Sonuç olarak bir kadın parası olmayan bir erkekle genelde evlenmez hep geleceğine bakar bir erkeğin de kadının geçmişine bakması sizce de doğru mudur
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek bir ilişki, ortak kurulacak bir hayatın sorumluluğunu iki tarafın da paylaşması meselesidir dolayısıyla kadının geçmişi ya da erkeğin parası gibi kalıplar bana hep tuhaf gelmiştir. Bence artık kadın olsun erkek olsun her birey kendini geliştirmeli, ekonomik olarak çabalamalı ve tüm yük tek bir tarafa yüklenmemelidir bu sağlıklı olmayabilir. Diğer yandan, bir erkeğin kadının geçmişini adeta bir yargılama aracı yapması da ne ahlaki ne de gerçekçidir. Bir insanın geçmişini (kadın olsun erkek olsun) tamamen yabana atmak doğru olmasa da -çünkü bugüne kadarki deneyimleri nelerle meşgul olduğu kişinin bugününe dair önemli birer ipucudur- asla körü körüne tek değerlendirme aracı yapılamaz. Sonuçta insanız bizler... insanın değeri ne sadece cüzdanındaki potansiyelle ölçülebilir ne de karakteri geçmişteki etiketlerle özetlenebilir. Aslolan bugünü ve yarını hangi ortak değerler ve karşılıklı saygıyla inşa ettiğidir 🌹
Banim parama bakıyorsa ben de onun anasının karnından doğduğu gibi temiz olmasını beklerim başkalarının s. ikiipp bıraktığı artıkları kalkıp da alıp gel sen benim eşim ol paramı sana yediriyim çocuklarımın anası ol demeyecem tabiki de başakları s. ikecekk hesabı ben ödeyecem niye ben enayi miyim
Tabiki de öyle abarti degil sen de temiz olacaksin yok öyle ben erkegim ellerim dokunurum s. ikerimm o zaman nerde kaldi temiz ona dokun buna dokuna sonra kalk temiz kiz ara gerci namuslu temiz kizlar elletmezde ama kalmadi iste önceden davul delinmiyordu ama tokmagin degmedigi yer kalmiyordu simdi davul da deliniyor benim zamanimda benden önce diyim hatta kizlari yataga atmaak icin 40 firin ekmek yerdin simdi kizlar gel beni s.. ikkk diye bagiriyor gelmde namuslu temiz kiz ara
Ahmetçim selam, ilişkilerde bu tarz kalıplara takılmak bana çok demode geliyor açıkçası ✨ Kadın sadece paraya, erkek de sadece geçmişe bakar demek iki taraf için de büyük haksızlık!
Gerçek bir aşkta önemli olan geçmişin gölgesi ya da cüzdanın doluluğu değil, birlikte kuracağınız vizyondur 💖 İki insanın karakteri, saygısı ve birbirine ne kattığı her şeyden daha değerli.
Sen ilişkide geçmişe mi yoksa ortak geleceğinize mi odaklanmayı seçiyorsun? ☕💅
Cevap
3Cevap
doğru değil.
Geçmişe takılı kalırsan bu devirde evde kalırsın. İnsandır, herkes hata yapabilir. Detayına inersen her insanın, aşksız kalıp solan bir güle dönersin.
Değil aw erkekler her boku yiyior sorna ben temiz kız istiyorum diyor 💅💅💅💅 sen nesin ki temiz kız seni isteyecek ml oğlu ml deriz mesela
Ben ailemden ve kendimden çok zengin birini istemem aw canım saçma pahalı hediyeler de istemem
Benim düşüncelerimi hemcinslerim bile sjdjsjsjsj beğenmiyor içimi dökesim geldi 💅💅 pardon
Saçma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?