AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yoo aslında kısa boy gayet iyi benimde boyum 155 ya da 156 😁😁🤭allah akıl fikir versin akıl yaşta değil baştadır
burada boyle diyorsunuz kis kizlar, sonra dışarıda 2 mrtre erkeklerle görüyoruz sizi
İnan daha iki metre erkek görüp de bakmisligim yok çünkü iş boyda bitecek olsa devede de boy var akıl olmadiktan sora neye yarar boyu bi ata sözü vardır bilir misin deve büyük ot yer Şahin küçük et
Bunlar boş, uzun arkadaşlarımın heo sevgolisi oluyor ben w0 yaşındayım daha sevgilim bile olmadı
Kac yaşındasın
20
Boyun kac
@sonsuzum65 aynen öyle sosyal medyada yazılanlara takmaması lazım. Buraya kalsa hepimiz manken olmalıyız. Yaşı da daha çok küçük kaç insan tanıdı ki. İllaki olacak
@Nanana12t kızlarınki sosyal medya sesyi değil maalesef, kendi gözümle gördüm yakisili erkegi sirf ksia diye eleyen kizlari...
1,71
Gayet iyi boyun
Literatürdeki adı hipergami, halk arasındaki adı kölelik içgüdüsü.
Gerçekten bir terapistle görüş bu açtığın kaçıncı soru neden etkilendin bu kadar bilmiyorum her insan ayni değil
Üzülüyorum ne yapayım, hiçbir kız sevmedi beni sirf kisayim diye
Anlıyorum ama o onlar herkes ayni değil. Daha gençsin karşına kimler kimler çıkacak. Sen kurtulmuşsun onlardan onlar senden değil. Dünyada binlerce insan var tek onlar mı.
Maalesef boya takıntılı olmayan kiz oranı yüzde 7 veya 8 , ve ben sanssiz bir insanim
Ya kaç kız tanıdın Allah aşkına daha yaşın kaç. Çok abartıyorsun takıntı yapan sensin o yüzden diyorum terapistle görüş diye öyle bir şey yok. Sen öyle tiplere yazdın demek ki herkes aynı değil
Ya sen abartıyorsun diyorsun da, bir kızla konuşuyorsun ilk sordugu şey boyun... Ve ksia olduğunu öğrenince yazmayı bırakıyorlar
Sosyal medya ya bakıyorsun ksia erkekleri gömuyorlar,
Ve dışarı çık kizlarin yanında hep 1.80 erkek...
Hadi diyelim ki ben manyağım...
Ya diğer kisa erkekler?
Hepsi de bu sıkıntıları yasiyor boy uzatma ameliyatı olmak isteyenler , sirf boyu daha uzun olsun diye hormon kullananlar , korkusundan kizlarla konuşmayan kisa erkekler...
Yahu kısa olup sevgilisi olan bir sürü adam var o kadar takmışsın ki birtek onlara bakıyorsun. Sosyal medyada herkes yüzeysel gerçek hayatta bulacaksın. İlla ki olacak bu özgüvensizlik seni bitirecek bitirecekse bunu kendine yapma.
Kisa erkeklere yalnızca 23 24 yas ustu kizlar bakiyor, bak ben gerçekten çok iyi bir gözlemciyim çevremi gozlemlerim hep ve kisa erkeklerle sevgili olan kadınlar kesinlikle yaşça büyükler, genç kızlar asla bakmiyro çoğunun kolunda 1.85 erkekle geziyorlar yemin ediyorum uydurmuyorum yıllarca inceledim dışarıdaki çiftleri ve kısa erkeklerle olanlar yaşça büyük,15-25 yasinda bir kızi ksia erkekle görmedim daha hic şimdiye dek
Hayır 18-20 yaşında bir sürü aynı boyda sevgilisi olan var çokta güzel kızlar sen algıda seçicilik yapiyorsun
Böyle incelemende iyi değil zaten yapma bunu bir yardim al göreceksin öyle olmadığını
Valla bilmiyorum ya burada boyle yazıyorsunuz ama dışarıda aynisini göremiyorum cidden ben , benim suratıma direk asla kisa erkekleri sevmeyiz diyen bir kiz bile oldu , hanginiz gerçeği söylüyor ben anlamıyorum...
Hadi sen haklısın diyelim benim neden sevgilim olmadı, neden benden hoşlanan olmadı hic çok sosyal bir insanim aktifim birçok altibiteye katılırım, birçok insanla tanışırız üstelik tipsiz de değilim vallahi.
Neden olmamis olabilir?
Sana yalan borcum yok. Seni tanimiyorum yalan söylemememin bana zerre faydası yok. Bir sürü çok güzel kız var dediğim yaş aralığında ve boyları aynı sevgilileri var. Sen bunu o kadar taktın ki enerjin çok düşük biraz kendine güven sağlaman ve o enerjiyi karşı tarafa geçirmen lazim. İnsanin kendine güvenince duruşu bakışı konuşması bile değişir. Tamam boyunu sevmiyorsun. Bunu kabul edelim. Başka hiç pozitif bir özelliğin yok mu? Onları ortaya çıkar onları parlat. İnsanlar senin yaninda olmak istesin zaman geçirmekten keyif alsın.
Valla sana kendimi tanitayim, geecekten kendimi övmek için yazmayacağım bunlari;
Cok iyi gitar çalarım iki dil biliyorum İngilizce ve almanca , tarih felsefe ve coğrafya hakkında biesuri kitap okudum hele hele tarih hakkında bilmediğim sey yok, avruap tarihi İslam tarihi, ortacag tarihi vs vs...
Doğal olarak konusacak dünya kadar konu bulabiliyorum, mesela asla sıkmam bir kizi bulusnca , o kızın ilgisini çekecek bir konu bulurum illa...
Yani durum bu, üstelik çevremdeki çoğu kiz beni hep over harika bir insansin keske bütün erkekelr senin gibi olsa derler, ama hepsi de geri gider uzunlara asik olur.
Benim deneyimim bu oldu 19 yıllık hayatımda
İçgüdüleri böyle maalesef 180 altı erkek yalnız kalmaya mahkumdur
böyle canım görüşlerini sakın dikkate alıp moralinizi bozmayın :) Gayet de bakıyoruz
@ne_desem_ki git süslü sözlüğe kisa boylu erkek yaz suslu sözlüğe veya eksi sözlüğe, sosyal medya ya bak veyahut , ne laflar atıyor kizlar kısa erkeklere ve kizlar direk boyunu soruyor sosyal medya da neden?
onların kız olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca kızların ortalaması zaten 163 gibi bir şey olması lazım. Bizden uzun olduğunuz sürece bir problem yok ki. Ha, genetik olarak çocuğunun da uzun boylu olmasını istiyordur, o yüzden uzun boylu erkek istiyordur, onu bilemem. Bu onun en doğal hakkı. Ama insan çok karışık bir yapıya sahip. Sadece boy ile insanları ayrıştırmak çok mantık dışı.
Ayrıca ben de soruyorum konuştuğum erkeklerin boyunu. Benden kısaysa normal olarak konuşmuyorum, çünkü ben de benden kısa erkek istemiyorum.
@ne_desem_ki hadi oradan bırakın yalanı kısa erkeğe bakmazsınız iç güdünüz izin vermez buna istediğin kadar inkar et içgüdülerin seni mutlaka 180 ve üzeri erkeklere yönlendirecek
https://eksisozluk.com/entry/126058708
şu anki erkek arkadaşım 168
tam bir losersın
@ne_desem_ki benim neden hiç sevgilim olmadı o ahde, tipim fena değil
benim de olmadı. 24 yaşındayım ve ilk defa oldu. kendinizi ezik olarak görüyorsanız, başka bir insanın da sizi öyle görmesine neden oluyorsunuz. güçlü olun, çalışın, öğrenin ve kişilik sahibi olun. sizi beğenen birisi mutlaka eninde sonunda kapınızı çalıyor
@ne_desem_ki ayrica sevgilim en az 1.80 olmalı diyen kızlar var, diyen kiz da 1.55?
bu bilgiyi nereden aldın
oluyorlar
Sosyal medya, bizzat kizlardan duymam, instagram da kizlairm ilk boyu sorması kisa olduğunu öğrenince yazmayı birakmasi...
Kadınlar gücü, heybeti severler çünkü
Evet öyle, napalim bende hep yalnız kalacağım 1.71 boyumla
Dengin bir şekilde bulur seni kader buluşturur elbet birgün ayrıca boyun kısa da değil o kadar umursama
3 yıldır sevgilim olmadı 20 yaşındayım, diyeceklerim bu kadar
Ya ne olmuş yaşıtınım senin benimse hiç olmadı ne olacak
Neden olsunlar? Hoş değil çünkü
Senin tipin hos mu hdhdhsbs
Evet hoş demek ki her gün farklı hatunla takılıyorum dostum ajsjdjdkdkd 1.82 boyumla ezerim seni bak ajskdkdld