Wptan engelledi ve instagramdan çıkardı. Hiç bir şekilde aramıyorum, sormuyorum. Peki siz erkeklerin terk ettikten sonra pişman olma durumunuz ne zamandan sonra başlar?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkek vazgeçerse dönüşü yoktur kadın vazgeçerse bir şans daha vardır
Ayrılırken seni o kadar çok seviyordum ki kimseyle seni aynı kefeye koymadım ama sen beni canım yerine koydun diyip ayrıldı. Sana güvenim sonsuzdu ama şu an güvenimi yitirdin dedi. Ramazan da iş dolayısıyla fazla ilgilenemiyordu kuryelik yapıyordu. Malum ramazanda çok yoğun oluyor. Ben ona ara vermek gibi bir düşüncen mi var diye sormuştum ilgisi azalınca işten dolayı. O da bana işlerin çok yoğun olduğunu kendisind ve ailesine bile zaman ayıramadığını eğer senin böyle bir düşüncen varsa ramazandan sonra işten çıkacağım o zaman haberleşiriz diye bana söylemişti. Benimde aklımda öyle bir ara vermek şeysi yoktu. Güya yalan söylemişim. Ramazan dolayısıyla İş stresinden ötürü bunalıma girip bahane ile benden ayrıldığını düşünüyorum
Ablacım ne yazmışşın maşallah günümüz ilişkisi bildiğin sıkıldım der gider canı ister gelir vs vs aranızda çok sevgi yokmuş zaten gelirse aç kapıyı gelmezse başkasını bul gitsin
Dönmez boşuna bekleme. Aranızda cinsellik olduysa asla geri dönmez
Hayır olmadı. Ben daha zamanı olmadığını söylemiştim. Ama o alttan alttan istediğini hissettiriyordu
Dönmez bence. Dönecek olsa gitmez. ara ara iletişim kursa da zekz beklentisiye yoklar seni. Fikri değiştimi acaba verecekmi diye merakından
Ayrılırken seni o kadar çok seviyordum ki kimseyle seni aynı kefeye koymadım ama sen beni canım yerine koydun diyip ayrıldı. Sana güvenim sonsuzdu ama şu an güvenimi yitirdin dedi. Ramazan da iş dolayısıyla fazla ilgilenemiyordu kuryelik yapıyordu. Malum ramazanda çok yoğun oluyor. Ben ona ara vermek gibi bir düşüncen mi var diye sormuştum ilgisi azalınca işten dolayı. O da bana işlerin çok yoğun olduğunu kendisind ve ailesine bile zaman ayıramadığını eğer senin böyle bir düşüncen varsa ramazandan sonra işten çıkacağım o zaman haberleşiriz diye bana söylemişti. Benimde aklımda öyle bir ara vermek şeysi yoktu. Sence ramazandan sonra yazar mı
Yazar. Ramazandan sonra öpüşüp koklaşacağı biri lazım olur zaten. İlk sana yazar
Güya yalan söylemişim. Ramazan dolayısıyla İş stresinden ötürü bunalıma girip bahane ile benden ayrıldığını düşünüyorum.
Canım kuryenin ne iş stresi olacak. Sanki holding patronu :) Sende nasıl bir yokluktaysan bahanelerini de sen üretiveriyorsun.
Herhalde kuryenin ramazanda nasıl meşgul olduğunu bilmiyorsun. Kurye olan kuzenimden biliyorum. Sabah gidip gecenin 3 ünde gelirdi. Erkek arkadaşım da siparişi yetiştiricem diye orucunu birkaç saat geç açardı. Ben bu sorumluluk ve bana karşı duyması gereken ilgi sorumluluğunun ona fazla geldiğini düşünüyorum.
Biliyorum yoğunlar , daha normal birisi olsun hayatında.
Sadece ramazanda boş oturmamak için girmişti ramazan bitince çıkacaktı
Sen neden takıyorsun bu kişiyi? hem sen istemediğin halde cinsellik istiyor senden. Yoğunluktan değil ramazanda zina yapmak istemediğinden yazmıyor sana. Sana sadece o gözle bakıyor. İnsan wc de olsa yazar ihtiyaç duysa.
Bzi müneccim değiliz çocuğun karakterine bağlı bir durum bu
Sebebine bağlı nabız yoklayabilirsin hatalıysan özür dileyebilirsin, bu hareketi yapan erkek herşeyi göze alıp kafasından silmiştir
Güya yalan söylemişim. Ramazan dolayısıyla İş stresinden ötürü bunalıma girip bahane ile benden ayrıldığını düşünüyorum.
Başkasını bul onla öpüş seviş...
Neden onu bu kader merak ediyorsun?
Ayrılık sebebine bağlı
Biraz zaman ver o zaman
Ramazandan sonra işten çıkacak. O zaman özler mi acaba
Yeni birini bulamazsa özler.
Senin bıraktığın etkiyede bağlı
Ayrılırken seni o kadar çok seviyordum ki kimseyle seni aynı kefeye koymadım ama sen beni canım yerine koydun diyip ayrıldı. Sana güvenim sonsuzdu ama şu an güvenimi yitirdin dedi. Ramazan da iş dolayısıyla fazla ilgilenemiyordu kuryelik yapıyordu. Malum ramazanda çok yoğun oluyor. Ben ona ara vermek gibi bir düşüncen mi var diye sormuştum ilgisi azalınca işten dolayı. O da bana işlerin çok yoğun olduğunu kendisind ve ailesine bile zaman ayıramadığını eğer senin böyle bir düşüncen varsa ramazandan sonra işten çıkacağım o zaman haberleşiriz diye bana söylemişti. Benimde aklımda öyle bir ara vermek şeysi yoktu
Yoluna bak