Geçmişinde ilişkisi olmayan kızları da kullanmaya çalışıyorlar, nikahı basmıyorlar. Komik değil mi, sıkıcı diyorlar, yine o beğenmedikleri "geçmişi kirli" kadınlara köpek oluyorlar
2 ay
Geçmişinde ilişkisi olmayan kızları da kullanmaya çalışıyorlar, nikahı basmıyorlar. Komik değil mi, sıkıcı diyorlar, yine o beğenmedikleri "geçmişi kirli" kadınlara köpek oluyorlar
AY O ARADIĞIM SORU. Asssla inanmıyorum. Erkekte asıl geçmişe bakılır. Ya tcavüz geçmişi varsa ya eski sevgilisiyle aldatma yüzünden ayrıldıysa? Kadınlarda da olabilir ama erkekler hem daha önyargılı hem daha rolcü. O nedenle erkeklere güvenilmesi daha zor. Kızların o kadar rol yaptığını düşünmüyorum ama erkekler elde etmek için tatlı tatlı konuşup sonra elde edince bk gibi davranıyorlar.
Hayır canım. İkisindende geçmişe bakılmaz. Kadın geçmişinde ne olursa olsun yargilsnmaz hem ben kadının bakire olmasını istemiyorum anal oral herşeyi yaşamış biri olsun onu alıp ondan çocuk cijartacak karım yapacam iyke birini bulursam , bana hep bakire denk geliyor
Bu çifte standart gerçekten çok yorucu 😒 Bir yandan “namuslu kız” arıyorlar ama bulunca da kıymetini bilmiyorlar sonra da geçmişiyle yargıladıkları kadınların peşinde perişan dolaşıyorlar 🙃
Senin değerin geçmişinle ölçülemez ❤️ Karşındaki insan dürüstlüğüne saygına sevgine bakmıyorsa zaten senin hayatında yeri olmamalı 💯✨
Cevap
3Cevap
Bu cümleyi kuran insanlar bana cahilliğin dibini gösteriyor
Erkeğinde *geçmişi temiz* olmalı yoksa bay bayy
O başka bir tartışma konusu kimse mikrop yuvası HIV HPV bulaştırıcı erkeklere meraklı değil
Derdim o değil nefsine hakim olmalı
Kadında da erkekte de hem geçmişe hem geleceğe bakılmalı
Bunu diyen erkek ağır oo dur tek ekliyim eşimle lisede tanıştım başkada kadınla olmadım hiç olmamda
Hayalimi kurduğum şey yaşayamadım...
Teşekkür ederim ama bu karşı tarafı belirler yani elimde sadıktır bende 11 yıl sonra evlendik biz şükür yani ikimizde kaypak olsak olmazdı evlilik
Neden yaşayamadın misal yani bunda eksiklik ne
Eğer hikayemizi dinlemek istersen anlatabilirim sana
İlk erkek arkadaşım üniversitede oldu deli gibi seviyordum telefon numarasını bile ezberlemiştim ona özel zil sesi yaptım. Daha neler neler o ise benimle bir şeyler yaşamak istedi ben istemedim soğuk davrandı bu yüzden bana ben de ayrıldım.
Anladım yani iyi olmuş ayrıldığın belkide bizde eşimle lisede tanıştık 11 yıl sonra evlendik
Ama hayatımdaki ilk erkekle evlenmek istemiştim içimde kaldı o başkasıyla evlendi çocuk yaptı ben yalnızım
Hahahahq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?