokuyor ki
Peki iflas eşiğinde her şeyini satmış bir adam olsa bile mi
Demek ki benimle ilişkisine ara vermesi haklı bir durum
Maalesef yani dediğim gbi arada yoklamayida bn yaptım zaten o değil sesini unuttum adamın elden ne gelir beklemeye devam ediyorum
Zaman verelim demek ayrılalım ama yine cepte ol demek döndüğünde seni istemiyorum de
Sorunları vardıı..
Bahane hepsi herkesin sorunları var kim dertsiz
Ayrıl seven insan ayrı kalamaz arar mesaj atar
Diyorum ya 1 buçuk ay olacak aramıyor mesajlaşmayida kesti geçen baya grip olmuşum atesim vardı ağrım vardı ağzım yüzüm hepsi yara oldu bunu bile bile nasıl oldun diye bile sormadı hiç
Sevmiyor maalesef nerden buluyorsunuz böyle insanları
E peki neden bitirelim demiyor beya umut veriyor kavusscaz diyor niye yani
Yedekte tutuyor senii
Sanmıyorum öyle biri değil işi yüzünden bu durumda iflas eşiğinde borç batağında ve her şeyini satmış onada hak vermek lazım
Benim sevgilim olsa asla ona sorunlarımı yansıtmam gerçekten seven ayrı kalmaz
Adam bu durumda sevgiyi ilişkiyi mi düşünecek Allah aşkına
Gerçekten seven biri arar sorar onu bile yapmamış ondan hayır gelmez zaten bi mesaj atmak çok mu zor?
Zor değil tabi hatta ses attım sesim baya kotu çıkıyordu dedim belki arar ama hiç sormadı bile
Sevmiyor maalesef üzgünüm
Sevmiyorsa söylesin bende ilişki durumumu kaldırayım boynumdan fotosunu çıkarayım o zaman aileme diyeyim yani bu nedir
Demez yedekte tutuyor seni ondan
Ben ne yapmalıyım böyle çok yalnızım yani hiç kimseyle konuşmuyorum
Engelle gitsin her yerden ulaşamasın sana kendini yıpratma boş yere o senin umrunda bile değil seven adam böyle şeyler yapmaz ki kimse senin ışığını söndüremez daima güçlü kal
Vicdanım el vermiyor durumu kötü sonuçta elim ayağım bağlandı resmen ne yöne çekeceğimi bilmiyorum
Dediğim gibi kendini yıpratma boş yere degmez inan kimse senin ışığını söndüremez
İlişkiyi tamamen bitir
Ne kadar süredir beraberdiniz
3 ayı geçmiştir
Peki taktiksel ilerle üzerine gitme ayrılmak istiyor bile olabilir ama sorularım olacak size önerim ona göre taktiksel ilerlersen daha sağlıklı olur
Ne sorusu
Konuyla ilgili yani ilişkinizle ilgili sorular
Tabi sorun
Yoruma yazamam takip yapabilir misin
Özelden konusamam ihanet olur
Ne alaka ihanetlik bir şey sormayacağım ki ilişkiniz hakkında soracağım
Olsun sonuçta başkasıyla mesajlaşmak ihanettir
Saçmalama yazacağım şeyler soracağım onu döndürmek için veya neden böyle detay için
Burdan sorun
Olmaz işte yoruma yazamam neyse sen onu istemiyorsun sanırım sen bilirsin
Ben sana güzelce soru sorup her şeyi anlatacaktım
Başka biri var dır
Sanmıyorum bu kdr da kötü olamaz işi yüzünden benden ayrı kalıyor biliyorum
Ayrılmasına ne gerek var?
Beni bu sürece sokmak istememis
Dediğimin arkasındayım
Ama babamı araya katipta bana bu kötülüğü nasıl yapar hayır inanmıyorum
Ayrılırsınız napsan
Anlamadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Süreç gerçekten çok yıpratıcı ve hislerinin soğumaya başlaması o kadar normal ki 🥺 1.5 ay iletişim kurmadan durmak bir ilişki için oldukça uzun bir süre. Hayatındaki sorunlar ne olursa olsun, sevdiğin insanla ufak da olsa bir bağ kurmak istersin.
Eğer bu ilişkiyi tamamen kaybetmek istemiyorsan, kendi iç huzurun için belirsizliği bitirmelisin. Ona net, sakin ama kararlı bir mesaj atıp bu durumun seni uzaklaştırdığını söyleyebilirsin. Kendi değerini unutmadan açıkça konuşmak en iyisi ✨
Sence seninle iletişime geçmeye cesareti var mı, yoksa adım atma sırası sende mi ☕💖