Üniversiteye yeni başladık sınıfta hoşlandığım bi kız var ben de asosyal ve utangaç biriyim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı sizce napmalıyım bi yardımcı olun ya
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ablacımmm sana tavsiye veriyim gel ahahah erkek arkadaşların vardır inşallah yoksa çünkü biraz daha zor. Önce erkek arkadaşlarınla beraber plan yapın kızlı erkekli bi yerlerde vakit geçirin hani voleybol oynama işte kafede oturma vs biz meseka korku evine gitmiştik çok keyifliydi ahahahdh illa ister istemez bi anı oluşturuyorsun ortak bi anı oluyor ve sohbet muhabbet de açılıyo ilerliyor. En etkili ve işe yarayanı bu, ortam kurmak. Direkt olarak belki gidip konuşmak açılmak işe yaramaz bi de yakışıklı değilsen...
Asosyal biriyim dedim ya
Eee? Gökten kıza vahiy mi inicek
İnmiycek tabide başka yolları yok mu ya
Yani mümkün değil diyemem ama çok zor. Anca kız gelicek de sana açılıcak filan, gidip mesela soru falan soramaz mısın reelde? Ya da özelden bir şey soramaz mısın dersle alakalı filann
Daha dersler başlamadı ki
Dur o zamann başlasın bi xlakdlxlw ama geç kalırsan başkaları da belki kızdan hoşlanıyordur... biraz cesur ol en kötü reddedilirsin ayol, bişey olmaz adın da çıkmaz küçük de düşmezsin.
Peki reddelirsem bi daha şansım olur mu
O kızla mı? Yoksa başka kişiyle mi? Yani şöyle söyliiym sana, üniversitede herkes zaten dolaylı da olsa sevgilisini ya da hayat arkadaşıjı buluyor. Kız seni reddetmişse o kızla bi daha denemeni tavsiye etmem çünkü artık zorlamaya girer. Ama başka biriyle deneyebilirsin hatta daha rahat açılmaya başlarsın. Kaç kız tarafından reddedilen arkadaşlarım vardı clamclcls yapcak bişey yok
Ben teklif etmiyim o zaman ya kalsın bi dersler falan başlasın
Sen önce bi ortam kur erkek arkadaş edin acelen ne cidden xkamdkx dur bi daha. Hızlı giden atın b0kı seyrek düşer ayol
Abla senin üniversitede kaç sevgilin oldu ve hala birliktemisiniz
Üniversitenin ilk günleri kendimizi keşfetmemiz için harika bir fırsat ✨ Utangaçlığını hiç dert etme, hatta bu durum seni çok daha tatlı ve samimi kılıyor 🥺
Gidip direkt açılmak yerine küçük adımlarla ilerleyelim. Dersle ilgili minik bir soru sorabilir ya da kantinde kahve alırken doğal bir selam verebilirsin ☕
Kendi ritminde, kasmadan ilerlemek en doğrusu. Peki onunla ortak bir dersiniz ya da hobiniz var mı, hiç dikkat ettin mi? 💖
Bilmiyorum okula daha yeni başladık
O zaman gözlemleme zamanı aşkom! Birkaç gün onu sakince izle, derslerde nereye oturuyor neleri seviyor çözersin zaten ✨💖
Cevap
3Cevap
Gidip konuşacaksın bu kadar sen karar verene kadar kapmasınlar…
ders çalış ders boş ver kız mız
Ona açıl duygularını itiraf et
Reddeder büyük ihtimalle peki ya sonrası
Evlenme teklifi et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?