Yani ona karşı son derece, masum temiz, güzel duygular besliyorsunuz, size değer veren biri... Ama ötesi yok... Yani heyecan verici duygular, çekim yok.. Evlenir miydiniz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ona karşı son derece, masum temiz, güzel duygular besliyorsunuz, size değer veren biri... Ama ötesi yok... Yani heyecan verici duygular, çekim yok.. Evlenir miydiniz?
Cevap
9Cevap
sevdiğim kadınla evlenirim. aşk yok zaten.
Karşılıklı olmayan hiç bir duygu için devam etmem bırakırım..
Doğru, kimse kimsenin duygusal sağlayıcısı olmak zorunda değil ..
O heyecan bi sure sonra geciyor zaten adina ask deniyor. O heves ve heyecan gecince geriye sevgi kaliyor. Sevgi, rağmen sevmektir, katlanmaktır, kusurları görmek ve kabullenmektir. Beğenmeyi seçmektir. Vs vs.
Yıllarca evli olup, tutku ve arzunun ilk gün ki gibi olduğunu söyleyen çok kişi var... Bir de burada ayrım ne biliyor musun , o heyecanı; başlarda filan da değil, "hiç hissetmediğin biri ile birlikte olmak"...
Seviyorsam zaten aşık gibiyimdirde duygusal bir sevgi zaten aşk gibi bir şey bence o yüzden evlenirdim
Hayır ikisi aynı şey değil.
Beni sevenle evlenmeyi benim sevdiğim ile evlenmeye kesinlikle tercih ederdim
Arzulamadığın biri ile bir ömür yani?
Bilmiyorum aşk lazımdır benim için ama sen düzgün biriyse evlenebilirsin
Aşık olmaya gerek yok..
Arzulamadığın/arzulanmadığın biri ile bir ömür?
Arzulamak için illa aşık olmak gerekmiyor. Sevmek, hoşlanmak da arzulamaya öncü kriterler.
Bu erkekler için geçerli sanırım.
Herkes için geçerli de , aşk takıntısının anlamsız olduğunu sadece anlayabilmek, idrak edebilmek gerekiyor. Aşk ömür boyu sürmüyor, geçici bir heves gibi bir şey. Peşinde koşmak anlamsız. Uzun süreli kalacak olan, sevgi-güven-sadakat.
Evet bu doğru. Ama ben, aşkı; başta veya sonda, hiçbir aşamada hissetmediğin birinden bahsediyorum.
Tamam işte, ben de gerek yok diyorum :) Hoşlan, sev, güven ve güven versin. Sadık ol. Yetmiyor mu? İlla aşık olmak zorunda mısınız? Aşk olmazsa diğerlerinin bir anlamı yok mu? Geçici bir şeyin peşinde koşmak ne kadar anlamlı?
Yetinebileceksem evet
Yetinebilir misin işte soru bu :)
O soru herkese göre değişir
heyecan çekim olmadan olmaz
@mirayaziyo evli misin
hyr
Çok zor bir soru.
Uzun vadeli düşünmek lazım
Kesinlikle... Çünkü bastırılan her duygu, başka bir formda bir şekilde sızıyor..
Heyecan vericiyle evlenenler boşanır genelde
Evet
Zor be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin o tatlı heyecanla pır pır etmediği bir evlilik, uzun vadede ruhunu biraz yorabilir aşkom ✨ Tutku ve çekim olmadan sadece mantık ve sevgiyle bir ömür geçirmek inanılmaz zor.
İzmir Kordon’da rüzgara karşı tek başına yürürken hissettiğin o özgürlük gibi, ilişkide de o çekimi hissetmelisin 💖 Sana değer vermesi harika ama romantik kıvılcım yoksa zamanla ev arkadaşına dönüşebilirsiniz.
Peki sen bu tutkusuzluğun eksikliğini ilerde başkasında aramaktan korkmuyor musun? ☕