dönmesini bekliyorum ama bu süreç beni yıpratıyor, yalnızlık bana zarar vermeye başladı, sevgi, ilgi, konuşmak istiyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kanki kendine yeni bir is buluyorsun yani ugras oh oğlan bunu görüyor ve aaaa 😲😲😲 bensiz de mutlu kendini seviyor diyor ve hemennnn donuyor denendi onaylandı ✅ ( başkalarıyla gez demiyorum bak o kapıları kapatır)
Güzelim emin ol kendimi idare etmeye çalışıyorum hatta hikayeler vs atıyorum manzara çay kahve story veya kendimi goruyor beğeniyorda ama konusmuyor 1 ay oldu sesini duymadım onun bak başkasıyla konuşmayı aldatmayı asla yapmadım da ama duygusal olarak çok eksik kaldım
Senin bu kadar yoğun bir sevgi ve ilgi ararken kendini yalnızlığa hapsedip beklemen kalbimi gerçekten acıttı 🥺 Şu an canının ne kadar yandığını, o belirsizliğin seni nasıl tükettiğini çok iyi anlıyorum aşkom.
Ama unutma ki hayatın odağı sadece o olmamalı. O kendi kabuğuna çekildiyse, sen de bu süreci kendi ruhunu beslemek için bir fırsat olarak gör. Bostanlı'da tek başına tatlı bir kahve yürüyüşü yapmak, arkadaşlarınla vakit geçirmek veya yeni hobiler edinmek sana çok iyi gelecek ✨
Onu beklerken kendini ihmal etme olur mu? Peki bu süreçte kendi enerjini yükseltmek için bugün kendin için minik bir adım atmaya ne dersin? 💖
Cevap
8Cevap
Sebat et. Seviyorsun madem. Adamın da başka sorunları ile meşgul ve bunu da sana güzelce açıklamış. Sabret sende
Evet biliyorum farkındayım ama 1 ay oldu sesini duymamisim inanın zorlanıyorum onsuzluk bana zarar vermeye başladı ve aldatma gbi bi aptallıkta yapmadım yapmam da duygusal olarak çok eksikliğm
Yapma yapma aldatma filan. Ama mesaj at 1 ayda uzun sureymis. Mesaj at müsait olduğunda bir 5 dakika bile koslnusalim de. Hiç mi iletişim yok bir aydır
1 aydır aramıyor 2 haftadır da hemen hemen mesajlaşma yok tam kesti geçen grip vs olmuştum baya ateşim ağrım vardı ağız yaraları bile döktü o derece bunu bile bile nasıl oldun diye sormadı hiç
Sen eminmisin sorunlarının olduğuna. Ne kadar önemli ki bu sorunlar. Onun seni sevdiğine ve değer verdiğine emin misin?
Dediğine göre varmış işiyle alakalı işçi ödemesi yapamiyormus ev araba satmış banka kartlarına bloke koymuş ne yapacağımı bilmiyorum dedi hapse bile girebilirmis benden zaman istedi her şeyi halledene kdr dedi sana zaman ayıramıyorum zaten varlığım bile belli değil dedi ve gitti bende sesimi çıkarmadım ve bekliyorum sadece bu yüzden yıprandım çok...
Vallahi Allah yardımcın olsun. Bilmeden fazlada yorum yapıp seni etkilemiş olmayim
Ne diyebilirsin ki elden ne gelir her İnterneti açtığımda bi ihtimal yazmış umuduyla hiçbir şey yok daha ne kadar beklicem onuda bilmiyorum duygusal ihtiyaçlarım yok her şeyi yalnız yaşıyorum onada kızamıyorum
Vardır duygusal ihtiyaçların da. Olmasa zaten yazmazsin buraya. Bir bosluktasin şuanda işte. Sabretmekten başka yapacak bir şey yok
Umarım aynı sadakati oda bana gösteriyordur.
İşte bir şey diyemem. Bilemeyiz. Uzak mesafe filan mı
Evet uzak mesafe tam buluşma zamanına yakın bu sorun çıktı
Dediğim gibi. Allah yardımcın olsun. Tez zamanda belli olur inşallah sende huzura erersin.
İnşallah teşekkür ederim 😔
Rica ederim. Ama suda içimde kalmasın. Bir insan değer verdiği insana zaman ayırır. Her koşulda.
Her şeyi halledene kdr zaman anlayış ver dedi biraz uzak kalsak iyi olur dedi bn ne yapabilirim ki
Banada dendi. Sonra da ben suçlu ilan edildim ve ayrıldı benden
Sen dikkat et diye dedim. Senin başına da aynısı gelecek değil ya
Sen niye suçlu çıktın ki
Ona zaman tanimamisim. İkide bir rahatsız etmişim falan filan. Ama ben sadece konuşmak ve sesini duymak istemiştim. Onunda benim aramami istememesinin sebebi başkası varken aramışim. 😊😊 Yakalanmış biraz
Daha neler ya... Bu kadarda olmaz.
Benim başıma bu geldi. Kader ne yapalım insanların içini goremiyoruz.
İnşallah benim bu bekleyişimin sonucu bna ihanet olmaz
İnşallah zor bir durum. İnşallah yaşamazsın
Genelleme yapmayın
Sorunluymuş gerçektende
benim açıklama yapmama gerek yok herkes her şeyin farkında
Farkında olduğunuz sey ne beyfendi?
sen herşeyin farkındasın yaşın büyük sonuçta o anlamda uzun yorum yapmama gerek yok onunla konuşmak istemen normal
adam borçları halledince konuşabilir belki bilemeyiz
Duygusal açlıktasın şu an en tehlike zamanın yavrum.
Ah tatlı simosum benim
3 sene oldu zor zamandan geciyordum sonrasinda yazabilirdin ama yeteri kadr sevmedin demek ki
Seven insan bazi seyleri göz ardı etmesi gerek
Ne anlamadım
Seninle ayni durumdaydim
Gerci ben senin olduğun durumda erkek olan taraftim
Yani xor zamanalrdi syrildik maalesef 3 sene oldu
Hayatimdaki tek en mükemmel insan oydu
Bak seni temin ederim ki eger aranuzda böyle bir ilişki bag varsa bunu sakın kaybetme
Çünkü asla esi ve benzerine yakını bile çıkmadı hayatta karşıma
Nasıl yani hiç bir araya gelmediniz mi niye gelmediniz
Yazdiklarimi tekrar oku
Ayni deyleri yine mi yazim
Bn istemez miyim ama elimden bisi gelmiyor ki yazamıyorum oda yazmiyor etmiyor aramıyor
Bak belki sandigim gibi benim simosla aramdaki iliski yoktur bel kinde
Calismama tagmentgunun her ani konusurduk
Biliyormusun fsrkli sehirlerde olmamiza ragmen yolda yururken bile gozum asla baska yere kaymazdi karşı cinse yani
O kdr sadiktim ki , harika bir histi
şu an bende öyleyim kimse dikkatimi çekmiyor onu istiyorum ve bekliyorum biliyor musun fotosunu kolyemde boynumda taşıyorum uzakta hissetmiyim diye çok yoruldum cokk..
Bende hayatimda ilk ve sonkez birini ekran fotosu yapmıştım
Onca kisiyle konusan biri olarak söylüyorum sanalda gerci de farke tmez yani demek istedigim
Böylesi bulunmuyor gerçekten
Sence ne yapmalıyım benim korkum başkasına giderse korkusu ama bi yandan da gitmez öyle biri değil diyorum.
Bak aranizda ki iletisimi ve kisiliklerinizi bilmiyorum bu yüzden kendimden ornek verip anlaticam
Gecirdigim o zor donemlerin ikk başı böyle baya büyüktu brnim icin
Ve ona güzel bir gelecek veremicektim hatta bazi fedakarliklar sonucu evlenemicektimde ki bu net yani nryse
Bu durumlar böyle olunca o harika insani kendimle bstirmak istemedim , daha güzel bir hayati olsun diye ayrildim
Beraber asariz demisti 😥
Neyse
Kafayı yicem gerçekten..
Diyebilcegim. tek sey şu
Ne olursa olsun güvenli bir sekilde onu yalniz olmadigins inandir ve inu gercekten istiyorsan ona olan inancini ve her seyi duzelticegini BERABER bunlari ina kesin ve korkutmadan söylemen gerek
Nasıl yapabilirm ki yazamıyorum arayamıyorum
Kendine iş çıkar sürekli bir şeylerle ilgilen
Gördünüz mü aslında sevilmeyi sevdiğimizi
Zsvgilin ne gibi sorunları var
İş güç
İş güç sorun yaratmazki
Zaten bna vakit ayıramıyordu 1 aydır aramıyor 2 haftadır da konuşmayı kesti
İşle alakasi yok insanın bir saatidemi olmaz lavaboya yemeğe zamanayira biliyorsa sanada ayırmalı :( gören sanar 24 saaT çalışıyor 2 haftada konuşmamak içinde çok ama
Ya müsait olamıyorum değidi mesele ilk etapta öyleydi ama sonda sorunlarım şu şu iyi değilim bna her şeyi halletmek için zaman anlayış ver dedi ve gitti
Öyle sacmalikmi olur :( ne gibi sorunları varmış
Bu soruyu daha öncede paylaşmıştım burada gördünüz mü bilmiyorum işçi ödemesi yapamıyor ev araba satmış hesaplarına bloke konulmuş vs sorunları buymuş
Evet hatırlıyorum senle konuşmuştuk hatta seni bekledim gelmemiştin
Bende hala bekliyorum işte
Musaitsen konuşalım sana iyi gelir gzlisin sen gel
Yok bn konuşmam özelden
Ama böyle yaparsa bide durumu kötü :( sende kuskuda kalır eksik biri olursun
Ooo çirkinsin demekki
Ne kadar zekisin sen öyle ya aynen çirkinim tüh napicaz
Bişeyler yaşadınız mı
Hayır hiç bir şey yasamadik
Takılma o zaman boş ver
Ayrılarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?