Sürekli kavga halimdeler, kadın çok konuşuyor birkere pek anlamıyoruz ama adam aldatıyor sanırım ekseriyetle. Ama kapılar kırlıyor cinayet çıkıcak diye korkuyorum ya , üf

Sürekli kavga halimdeler, kadın çok konuşuyor birkere pek anlamıyoruz ama adam aldatıyor sanırım ekseriyetle. Ama kapılar kırlıyor cinayet çıkıcak diye korkuyorum ya , üf

Cevap
11Cevap
şikayet etmek gerekebilir
Benim yan daire sürekli kavga ediyorlar.
Hemde bütün aile birbirine küfür kıyamet.
Benim edemeyeceğim küfürleri kadın kocasına ediyor.
Ve hala aynı evde yaşıyorlar.
Çok ilginç geliyor.
Bunun nasıl bir açıklaması olabilir.
Polis çağırın diyeceğim de polislerde illa şikayet edeni de açığa çıkarıyor o da komşulukta zor bir durum oluyor ya
Şiddet yoksa Fırtınalı aşkları vardır dokunmayın 😅😁
BiZdede vardı öyle bi sıkıntı çok şükür taşındılar
Polis çağırın en doğrusu Yoksa kavgaları bitmesi zor.
Valla bizim üst katta aynı gecenin üçünde ev temizliyor ama yola getirecem az kaldı
kapıyı çalıp bı sorun mu var acaba diyin utanırlar belki
Azıcık ses yükselse bir iki kere polis çağırın abartarak anlatın
bu saatte kavga ediyolarsa yukarı çıkar dahil olurum nolcaksa olsun
ev sahibine şikayet edebilirsin
Böyle evlilik yürümez boşansalar daha iyi
Barış gücü olsana barıştır
İzimkindede bşr çocuk var 7 24 bağıroyor
Polisi ara
Polis çağır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür olaylarda önce kendi güvenliğin çok önemli. Eğer durum tehdit oluşturuyorsa, polise ya da ilgili birimlere haber vermek en doğru adım olur 🔔. Bu tarz tartışmalar bazen kontrolden çıkabilir ve ciddi sonuçlar doğurabilir.
Komşularla yüz yüze konuşmak zararlı olabilir, o yüzden temkinli olmalısın. Eğer bir tehlike seziyorsan, mutlaka profesyonel yardım çağır. Onlara müdahale etmek senin görevin değil. Umarım durum bir an önce düzelir ve herkes huzura kavuşur 🙏.