Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Şöyle söyleyeyim, ben de spor yapıyorum, hem sağlığıma hem de fiziksek görünüşüme dikkat ediyorum. Bunları başarabilmek için de canımın çektiği bir çok şeyi yemiyorum ya da çok nadiren yiyorum.
Ben bu kadar zahmet edip sağlıklı bir vücuda sahip olup, güzel ve estetik bir görsellik sergiliyorsam bir zahmet kadın da bunları yapsın, yediğine içtiğine dikkat etsin, mümkün olduğunca sağlıklı ve fit olsun.
Ben bu kadar emek verip nefsimi köreltirken tatlıları, pastaları hamur işlerini gömen, iki adım yürüyüş yapmayan kadınla işim olmaz.
314 Yorumla- 7 ay
Hahaha abideki ozguvene bak
- 7 ay
Bu yaştan sonra kadını napacan sen
- 7 ay
Ay nolur peşimden koş emre 47 yaşında adamsın 22 yasindakiyle zaten ne işin var subyancimisin dayı seni kim ne yapsın bas git hadi
- 7 ay
Yo gayette 22 yaşındayım 2003 luyum sahte takilmam 2003 lu 22 oliyor dayicim
- 7 ay
Sende 20 li yaşlarda kızla sevgili oliyorsan psikologa git bence
- 7 ay
Sende 60 yaşında gozukuyon dede dememek için zor duruyorum🤣
- 7 ay
Tüh benim gibilerin üzdün
- 7 ay
Sakın ol abı :)
- 7 ay
Ben kac duruyorum sence
- 7 ay
@Senaaydinnn Ben sakinim, arkadaş hiç sebep yokken bana sataştı ve cevabını aldı :)
Sen genç görünüyorsun, fotoğrafta filtre var mı bilmiyorum ama genel görünüşün 25 - 26 falan, ama bakışların daha olgun duruyor 30 civarı gibi.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
7 aySevgilim 10 yıldır spor yapıyor fizigi cok iyi spor onun icin yasam bicimi gibi bisey bense 1 kere spor salonuna gitmedim kilolu degilim ama vucut hatlarim da pek orantili oldugu soylenemez ozellikle kalca kismim fazlasiyla yagli ve genis catlaklarim selülitlerim mevcut ama erkek arkadasim bana bayılıyor ben onu gördükçe neden benimle birlikte diye sorguluyorum ama o cok seviyor beni fizigimi de cok begeniyor benim kusur gördüğüm seyleri daha cok öpüyor seviyor ama ben de simdi spora baslayacagim çünkü bi motivasyon oluyor aslinda bu durum yani olay fiziksel degil bence tamamen sevgiye bağlı sevgi olduktan sonra bu tarz seyler göze hoş geliyor zaten
10 Yorumla
7 ayGerçekçi olalım genelde olmaz çünkü insanlar fiziksel olarak kendine yakın olan tarafa çekiliyor kas yapan biri genelde kendi yaşam tarzına uyan birini ister ama bu kural değil bazı erkekler gerçekten karaktere ruhuna enerjine vurulur o yüzden istisnalar da fazla
22 Yorumla- 7 ay
Yanlış fizik bile derki zıt kutuplar birbirini çeker. 39 yaşındayım hiç kilolu olmadım dikkat ederim ama hep kilolu kadınlar daha kadinsi gelir bana
- 7 ay
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
7 aySpor yapan birisi olarak söylüyorum olmak istemem. Bundan üç yıl önce bu soru karşıma çıksaydı olurum derdim ama işin içine girince fikirler değişiyor. Mesela benim düşüncem bir kadın nın kalçası squatlı olup, esnek olmalı. Balık etli ve kilolu kadınların popoları yumuşak, buruşuk oluyor. Ama squatlı öyle değil. Popoların İkiside
02 Yorumla
Soran7 ayO kadar önemli demek g@t
- 7 ay
Yes baby. Cinsellik için evet
Yapay Zeka Cevapladı
Olabilir tabii, gönül bu sonuçta kanka. Ama o sırtı duvar gibi yapan disiplinli yaşam tarzını düşünürsek, muhtemelen spor yapmayan biriyle biraz zıt düşebilirler. Hani illa spor yap diye demiyorum ama belki ufak da olsa hareketli bir yaşam tarzına geçmek iyi olabilir. Hem senin için hem ilişki dinamiği için efsane olur. 🏋️♀️🔥
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 aySpor yapmayan biriyle berabe rolur belksi ama kilolu biriyle bence çok olmak istemezler ki bence istemesinler de zatne çirkin şansına zatne çok gıcık oluyorum şimdi bi de kilılıu yüz elli milo kızlar çok iyi erkeklerle evleniyor daha da sinir oluyorum çirkin şansı hiçbir şeye benzemiyor
01 Yorumla- 7 ay
Çirkin şansı değil o karakteri düzgündür. Senin ki bozuk mesela bu olayı koca karı gibi çirkin şansına bağlıyosun boş beleş cahil batıl inançlar 😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fazla duygusal düşünmeyin açıklayayım. Eski güreşçiyim, uzun yıllar spor ile bağı olmayan biriyle birliktelik yaşadım ve bu yüzden sporu bıraktım, yeme alışkanlıklarım değişti, kilo aldım vs. Bi daha hayatıma giren insanın spor yapıyo olmasına dikkat edicem açıkçası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayOlmak ne kelime bayılırlar bile kilolu kadınlara. Öyle motive olsun diye yazmıyorum gerçekten başıma geldi bu olay. Ben minyon ve zayıfım. Aşık olduğum çocuk sporcuydu yani aşırı kaslı. Ve hoşlandığı kızlar hep kilolu kızlardı. Hatta aşık olduğum çocuk bana da derdi kilo al biraz diye.
10 Yorumla
7 ayGarip şekilde vücut çalışan beylerin
balık etli kadınlara daha fazla ilgisi olduğunu keşfettim.
35 Yorumla- 7 ay
@SadeeBenn kilo alıp balık etli olmaya başladığım dönemde 😂
Soran7 ayŞakacı seni
- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
7 ayOlmalı bence👉🏻👈🏻
Spor yapmayı hiç sevmiyorum ama erkeklerin spor yapması gerektiğini düşünüyorum evet çifte standart360 Yorumla
Soran7 ayDüşüncesi bile eritiyor insanı🫠
- 7 ay
🧚🏻♀️🧚🏻♀️
- 7 ay
Ben kadına kas yakıştırmıyorum genel olarak eğer sevseydim ben de çaba gösterirdim de beğenemiyorum yani
- 7 ay
O da olabilir tabi ama kastettiğim şey şu erkeklerde spor olmadan iyi bi fizik yapısına sahip olmak biraz zor çok iyi bir genetik olmadıkça.. ama kadın öyle değil çoğunluğu doğuştan makul bi fizik yapısına sahip zaten.. Kadında beğenilen fiziksel özelliklerin çoğu sporla yapılabilecek şeyler de değil bir de
- 7 ay
Yani o tercih aslında. Erkek çalışmalı ve güçlü olmalı bir savaşçı gibi. Ben 182 boyunda kaslı ve iriyim. Ama ben de güçlü kuvvetli uzun kız isterim. Ama dişil olmalı. Gerektiği zaman savaşçı ruhuma dokunsun ve beni ateşlesin isterim. Belki de genetik aktarımı olarak bilinçdışı bir istemdir. Çocuklara iyi gen aktarma dürtüsü. Kadınlar da bu yüzden güçlü uzun erkek ister. Gen aktarımı.. bilimsel karşılığı bu bence
- 7 ay
Kadınlardaki istekler genelde paralel oluyor hemen her kadın uzun boy ister geniş omuz güçlü görünen beden falan
Ama erkekler öyle değil işte uzun isteyen de var kısa isteyen de, direkt yumuşak feminen vücut seven de var atletik seven de yani bizdeki skala daha geniş avantaj olarak - 7 ay
Ama fark edersen hep geniş kalça mesela, ilkel olarak o doğum yapma kapasitesini ve rahatlığını gösterir kemik yapısı genişse doğum saha rahat olur ölüm riski çok düşer. Ama kadınların hep vücudu ortalama çok özenen yok yani hep ağda yağ krem. Onu çalıştıran yok. Mesela adriana lima de veya bella hadis v. b gibi mankenler asla ilgimi çekmez. Ama mesela salonda 120kg Squat yapan bir kız görsem ve ortalama bile olsa eririm belki de.. benim tercihim kuzum itici geliyor o mankenler zargana gibi.. ama güçlü olmak isteyen kız çok az. Duygusal olarak dişil olmalı ama yeri gelince de pes mi ediyorsun? Sorusunu sorabilmeli bana
- 7 ay
Profil fotosu her an arkasından 45 cm şef bıçağı çıkartıp kudurucağa benziyor. Tatlı duruyum derken ürpertici olmak 😱 ( O dudakların kıvrımı da hain gülüşe hazırlık ) squit gameden çıkmış.
- 7 ay
Sıla haklı kas kadına yakışan bir şey degil
- 7 ay
@priapospriapus seçimlerle alakalı
- 7 ay
@ZodyakBeyi Boş yapmışsın normal bi foto
- 7 ay
- 7 ay
@priapospriapus eyvallah
- 7 ay
- 7 ay
@CptMac bence sen haklısın, kadınlara o hafif kas çok yakışıyor, sportif fizik her zaman avantajdır. Bakma sen bunların konuştuğuna, hayatlarında estetik anlamda kaslı kız görmemişler kafaları çok uçlarda çalışıyor yeterince ayırt etme becerisi gelişmemiş ahahahahh. Şaka yapıyorum tabii. Ama birkaç tane fotoğraf koyayım da ne demek istediğimizi anlasınlar;
https://pin.it/6z8wQ44EY
https://pin.it/7ogIhaDwY
https://pin.it/2scRYi4dh
Bunlardan daha kaslı olanlar da çekici üstelik - 7 ay
@cglakinin Aynn kanka bizim ayırt etme becerimiz gelişmemiş süpersin sensin
Attığın kızları da maskülen buluyorum bu arada.. demiyorum ki löp löp yağ olsun ama bu kadar kas da hoşuma gitmiyor
Tercihler falan ya hani? - 7 ay
@sılacevaplıyor
maskülen mi cidden mi? alakası yok. o daha çok ruhla tavırla belli oluyor.. çok çekici bence.. erkeklerin çoğu yediremiyor kaslı kız kendine benden daha güçlü olur diye - 7 ay
Erkeklerin nasıl düşündüğünü bilmiyorum ben bi kız bakış açısıyla beğenmediğimi söylüyorum
- 7 ay
@cglakinin mesela örnek vereyim spor salonunda bilek güreşçisi bir kız vardı tanışmıştı benle hatta bana bilek güreşi öğretti. kız 80kg deadlift yapabiliyordu oradaki çoğu erkekten güçlüydü ama tam bir dişiydi. gülüşü falan içini ısıtır.. bir hocam vardı antrenör, çok kolay bir şekilde 120kg squat yapıyordu. ama dişil enerjileri çok yüksekti. ve çoğu erkekten güçlülerdi..
- 7 ay
@CptMac Ahahah anlattıkların çok iyi ya, 2. dünya savaşında veya eski toprak olan kadınlar tabii ki pek çok açıdan daha güçlü, fakat günümüzde kadınların topluma karışması çok daha olağan kabul ediliyor bu bağlamda demiştim. Her insanın içerisinde atılgan bir enerji olmalı bence, bunun en iyi sınandığı yer ise somut, fiziksel faaliyetler. Kendini bir şeye adasan, kendi içinde yoğunlaşsan bile bir yerden sonra eğer dışsal bir kaynağa yönlendiremiyorsan tükenip gidiyorsun. Mesela benim de çocukluk favori çizgi dizilerimden birisi Stellina'dır hep onun gibi olmak istemişimdir, kız oradan oraya atlıyor, borulara tırmanıyor, hep hayatında bir macera vardı. Çok esnekti kolayca durumlardan sıyrılabiliyordu falan. Çok hoş. Mesela yoga yapan erkeklere de cahiller dişil enerjisi yüksek derler alakası yok, fiziksel esneklik her zaman insanın altın bileziğiyle eşdeğerdir, kaza geçirsen hayatta kalma ihtimalini bile arttıran faktörlerden birisi bu. Crossfit vs de çok güzel ilgi alanları. Her şeyi dengelemek gerek, sağ beyni genelde dişil derler sanatla, dil ile ilgiliydi. Sol beyin ise analitik düşünce kritik hesaplamalar, eril ile ilişkilendiriyor çeşitli öğretiler. Fazla yaratıcı ama mantıklı olmayan birisiysen saçmalarsın, fazla mantıklı ama yaratıcı değilsen en fazla bir şeyi sürdürmede iyi olursun. O sebeple insanın kendisini gerçekten her anlamda donanımlandırması gerekir, ay bu dişil enerjimi düşürür, ay bu beni prenses yapar vs demek çok toksik. Yemek yapmak nasıl ki hayatta kalmak için ihtiyaçsa, fiziksel sağlığa ve becerilere odaklanmak da aynı derece ihtiyaçtır. Psikolojik dayanıklık ve kritik karar alabilme becerilerine girmiyorum bile.
- 7 ay
Araya giriyorum çünkü konu bağlamdan çıkmış biraz.. Benim kastettiğim feminenlik karakteristik bi feminenlik değil yanlış anlaşılmasın. Sadece fiziki yönü söylüyorum. Yoksa mental açıdan dayanıklılığın fiziki yönle hiçç alakası yok. Yani x bi kişi süper atletik fizik ve güce sahip olabilir ama mental açıdan dayanıksız bi tip de olabilir. Tek yönlü bakıyorsunuz.
- 7 ay
Yok kesinlikle öyle, mental açıdan dayanıksız birisinin fizikselliği pek iş görmez zaten. Psikoloji neredeyse her şeydir. Hatta evcil kedilerin bir anlık atılganlık ile köpekleri kaçırdığını da biliyoruz :D Sadece görünüşe odaklanan birisi yeterince içsellik geliştirememiştir. Hatta, çeşitli uzak doğu öğretilerinde bu dövüş sanatlarını felsefe niteliğinde de ele almak gerekir, sadece bedenen değil zihinsel olarak dönüşürsün. Fakat, ne kadar zihinsel olarak hazır olsan da pratikte bir çaban, bir etkin, bir kuvvet alanın yoksa kendine açabileceğin yer o kadar soyut ve kolayca dağılabilir oluyor ki zaten insan pekiştirme yoluyla öğrenen, deneyimleyerek çeşitlenen bir canlı.
- 7 ay
@cglakinin bakış açıların çok değerli, gerçekten çok esnek ve kıvrak bir zekan var tebrik ediyorum seni. dediğin gibi bir alışkanlığı veya fiziksel faaliyeti eril veya dişil olarak sınıflandırmamak gerekiyor. mesela bir erkek de yemek yapmalı temizlik yapabilmeli. asıl olarak zaten hayatta kalma güdüsüdür bu.. fiziksel olarak güçlü bir insan mental olarak da güçlü olabiliyor. çok yönlü insanlar her zaman ilgimi çeker. ayrıca fiziksel olarak güçlü, çok yönlü ve mental dayanıklılığı olan kadınlar çok çekici ve gerçekten tebrik edilmesi gerekiliyor. güç ve dayanıklılık eril bir şey değildir. duyguları açığa vurmak da dişil değildir. ikisi de insani duygudur. bu enerji dedikleri şey daha ruhsal oluyor bence. dediğin gibi, kadınlar son zamanlarda her alana girmeye başladı ve başarıları da artıyor..
- 7 ay
Güzel kadınsın seninle yatılır
- 7 ay
@Alone_wolf34 kim sıla olanmi
Soran7 ay@Rumeysatoz hayır rümeysa, sen demesini mi bekliyorsun
- 7 ay
@Alone_wolf34 Bu nasıl cüretkar bi cümle ya ne kadar terbiyesizce.. anonim bi hesabın arkasında
- 7 ay
@sılacevaplıyor sılaya söylemiştim. Hesap anonim değil Sıla
- 7 ay
Bana dese ağzına tüküreceğim zaten
Soran7 ayAlone_wolf34 anonimin kelime anlamı ne senin için
- 7 ay
@Rumeysatoz sen de çok güzelsin nazar değmesin 🧿
- 7 ay
@Alone_wolf34 teşekkür ederim
- 7 ay
@Rumeysatoz rica ederim.
- 7 ay
- 7 ay
:) gel de öğren @sılacevaplıyor
Soran7 ay@Alone_wolf34 öğrenecek sensin, onu karıştırma bari
- 7 ay
Ben de yeteri kadar iyi olduğunu söylüyorum sılanın iddiasının aksine
Soran7 ay@Alone_wolf34 görünen öyle değil ama yalnız kurt
- 7 ay
Görünenin arkasında çok şey var soran hanımefendi :)
Soran7 ay@Alone_wolf34 hiç merak uyandırmıyor inan
- 7 ay
Uyanması gerekmiyor. Kaç yaşındasın?
Soran7 ay@Alone_wolf34 ne önemi var yaşımın
- 7 ay
Olgunluğunu merak ettiğim için sordum. Kadın erkek ilişkilerinden ne kadar anladığını tahmin edebilmek için
Soran7 ay@Alone_wolf34 olgunluk yaşla mı ölçülüyor
- 7 ay
Tam olarak değil ama alakası var
- 7 ay
@sılacevaplıyor konuya dönelim dediğin gibi bu işini görmek güç anlamında değil burada maskulenden kastın erkek vücudu gibi görünme estetik anlamda bir duygu sana katılıyorum kaslı kadın transi andırıyor banada
- 7 ay
@priapospriapus "kas" neden maskülen olsun ki? bu insan vücudunda olan bir şey ve onun hipertrofisi neden erkeksi olsun? kas kütlesi olmayan erkeklerin çoğu "zargana" veya "obez" denilen kişiler zaten bu kızları kaldıramıyor ki
- 7 ay
- 7 ay
@priapospriapus söylediğin şeyler konusunda ruhsaldır bu daha çok. testosteron güç ve rekabeti artırırken, östörojen duygu yoğunluğu, empati ve merhameti artırır. bu yüzden fiziksel gücün eril veya dişil olduğunu düşünmüyorum. çoğu zaman genetik olarak kadınların gücü normalden yüksek olabiliyor. söylediğin şey öznel ama nesnel değil. yani bir kanıt niteliğinde değil. daha çok kişisel tercihlerden oluşuyor. olabilir, herkes kendine göre eş seçer
- 7 ay
@CptMac Teşekkür ederim, senin de düşüncelerin çok değerli. Kadınlara ve erkeklere gereğinden gereksiz anlamlar yüklemekten vazgeçmeliyiz, bir erkek bakım yapsa hemen yaftalanıyor çok saçma. Ne yani mağarasından çıkmış gibi ortalıkta kokarak dolaşsın mı? Ha tabii güzellik bakım ürünlerinin bazı kısımlarının tamamen ticari amaçlarla kadınlara özelleştirildiğini, gereksiz ürünlerin piyasaya sürüldüğünü biliyorum ama eğer, söz konusu bir dayatma olmayan kozmetikten ziyade bakım ürünüyse, her insan gönül rahatlığıyla kullansın, gerisi kişinin kendi tercihine kalmış. Makyaj yapmak çok güzel bir şey tabii ama hiçbir şey bakım ürünlerinin sağladığı güvenceyi veremez :d Hadi bunu da geçtim, duygusallığını gösteren erkekleri de kadınsılaştırmaya bayılıyorlar. Bir erkeğin sanatsal, ince ruhlu olmasından güzel bir şey olabilir mi. Tabii ki duyguları olacak, hislerini yaşayacak, ki sinir de bir duygudur ama nedense insanlar bunu göz ardı ediyor. Maskülenlik ve feminenlik, insan olmanın önkoşullarına bağlı değildir. Hepimizin ortak noktaları vardır ve birilerini bu açılardan ayrıştırmak tamamen ikilik düşünceyi, kutuplaştırmayı beslemekten başka bir işe yaramaz.
- 7 ay
@cglakinin teşekkür ediyorum çok, bu medeniyet olarak değil, biraz da insanın kendini düşünmeye zorlaması, okuması ve araştırmasına da bağlı olduğunu düşünüyorum. insanların çoğu kendi heva ve hevesine göre karar veriyor aynı zamanda ego tatmini için.. senin için de geçerli, böyle geniş pencereden bakan birini görmek güzel.. değerlisin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
7 ayİlişkide ayna kuralı denen bir şey var. Partnerler gittikçe birbirine benzer. Herkes dengi biri ile sevgili olur genelde ama tam tersi durumlar da olmalı bence.
13 Yorumla- 7 ay
Soru nasıl resimli oluyor biliyor musun?
Soran7 aySüper soru sordun diye mesaj geldi , ondan dolayı sanırım
- 7 ay
Hm anladım. Teşekkürler.
7 ayKas yapan erkekler fizikli mi oluyor şimdi anlayamadım fizik anlayışınız kasmı kaslı erkekler hiçbir zaman ilgi çekici olması bana gore
22 Yorumla
Soran7 ayNiye gömdün ki kaslı erkekleri, evet kas=fizik uğraşıyorlar çünkü onun için bi anda elde edilen bir şey değil. Sana hitap eder etmez o ayrı zaten
- 7 ay
Onlar bizi gomerken iyiydi ama
Şöyle soyliyim ben 165 166 falaniö 67 68 kilo arasında gıdıp geliyorum çoğu kişi kilolu olmadığımı söylüyor ama balık etliyim dediğin gibi baya kaslı vücut geliştirmiş yapili bi erkek olmuştu benle kim ne derse desin erkekler dolgun kadın seviyor tabi amaçları farklı ama olsun sevgili olmaz ama seni kullanır öyle söyliyim güvenme erkeklere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayZor ihtimal fakat istisnalar da olmaz değil. Onun yerine Herkes kendine baksa daha güzel olur. Yaşlanınca zaten kilo alıyorsunuz. Gençlikte dikkat edin.
00 Yorumla Zor ama neden olmasın ki? Her şey fiziksel görünüş değil. Elbet ondan da bir şeyler bulabilir kendine.
10 Yorumla
7 ayErkekler böyle aşırı seçici değil gibi geliyor bir kaç konuşmaylada etkileyebilirsin ya da bakışlarınla tavlama meselesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayHerkesin zevki farklı tabii ama sıkça gördüğüm şey şu, fiziğine emek veren kişiler kendileri gibi görüntüsüne emek veren kişileri tercih ediyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
7 ayBence yapmalı herkes spor yapmıyorsa da çirkin bir görüntüye mahal vermeyecek kiloda olmalı. Bu bir öz bakımdır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Yani açıkçası benim dikkat ettiğim görünümüne dikkat eden erkekler kendine dikkat eden kadınlarla birlikte olur
11 Yorumla- 7 ay
Katılmıyorum açıklamak isterim ama kendimi örnek verince istekleri anlatıyor. gibi oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
7 ayçok normal bir durum adam o kadar emek verecek balinayla takılmak için mi
19 Yorumla
Soran7 ayAyıp oluyor
- 7 ay
az yiyin efenim diyet yapın spor yapın bir hastalık vs varsa o ayrı ama reel dünya böyle
Soran7 ayAz yiyom da su içmiyom
- 7 ay
farketmez kalori açığı oluşturmalısın başka türlü kilo veremezsin yediğin şeyin kalorisi ve sağlıklı mı değil mi o önemli
Soran7 ayKalori açığını sadece jelibon yiyerekte oluştururum kilo da veririm tabi mideme doğru düzgün besin girmediği için çok acıkırım o ayrı
- 7 ay
beslenme ve spor programı yapman lazım
Soran7 ayJelibon yiycem
- 7 ay
Kusura bakma spor yapmiyorim ama kilolu değilim balina lafı ağır oluyor
- 7 ay
1.72 boy 65 kilo kıza balina diyosan göz doktoruna git
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayNefes alsın yeter modunda değilse. Olmaz. Kanka. Yine de yüz güzelliği, kalp güzelliği falan filan istisnaları var tabiki
00 Yorumla
7 ayOlmam benim sıkım çok güzel 4mcıklara girdi sıkımın bir değeri şerefi var
02 Yorumla
Soran7 ayBüyük başarı kutlarım
- 7 ay
Bu nasıl bir yorum ya. İğrenç
Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. O kadar spor yapacağım, sonra kalkıp patates gibi kadını mutlu etmekle mi uğraşacağım? Kafayı peynir ekmekle yemedim ben.
04 Yorumla- 7 ay
Büyük konusma
- 7 ay
Sanane ben adaletin yanindayim
7 ayOlur olur oluyorda sen korkma o erkekler ne dombilillerle oluyor Emin ol sen oların yanında manken kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayoluyor oluyor hemde 2 çocuk yapıyor hatta benim herif mermer heykel gibiyken ben g. tlü göbekli bir kadınım :D
30 Yorumla
7 aySanmıyorum onlar dış görünüşe daha takıntılı.
10 Yorumla
7 ayEvet balık etli seviyolar nerden nildigimi sormayın💅🏻💅🏻💅🏻🤭
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayTaş gıbı cocukların yanında patates gıbı kızlarda oluyor zevksız erkek cok
27 Yorumla- 7 ay
Çok yanlış bir cümle düzenli spor yapan biriyim ve kilolu kadınlar daha cezbedici geliyor kimyasal bir şey emin ol
Soran7 ayKonu sadece kilo değil demek🙃
- 7 ay
Ne diyon knk 1.72 boy 65 kiloyum patates gibi degilim
- 7 ay
Hatta bana daha zayıf görünüyorsun diyorlar
Cevap sahibi7 ay@Rumeysatoz boyuna gore zayıfsın
- 7 ay
Boy kilo dengesi boy +-5 kiloyum en azından erkek için
Cevap sahibi7 ay@priapospriapus nesı etkılıyor kılolu ınsanın yaglarımı🤣
7 ayÇekim ve güven duygusu oluşuyorsa neden olmasın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 aybence çok olumlu kilolu olanı diğeri motive etsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayKilolu derken boyun kilon kaç ona göre yorum yapalım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
7 ayNe kadar kilolu olduğuna bağlı, ben doğuştan kalıplı birisiyim ancak yanıma uysun yeterli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBalık etli denilecek kadar kilolu kadınla olabilir. İdeal kilonun yaklaşık 7-8 klo kadar yukarısı yani çok kiloluysa olmaz gitsin diyet yapsın bi zahmet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKas yapım yok ama fazlalığımda yok ben sorun etmem şahsen.
00 Yorumla Exim 1.68 boya 90 kiloydu bunun kiloyla alakası, yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayOfff hala şu kas göbek olayına takılan var mı diyordum evet varmış 😂
00 Yorumla
7 aysen gel ben sen birlikte olurum ciddi diyorum bak 😋🥵😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayÇok nadir çok duygusal boşlukta falanda belki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayben balık etli severim ama çok kilolu olmasını istemem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bence de olmalii kadin kadindirr.. onda da var sonucta yazik degil mi :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O anki ruh haline ve isteklilik durumuna göre değişebilir bence, isteyebilir yani...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayçok özgüvensiz konuşmayı bilmeyen beceriksiz bir tipse olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayKendinizi kandırmayın. Spor yapmaması değil de kilolu birinin kimse kolay kolay tercih etmez sportif biri hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBen oldum mesela. Ben sportmen, karşı taraf kilolu ve kısa boylu birisiydi.
20 Yorumla
7 ayEvde kalmışsın daha kaslı peşindesin kısa kilolu ve bakire değilsin değil kaslı erkek şişman kısa boylu kimi bulursan yapış
227 Yorumla- 7 ay
Çok kırıcı bir cevap. olmus ve ön yargili emin ol bazen çok zayıflayan kadın erkek gibi bile. gelir erkeğe bence biraz geniş açıdan bak olaya
Soran7 ayDaha 22’yim aq ne evde kalması
- 7 ay
Sen haklısın on yargili kekolari boş ver
- 7 ay
Bakire değil kısa ve kilolu kim ne yapacak bu kızı. fit uzun güzel olsa bakire olmasa da bulur birini kim bakire değil hem şişman bir de kaslı erkek peşinde 😀
- 7 ay
Kim yazmışım hem olacak
Soran7 ayBana gelenleri sana yönlendiririm sen daha çok yarr@k hakediyorsun
- 7 ay
Pyusjjajaja canım ben bakire ve fitim yiyip içip şişmedim istediğimi buluyorum Merak etme
Soran7 ayŞu hayatta övünebileceğin başka bir şey yok değil mi
- 7 ay
Prekur bakireligi meziyet sanıp yemeyerek hayatın tadını almayı bilmeyen birisin dış görünüş için hayatın tadından kaçan bir et parçasını saklayarak diğerlerinden üstün olduğunu düşünecek kadarsin
- 7 ay
@priapospriapus ya amca şana ekmek çıkmax işine bak hadi her yorumun altına salça olmussun
- 7 ay
Hem bakireyim diyor hemde istediğimi buluyorum diyor anal ilişki sonra evlenirken bakireyim diye saf kandır;))))
- 7 ay
@priapospriapus of amca
- 7 ay
Safmısin istediğimi buluyorum bakireyim diyen biriyle zeka yarışıyoruz sıkışınca kilolu veya amca cümlelere hakaret çabası değil zeka ile karşılık ver
Soran7 ayKelime dağarcığı fazla zorlandı sistem yandı muhtemelen, anlayış göstermek lazım
- 7 ay
amca ile mutluluklar tatlım sana bu kilo ve malum durumun yüzünden ancak 40 yaş civarını bulursun
Soran7 ayNeler diyorsun sen yıkıldım şu an, çok acımasızsın🥺
- 7 ay
Boyum 1.72 68 kiloyum bakireyim 22 yaşındayım daha başka soru
- 7 ay
65 kiloyum yanlış yazdim
Soran7 ayRümeysa niye bunu yazdın hiç anlamadım
- 7 ay
Bakire değilsin kısa boylu sismansiniz evde kalmışsınız dedim ya 22 yaşında evde kalinmaz
Soran7 ayboş ver laf yetiştirme buna
- 7 ay
Valla kafanı kullan tatlım kilo ver her göz kırpana gitme kas mas hikaye sana değer veren biri ile ol tipsiz de olsa şişman da olsa zaten senin de kilo problemin varmış birlikte zayıflarsınız bir hata yapmışsın şimdi herkes seviyor numarası yapar kullanmaya çalışır ciddiye binince kaçar kaslı erkeklerden hayır gelmez ben bile kaslı peşinde değilim fitim de ama değilim yani yüzde 90 ı yatak peşinde olur onların altta bir erkekte demiş zaten daha yaşın kücük olayların farkında değilsin
- 7 ay
Bana mı dedin prekursor
Soran7 ayBen bu soruyu ciddiyetle yazmış olabilir miyim sence? O kadar saf değilim. Tavsiye için sağ ol 🙃
- 7 ay
Aynen. Dikkat et yani emin olsan bile sevgisinden yatma artık biriyle çok seviyorsa nikahına alır normal şekilde yaşarsınız ilişki devir çok kötü
- 7 ay
Ya niye geri adım atıyorsun ciddiyetle de olabilir hâlâ amca teyze zayıf şişman diye dış görünüsle ilişki yaşandığını düşünecek biriyle uğraşıyoruz biri zayıf biri kilolu biri genç biri yaşlı uzun kısa bunların hepsi boş kafa uyuyor mu? ya da kafa var mı?
Soran7 ay@priapospriapus geri adım atmadım, kâle aldığımı gösteren bir cevapta vermedim kendisine zaten. Bi anda ablalık yapmaya çalışıp ilişki tavsiyesi vermeye çalışıyor çok gerekmiş gibi
Gizli Üye(30-35)7 ayOlur tâbi ki neden olmasın ya. İnsan kilosuna göre anlaşacağı insanı bulamaz ya... Önemli olan ortak duygular ve anlayış bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayOlmaz. Adam o kadar emek vermiş, acılar çekip fizik kasmış. Yiyip içip yatan ve popiş büyüten birine lütuf gibi neden kendini sunsun ki?
010 Yorumla- 7 ay
Her kadın kilolu değil ayrıca sporcu değilim sadece yememe dikkat ederim yürüyüş yaparim kasli erkek takıntım da olmadı ki her kız kilolu değil yorumun yanlis
Cevap sahibi7 ayHer kızın kilolu olmasıyla ne alaka? Sen direkt kilolu kız üzerinden sorduğun için öyle söyledim. Yoksa hiç spor yapmasa bile fiziği düzgün bir kız gayet de kaslı seksi bir erkeği hak eder. Kendine bakan kadının doğal hali de taş olabilir zaten.
- 7 ay
Soruyu soran ben değilim ki sadece yorumuna cevap attim
- 7 ay
Popis büyüyen biri diyosun burdan kilolu kadinlari kasyediyorsun
Cevap sahibi7 ayPopiş yazmamıştım ya site kibarlaştırmış ahaha sevimli hale getirmiş 🤣
Cevap sahibi7 ayYa sana lafım yok ki zaten senin sitenin düzgün kızlarından birisin. Uzun boylu olduğun halde boy kompleksin bile yok. Sana asla laf söylemem de söyletmem de.
- 7 ay
Peki teşekkürler
Cevap sahibi7 ayRica ederim. Kızdırdıysam da özür dilerim. Layık olduğun güzel ve mutlu hayatı yaşatabilecek birini bulmanı dilerim 🌸
- 7 ay
Amin inşallah senin de teşekkürler güzel dileklerin için🥰
Cevap sahibi7 ayKendin de çok nazikmişsin, çok memnun oldum sohbet etme fırsatı bulduğumuza 🥰 çok dikkat et kendine güzel kalpli kız 🙏🏻✨️
Gizli Üye(25-29)7 ayOluyorlar onlara pek fark etmiyor kilo aşırı değilse
17 Yorumla- 7 ay
Size farkediyo mesela hem yakışıklı hem kaslı olacak hem zengin, farkeden de bunlar sizin için 😂😂
Cevap sahibi7 ay@AfiliYlnzlık evet bana fark eder valla
- 7 ay
Etse ne olur ki ettiğiyle kalır sadece. 😂
Cevap sahibi7 ay@AfiliYlnzlık evet bulamıyorum birini
- 7 ay
Ee öyle hem yakışıklı hem kaslı hem paralı birini ararsan ömür boyu bulamazsın zaten gayet normal 😂
Cevap sahibi7 ay@AfiliYlnzlık hepsinden biraz biraz olsun o zaman
- 7 ay
Hepsinden biraz olmaz biraz olursa yakışıklı olmaz kaslı olmaz parası da paralı diyebileceğin şekilde olmaz 🤣
7 ayKiloluyum ve eski sevgilim hem kaslı hem geniş sırtı vardı😁😃
Yani herkes vücuda değil karakterede bakan var.
Kafana takma dünyada yaşıyoruz sende bulursun kaslı erkeğini😜10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayAbazalar olur ama seçici , kriterleri olan adam olmaz..
11 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@Rumeysatoz başta olup sonra kilomu tie almıştı biri tecrübeyle sabit çünkü..:)) kilolu bayanlarla derdim yok o amaçla yazmadim
Gizli Üye(25-29)7 ayBence çok fazla olmaması kaydıyla dolgun ve biraz tombul kızlar daha tatlı oluyor 🥹☺️🥰😘😘😘
00 Yorumla
7 ayAptal olmayın, her erkeği kaslı yapabilirsiniz ama her erkek ahlaklı, dürüst çalışkan sorumluluk sahibi efendi samimi değildir. sonra buralarda aldatıldım bilmem ne oldum diye agliyorsunuz.
00 Yorumla
7 ayErkekler gözleriyle kadınlar kulakları+cüzdanları ile sever
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayevet benim hem genetik hemde spordan dolayı öyle. kilolu biriyle olurum ama tabii bazı koşullar olmalı. bazı koşullar olursa daha iyi bile olur zayıf kızdan. yani kesinlikle tercihim olabilir
10 Yorumla
7 aySenin karşıdan böyle bir beklentin varsa karşındakinin de senden beklentileri olacaktır o yüzden zor
00 Yorumla
7 ayolmaz, olmam. ruhlar aleminde yaşamıyoruz sonuçta.
00 Yorumla
7 ayErkek kısmı bana uyuyor kilolu kadın olayına tercih meselesi bence güzel olur
00 YorumlaOlur cilvesi ve vücuduna bağlı bazi kadinlari sirf vajinasinin sekli yuzunden birakamiyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayGenelde fit bir kız göbekli ekrekle birlikte olması çok az bir ihtimal ama erkek için bu sorun değil sevdikten sonra dış görünüşü erkek pek benimsemez
11 Yorumla- 7 ay
Hayır katılmıyorum asıl fit kızların göbekli erkeklerle olması daha sık karşılanılannbir durum
7 aybox torbasıda lazım tabi
12 Yorumla
Soran7 ayGit değiştir şu kullanıcı adını ilk önce sonra yaz aynı yorumu
- 7 ay
Tamam
7 ayKaslı erkekleri fit kızlara bırakın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olabilir ama ne kadar olur çok azdır...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
7 ayKaslilar genelde kilolu seviyor
21 Yorumla- 7 ay
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayOluyor.. Ayrı bir fantezi heralde
05 Yorumla
Soran7 ayÇok pürüzsüz görünüyor vücudun maşallah tututu
- 7 ay
Sende kaslı isteyen kilolu kızsın sanırım
Soran7 ayTamam ya vermezsen verme istemiyorum
- 7 ay
Vermem demedim ama burada olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayGuduruk garı 😀😃
04 Yorumla
Soran7 ay😜😜
- 7 ay
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın seviyorum ben 😃
Soran7 ayVücuttan kaybettim tüh
- 7 ay
Diğerleri var mı peki sende
Seviyor musun Sert ve küfürlü becerilmeyi
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası