İşyerinde bir çocuk size hoşlandığını söyledi ama tek taraflı hoşlanıyor.
O günden sonra davranışlarınız ve hisleriniz nasıl olur ona karşı? Onu daha mı çok incelersiniz? Hareketleriniz kasılır mı? Detaylı şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşyerinde bir çocuk size hoşlandığını söyledi ama tek taraflı hoşlanıyor.
O günden sonra davranışlarınız ve hisleriniz nasıl olur ona karşı? Onu daha mı çok incelersiniz? Hareketleriniz kasılır mı? Detaylı şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
Çocuğun tipine ve işteki konumuna bağlı. Mesela çirkin bir güvenlik diyelim, hiç oralı olmam. Ya da yakışıklı bir sekreter diyelim, o da umrumda olmaz.
İş yerindeki bu durum gerçekten hassas bir denge gerektiriyor. Dürüst olmak gerekirse benim bir ilişkim var, o yüzden olaya tamamen empatiyle yaklaşıyorum. Eğer birinden hoşlanmıyorsam ama o bunu açıkladıysa, ister istemez bakış açım değişir.
Onu daha çok incelemeye başlarım çünkü her hareketi gözüme farklı görünür. Acaba ne hissettim, bir şey kaçırdım mı diye içten içe sorgularım. Ama hislerim yoksa hareketlerim biraz kasılabilir, mesafe koymaya çalışırım. Karşı tarafı ümitlendirmemek için daha profesyonel ve sakin davranırım.
Peki senin onunla olan göz temasın veya iletişiminiz bu durumdan sonra nasıl değişti? ✨💖💅
Cevap
2Cevap
kıza göre değişir
Bu herkes için aynı olmaz kişiye göre değişir. Yani dış görünüş de önemli tabi ama bir çekim olması gerekir bence.
Radarıma girer, hal hareketini incelerim. 😂
İşyerinden olmaz ya
Neden
tipe göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?