Beni zor zamanımda yalnız bırakanlar şimdi neden yeniden ilgileniyor?

2009'da yasaklı şiirlerim vardı benim sonra 2011'de patronumla karşılaştım o da küt saçlıydı sonra işte work and travel yaptım bir adamı Ömer ismiyle o da küt saçlıydı yine ona çekildim artık herkesi Tolga'ya benzetiyordum sonra Tolga’nın kim olduğunu anlayınca daha çok delirdim ettim sonra onu yasak bile olsa sevmeye devam ettim ama tabii yazdıklarım sanmakla kalmadı Ömer’in yanına gittim sırf ona sen benim babam mısın demek için hata aradım onu ve dedim ki; ya Ömer sen benim babam mısın o da yok dedi deyince ben de inanmadım haliyle ve 3000 km gittim ama beni kovdu, patronuma işten çıkmak istiyorum dedim neden diye sormadı “hasta mısın” yoksa dedi, ben de evet dedim telefonu kapattım ve işten ayrıldım. Sonra hep dönmek istedim ama asla bana dönüş yapmadı meğer bana âşıkmış ama ilk aşkımın beynimi iflas etmesiyle mahalledeki çocuk sapık yani hepsinin yüzünden yasaklar içinde bile olsa yasaklımı istediğim gibi sevmedim hayat engel oldu bana ama kalbim hâlâ onu söylüyor ediyor evet yasak 🚫 ama bünyem alışkın artık acı 😫 çekmeye ve kimseyi de yara bandı 🩹 yapmak istemediğimden en son gittiğim işteki patron hayatımda gördüğüm en yakışıklı insandı sevdiğim ünlü sevdiğimden sonra ama işi almadım çünkü yasak bile olsak onu aldatmak istemedim belki duyar kıskanır diye ama şimdi o da bana birkaç sene önce yazdı sanırım o da âşık..

Abi kimseye ışık yakmıyorum evlenmek de istemiyorum benimle neden ilgileniyor bu insanlar? Hülya Avşar'ı bile delirdiğimde sevgimden annem sanıp ex eşinin k. Ç evine gittim sonra bana DNA'yla gel dedi kapıdaki gardiyanlar yani anlamıyorum bir fukara, aciz bir kuldan ne bekliyor bu insanlar?

Sevmekse hani nerde ele alınıyor mu? Hani ben neden görmüyorum hani aşkları nerde? Klavye ⌨️ arkasında mı sahiden? Ben üzüldüğümde ağlarken neden beni ittiniz? Neden

Beni zor zamanımda yalnız bırakanlar şimdi neden yeniden ilgileniyor?