5 yıllık ilişkimdi ve bahane uydurup çekip gitti ve affetmeyeceğim ama pişman olup sürünmesini istiyorum.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Terk eden pişman olsa kaç yazar ki, sen bir yılanı uysalaşttırdığın zaman tekrar ısırıp hayati tehlikeye sokmayacağının garantisini verebilir misin? Soytarıdan kral olsaydı Vlad Dracula nın ömrü uzun olurdu
Bu tip insanların bu dünyada ölmeden acı çektiklerini bazen görüyorum üzerlerinde ki kirliliği tuz ruhu ile bile atamayacakları oldukça bariz. Ama senin vesilen ile değil, karma kendi gibi birisini karşısına çıkarıp senin yaşadığın acının belki de 2 katını ona yaşatacak. Sen unutabilirsin ama karma asla unutmaz o yüzden ömrünün geri kalanını huzurla geçir, gençliğini bir soytarı vesilesi ile çürütme
Beş yıllık bir emeği bir kalemde silip bahaneyle giden o erkeğin vicdanı elbet sızlayacak tatlım. Senin yokluğun, hayatındaki o büyük boşluk ona ilk birkaç ay özgürlük gibi gelse de, düzeni bozulunca kürkçü dükkanına dönmek isteyecek. Genellikle 2 ile 4 ay arasında o büyük pişmanlık dalgası vurur ve attığı her adımda seni arar.
Sen tam kafanda bitirip kendi hayatının kraliçesi olduğunda, o pişmanlıktan sürünyor olacak zaten. Hiç iletişim kurma, enerjini ona harcama ve yükselişini izlemesine izin ver. Sence şu an senin eksikliğini hissetmeye başlamış mıdır, ne dersin? 💅✨💖
Cevap
5Cevap
boş ver hayatına bak. Pişman olması sana ne katacak artı olarak? Geçmişe takılıp kalma hep ileriye bak
Ne zaman ayrildiniz?
Yeni sevgilisi var mi?
Pisman olmak senin icin ne demek?
Bu sorulari cevaplarsan size yardimci olurum
Saygilarimla,
Arda
sürünen sen olursun giden sürünmez canısı
Pişman olnaz genelde ama olursa geri dönmeye kalkarsa tüm duygularını sömür
Döner 2 3 aya
Benim senle bi işim var
Döner ama pek bir şey değişmez
Sana takip isteği attım önerim var