Komşu sorunları yüzünden eşimle birbirimize vurduk, ne yapmalıyım?

Uzun süredir komşularımla aram çok bozuk yettiler canıma artık inanın nasıl bir ruh hali içerisindeyim bilemezsiniz uyarmama rağmen hep yaptılar eşimle bile defalarca kavga etmemize vesile oldular sesimizi duydukları halde yaptılar eşim de bunları görmezden geliyor onlar için sürekli bana bağırıyor taa ki dün geceye kadar yaptıkları bir şey canımı sıktı eşim de biraz bu konuda canımı sıktılar delirdim evin içerisinde resmen terör estirdim yapmadığım gürültü kalmadı çünkü çıldırdım artık hep alttan aldım belki susarlar komşumlarla aram kötü olmasın diye sustum ama dayanamadım eşim de onlar üzerinden kışkırttı beni dayanamadım eşime vurdum o da kalktı bana vurdu biz birbirimizi tokatladık gittim o sinirle komşuyu arayıp ağzıma kötü sözler geldi bağırdım en sonda bağırıp telefonu suratına kapattım engelledim o saatten sonra eşim delirdi çıldırdı taşınıyoruz diye bağırdı evdeki bütün eşyaları fırlatıp yere attı bunları topla taşıncaz dedi sen insanları niye arayıp bağırıyorsun diye delirdi o da boşanıcam senden diyor eşim onları melek gibi görüyor şu an ona göre ben bir şeytanım yapmadığı kahır kalmadı yani anlaycanız haklıyken haksız oldum eşim beni anlamıyor psikolojimin bozulduğunu görmüyor hep haklı onlar ve eşim ben haklı değilim ne yapayım bilmiyorum başladı eşyaları toplamaya bir de boşanırsak çok üzgünüm eşimle aram iyi olsun istiyorum iki boklu yüzünden kavga etmeyelim ağzımızın tadı bozulmasın diyorum hâlâ ona göre kötüyüm

Komşu sorunları yüzünden eşimle birbirimize vurduk, ne yapmalıyım?