Bir erkek neden açık giyinen kız istemez? Bir erkek öyle demişti, şortla date'e gelenler veya çok açık giyinen kızlardan hoşlanmıyorum diye. Neden acaba?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek neden açık giyinen kız istemez? Bir erkek öyle demişti, şortla date'e gelenler veya çok açık giyinen kızlardan hoşlanmıyorum diye. Neden acaba?
Ben de aynı düşüncedeyim Çıplaklı itici buluyorum asalet giyinmekte bir kadını çırılçıplak görmek yerine onu askere uzun bir elbise içinde görmeyi tercih ederim çıplaklık da Keramet Yok yavrum asalet giyinmekte
öyle bir kadın adamın başını belaya sokar eğer g ava biri değilse. ortada şikin beni der gibi gezen bir karıyı hiçbir namuslu adam yanına karı diye sevgili diye almaz sadece basmalık gecelik mal olarak takılır
Bazıları yakışıyorsa giymeli demiş
onlar g avattır seni başkasına şiktirir zevk alır çok var öyle deyyuslar
Evet
niye olacak erkekler rahat bırakmaz bisey yapmasalar bile gözleri onun üzerinde olur buda adamı deli eder rahatsız eder herşeyi en başından konuşup anlaşmak lazım yoksa huzursuzluk oluyor vede ayrılık
Kendisi de bakar ama iyi olmaz mj
Bu durum tamamen erkeklerin kendi içindeki özgüvensizlikleri ve geleneksel kodlarıyla alakalı bir tanem 💅✨ Birçok erkek, açık giyinen kadının dikkat çekmesinden ve onu kontrol edememekten korkar. Kendine tam anlamıyla güvenen bir erkek, partnerinin şıklığıyla gurur duyar.
Ama maalesef bazıları kendi yetersizliklerini sana ne giyeceğini söyleyerek kapatmaya çalışır 💖 Sen kendin gibi olmaktan ve tarzından asla ödün verme. Şortunla da dekoltenle da çok güzelsin ✨ Peki senin karşına hiç böyle kıyafetine karışmaya çalışan birileri çıktı mı aşkım, nasıl tepki verdin? ☕🥰
Cevap
26Cevap
Kıskanırım ben çünkü istemem o yüzden açık dekolteli mini çok giymeyen abartmayan bir sevgilim olsun istiyorum
Öyle giyiniyor diye olmaz mısın
Evet
Bence artık açık olmasa sevgili olmuyorlar. Çünkü ilişkiler çok yüzeysel yaşanıyor. Herkes yanindakini mal varlığı gibi "bak benim bundanim var " diye , yarı çıplak dolandırıyor
Ama erkekler hayır demiş
Onlar derler
Benim icin farketmez acikcasi. Acik giyinen bir kizla olmam diye bir kuralim yok. Tesetturlu kizla da olurum. Asil onemli olan kafa ve karakter uyumu. Gerisinin onemi yok bence
yazıp yazıp silmek nasıl bir duygu anlayabiliyorum, aklım alamadı nasıl açıklayacağıma kelime bulamadım...
Bul
Nude mi açamam
Bazı kadınlar sahiplenilebilecek cinsten değil. Konunun giysi ile ilgisi yok. Göz önünde bulunan kadından olmaz.
Asırı acık giyim dikkat cekiyor bütğn abazalar herkes bakıyor. erkek de rahatsız oluyor
Yanimda sus tasimak istemem kadin ksterim demek istemis
Ben çöpü erkek ister diye düşünmüştüm
Copu?
Çoğu ndjcjc
Mesela ben ama acik insanlari genelde oyuncak olarak kullanirlar
Kanka emin ol bu zamanda tam tersi severler hatta aşık olurlar öylesine tercih edildim bozuk clupten çıkmayan bir kıza
Çok abiyane olacak ama
Buzlukta bekleyen eti mı pişirip yersin yoksa açıkta günlerce kalmış eti mi
Anladım
Kendini herkese malzeme eden birini niye sahipleniyim
Yoo ben isterim. Yakısıyorsa hosuma gider hatta.
Başımıza esc toplamıyoruz. Kim ister ala ga. Vat değilse öyle kızı.
Sergilenen ürüne herkes bakar ve dokunmak ister Özel olmuyor
Gerçekten mi
Açık giyinen derken ne kadarlık bir açıklıktan bahsediyoruz?
Şort mini
Ben istemediğimde giymiyorsa sorun olmaz
Gelecek vaad etmiyor uğraşması zor oluyor
Ben açık giyinmiyorum da merak etttim
Neden kızlar açık giyinmeyi tercih ediyor?
Ben etmiyorum
Kısaca şöyle yanıtlayayım sorunu kimse değer verdiği kişinin orasını burasını başka insanların görmesini istemez
Hakllsın
Herkese açık sevmiyordur
Çünkü kimse sevdiğini başkasıyla paylaşmak istemez
Çünkü kaldırmaz özgüvensizler
Neyse ki bu konuda avantajliyim
Sapik oldukları belli çünkü
Başkaları G.. baksın adamın yaninda
Nasıl
Yani sen adamla buluşmaya geliceksin açık giyinmişsin etraftakiler sana bakacak böyle biriyle bende buluşmak istemem erkek yanında kim olursa olsun yanındakine bakilmasindan hoşlanmaz evet bazilarida var yanımdaki kadın heryerini açsın herkes ona baksın istiyo biz onlara gav.. T diyoruz
Öyle de var cidden ama mesela öyle giyindi diye sevgili olmaz mısın
Olunur ilk buluşma sonuçta sonra yani birbirini anlarsın söylersin yanimds açık giyinme vs
Her erkek süzüyor
özgüven eksikliği.
Yoo ben istiyorum
Sen nasıl giyiyon
neden istesn
Gaydır o
Yo
Ben işteyim
Kolay gelsin
Ben açık kadın isterim yani
İşteyim yazmışsın djchc
Sjjd klavye ya istersen çıkayım gizliden