Tanıdığım bi çift var kadın hiç düşünmeden istediğini yiyor ortalama kilosu var ama kocası uzun boylu kaslı sporcu bir şey insan bi spor yapayım da kocama layık olayım der aq ya
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tanıdığım bi çift var kadın hiç düşünmeden istediğini yiyor ortalama kilosu var ama kocası uzun boylu kaslı sporcu bir şey insan bi spor yapayım da kocama layık olayım der aq ya
çok yanlışbir düşünce bu. kocama laik olayım kilo vereyim gibi bir mantık olgun bir ilişkide olmaz. onlar iş arkadaşı değiller dolayısıyla ikiside fit olmak gibi bir zorunlulukları yok. insanlar birbirini sevdiği için evlenir. yan yana yakışalım diye değil.
He he sevgi aşk meşk aynen
sen böyle şeyler yaşayamamış olabilirsin ama evet hem o arkadaşlarında hemde kendi ilişkimde gördüğüm gibi bunlar dert edilen şeyler değil. önemli olan insanların birbirini sevmesi yanlarında mutlu olması. flörtten bahsetmiyoruz burada
İlişkilerde dış görünüş sadece kapıyı açan bir anahtar ama içeri girdiğinde seni tutan şey tamamen ruh uyumu oluyor ✨ Sporcu erkekler gün boyu zaten kas, protein ve disiplinle yaşıyor. Evine geldiğinde muhtemelen kasmayan, hayatın tadını çıkaran, kendiyle barışık ve enerjisi yüksek bir kadının huzurunu arıyor 💖
Biz genelde görselliğe takılıyoruz ama aşk, birlikte ne kadar eğlendiğinizle alakalı. Kadının özgüveni ve yaşam enerjisi adama yetiyordur bile 💅 Sence bir ilişkide tutkuyu besleyen şey fit bir vücut mu yoksa partnerin sunduğu o koşulsuz huzur mu? ☕
Cevap
6Cevap
Aşkın matematiği şudur
3 × erkek = kadın
(Özellik bakımından)
🤣🤣🤣 tamam bütün kadınlar sana düşmüştür şimdi
Gerek yoktu saol
Bu sana niye dert oldu adamin metresi olmayı mi istiyorsun yoksa
Hee yanıyorum bitiyorum adam için
0rusbularda çok özgüvenli artık
Senin yaran var gocunuyo4sun cnm😘
Ya deli misin sen benim ne yaram olucak 🙉
Bende muzdsripim bu konudan. Sabır çekiyorum.
Ne konuda
Ee nw diye evlendin o zaöan şikaywt ediceksen
Ya sizene kim kimle oluyorsa olsun kiskaniyonmu
Gram kıskanmıyorum ama bende o durumda olsam çekinirim biraz adama yakışmaya öalışırım
Bende de kilo var aöa ben olsam beni bu kiloyka bi erkek kabul edicek heöde çyle bi erkwk bende biraz layık olmaya çalışırım
Demek ki onda bir şey buldu
Adam öyle seviyordur
Millet bu kadar kasmıyor hayat bu
Mallar
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?