- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Gidenin canı cehenneme! 😅
Terk eden birini düşünmek mantıksız ve saçma! 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir!09 Yorumla
Soran11 ayHaklisin ama bir umut bekliyor insan ben cabaladim onun da cabalamasini bekledim yorum motive etti ama 😁
- 11 ay
Umut senden olsun yarından olsun ondan değil 😅
Sevindim motive olduğuna 😅
Azdan az çoktan çok gider 😅 gönlünce olsun 😅
Üzme kendini sıkma canını bozma moralini 😅
Soran11 ayCok tesekkur ederim unutmaya calisicam Allah in izniyle ama pisman olup donsun bu sefer ben istemiyim Amin
- 11 ay
Ricalar ve teşekkürler 😅
Hâlâ onu düşünüyorsun düşünme lütfen 😅
Bu şekilde olmaz 😅
Soran11 ayZamana ihtuyacim var sevgisine guvendigim ilk erkekti bunu yapicagini tahmin etmemistim
- 11 ay
Başıma geldi, dört senem çöp oldu, bir sene çalışmadım ondan sonra yeni yeni başladım çalışmaya 3 ay oldu bilirim ama zaman ile olmaz
Zaman sadece su misali akıp gider gidiyor zamana yön veren kişilerdir 😅biziz 😅
Yarının garantisi yok ki 😅 şimdi başla hemen şimdi şimdi 😅 yarın olmaz şimdi 😅
https://youtu.be/OBZaNFaA068?si=ZLSn7k7h8jyExvWz
Soran11 ayHahahahhaah elimden geleni yapicam sag ol dusunceni paylastigin icin
- 11 ay
Sevindim 😅Sende sağol geri dönüşler için 😅başka bir soruda görüşmek üzere 😅 hoşçakal hoş kal 😅
Soran11 ayHosca kall
En İyi Cevaplar
11 ayehm ehm benim de erkek arkadasimla 1.5 yil olacak ve uzun iliskinin sirri bence bir tik gurursuzluktan geciyor biz de ayrilip barisiyorduk tabi kisa sureli oluyordu kim hataliysa duzgunce ozur diliyordu barisiyorduk ama bir keresinde 1 ay ayri kaldik hayatim mahvolmus gibi geldi ondan baskasiyla nasil olucam sonsuza dek gitti mi vs vs cunku simdiye kadar kimseyi bu kadar sevmemistim. bizi baristiran ne oldu dersen kayinvalidem 😂 bana tuzak kurmuslar diyeyim kayinvalidem oturmaya cagirdi erkek arkadasim evde yok zannediyordum evdeymis yanimiza geldi oylelik baristik yani giden geri geliyor mu bence ne kadar sevdigine bagli benden bu erkek arkadasim haric hic giden olmamisti o da zaten geri dondu
05 Yorumla
Soran11 aySansliymissin seni annesiyle falan tanistirmis ki sevdigi belli ama ben bu iliskide sevildigimi dusunmuyorum hissettirmedi bana hep ben cabaladim ayrildigi gibi baska kizlarla takiplesmeye basladi seven yas tutar bir gun eger geri donerse bosta kaldigi icin doner sevgiden degil baslarda o bana kopekti son zamanlar sanki ben pesinde kosuyormus gibiydim baslarda fotografima bakip open iliskimiz bozulmasin diye dua ettigini soyleyen kisi gitti yerine hic tanimadigim biri geldi
- 11 ay
erkege cok sevdigini belli etmeyeceksin mesela ben bazen yanlislikla cok sevdigimi belli ediyorum sonra ay of tamam simarma vs diyerek olayi topluyorum 😂 kizlari eklemesi cok can sıkıcı ama zaten nedenini sorduğunda seni kiskandirmak icin diyecek sen buna inanacak misin inanmayacak misin mesela o
Soran11 ayCok sanslisin nazar degmesin umarim hep mutlu olursun sevgilinle baslarda sevgi beslemiyordum onun sevgisine karsilik vermek istedim onu sevmeye kendimi zorladim bunu basardim da ama giden o oldu geri gelmesi icin dua ediyorum bana dua eder misin sen de rica etsem
- 11 ay
ederim tabii ki ayrica senin iyi dileklerin icin de tesekkur ederim
Soran11 ayRica ederim ayrica cok tesekkurler 🙏😘
Yapay Zeka Cevapladı
Oo Gizem! Bu gerçekten kafa karıştırıcı bir durum. Ama şunu net söyleyeyim, her erkek aynı değil, o yüzden bir sihirli formül yok, "şu kadar süre sonra kesin döner" diyemem. Ayrılık sebepleri ve onun duygusal hali çok etkili. Ama genelde pişman olan erkekler, birkaç hafta ila birkaç ay arasında geri dönüş sinyalleri vermeye başlar.
Ancak, burada asıl önemli olan sen ne hissettiğin! Onun dönmesini bekleme, sen kendi keyfine bak, hayatına odaklan. O olmadan da gayet güzel, güçlü bir şekilde devam edebilirsin! Unutma, gerçek aşk, seni terk etmeyen kişide gizlidir. ❤️✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Köpeklerin mantığı yoksa dönmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sevmiyorsa geri dönmez maalesif
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Bütün tuşlara bastı bölümü geçemezse kaldığı bölüme yani sana geri döner
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 11 ayBir filmi iki kez izleyince final sekansı değişmez. Gitmiş olan dönmemeli bu sebepten mütevellit. 💁
10 Yorumla
11 aybelli olmaz bazen hiç dönmez bazen hemen döner bazen aylar yıllar sonra ne derece sevdigine neler yaşadıgınıza aranızdaki baga terketme sebebine göre degişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAylar sonra dönse bile bir anlamı var mı? Terk etmiş üstelik?
06 Yorumla
Soran11 ayHaklisin ilk ay donse sevdigi icin dondu derim sonraki aylar gelirse cikari icin geldi diye dusunucem bu sefer de ben kabul etmem
Soran11 ayIki hafta olucak ayrilali doner diye bir umut bekliyorum
Soran11 ayPeki neden terk eder sevmedigi icin mi
- 11 ay
Neden ayrıldığınızı ve ilişkinizi bilmediğim icin yorum yapamıyorum.
Soran11 ayBana zaman ayirmiyordu ben de trip attim o da bitirmek istedi onu cok sevdim tek hatam bu cok ozel hissetti kendini ilk kez bir kiz tarafindan bu kadar cok sevilmistir
- 11 ay
Senin güzel karakterin vardır ama herkes değeri bilmez. Hakedene bu devirde:)
11 ayDöner üzerine gitme mutlaka döner en fazla 2 ay. Ama bence bekleme yoluna bak
03 Yorumla
Soran11 ayUmarım dediğin gibi olur ya gerçekten çok istiyorum bana geri dönmesini Allah büyük yoluma bakıyorum çunku yapabilicegim bir sey yok elimden geleni yaptim
- 11 ay
Ah canım sakın üzülme hiç kimse senden değerli değil 🌼
Soran11 ayCok haklisin toparliycam kendini tavsiyen icin tesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayKesin döner diye bişey yok ki daha önce ayrilmismiydi
07 Yorumla
Soran11 ayEvet iki kere ayrilmistik 1 haftalik kuslukten sonra barismistik simdi bir haftadir ayriyiz
- 11 ay
Kim suçlu peki diğer di düğünde ve bunda
Soran11 ayZaman ayirmiyordu bana ben de trip attim o da bitirmek istedi onu cok sevdim tek sucum bu
- 11 ay
Değer veren değer göremiyor zaten ne yazık ki yazık olmuş yaa
Soran11 ayOyle maalesef beni seven birine sans veriyim dedim terk edilen yine ben oldum bu komik gercekten
- 11 ay
O nasıl oldu ya cidimisin
- 11 ay
Dm gelsene konuşalım biraz baya konu var sende
Gizli Üye(36-45)11 ayDönebilir dönmeyebilir iliskilerin bir matematik denklemi yok ki duygulara neden ayrıldığına ve seni ne kadar sevdiğine sevmediğine özleyip özlemedigine bağlı bunlar
08 Yorumla
Soran11 ayDonmez dedigim insanlar dondu bununla da arada ayriliyorduk ama adim atiyordu barismak icin bu sefer farkli bir ayrilik gibi bu yuzden endiselerim var umarim doner ya dua edin
Soran11 ayAllah yardimcin olsun siz ne zamandir konusmuyorsunuz
Cevap sahibi11 ayBenim gözlem yeteneğim kuvvetlidir. Böyle ayrıl barış ayrıl barış ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çocuk değilsiniz ki net olur seviyorsanız sorunları çözmek için yollar bulursunuz, yol bulunmuyorsa da ayrıl barış bir yere varmaz hem zaman kaybı hem duygusal açıdan zorlayıcı.
Soran11 ayHaklisin isteseydi duzeltilebilinir seylerdi caba harcamamayi tercih etti yapacak bir sey yok yoluma bakicam
Soran11 ay6 ay uzunmus ama yine de donme ihtimali var 14 ay sonra donen olmustu bana
11 ayGeri dönmesini bekleyecek kadar zavallıysan demekki çocuk terketmekte gayet haklı
07 Yorumla
Soran11 ayGeri donmesini her insan bejler ki geri gelirse ben kabul etmem
- 11 ay
Madem kabul etmiceksin hayatına bak saçma sapan şeylerle meşgul olmasana
Soran11 ayHaklisin ama ilk kez beni seven bir erkege sans verdim terk eden o olmamaliydi
Soran11 ayBuna sinirleniyorum hepsi bu sevgi zaten azalmis durumda
- 11 ay
Aman sal gitsin günümüz de herşeyin bku çıktı düzgün birini bulup evlenin onla bunla sevgili olmayın
Soran11 ayHaklisin ders cikarmak onemli ve buyuk bir ders cikardim cevaplarin icin tesekkurler
- 11 ay
Rica ederim
11 ayTerk eden ne olursa olsun tekrar dönmemeli önemi yok çünkü..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
11 ayEğer zamanında verdiysen boşluğa düşüp bulqmadığında gene almak için geri döner kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayUmut onu sen geçmiş olsun o gitmiş dönse ne olcak kırmış kalbini gitmiş gerek yok
01 Yorumla
Soran11 ayHaklisin zamanla unutucam insallah
Gizli Üye(18-24)11 ay2 yıllık ilişkiyi bitirdik 9 ay sonra tekrar konuşmak istedi. Ama eskisi gibi olmuyor bence
09 Yorumla
Soran11 ayKurulan hayallere uzuluyorum anilar aklima geliyor geri donse bu sefer ben yol versem ina dair her sey icimde biticekmis gibi hissediyorum
Cevap sahibi11 ayBende cok üzüldüm acaba yanlış mı davrandık neden boyle oldu güzel hayaller yaşanmışlıklar olacaktı diye düşündüm tekrar konuşmak istediğinde bir şans daha verdim ilişkiye ama dediğim gibi eskisi gibi hissedilmiyor artık bana göre
Soran11 ayIkinci deneyisinizde sen mi ayrildin
Cevap sahibi11 ayHenüz ayrılmadık yeni konusmak istedi 1 hafta oldu şu an konuşuyoruz ama bilmiyorum çok oluru yok gibi
Soran11 ayYan yana gelseniz bence eskisi gibi olursunuz hemen kestirip atma ve omu bitirmisti iliskiyi ozel degilse bitme nedeni neydi
Cevap sahibi11 ayYaa saçma bir sebepten bitti ben kıskançlık yaptım o başka şeylerde inatlasti istemiyorum bu şekilde yürümez dedik ortak bi şekilde bitirdik. Şimdi herşeyin farklı olacağını geriye dönüp çok düşündüğünü ve o hataların bir daha yaşanmayacağını söylüyor ama ne kadar gerçekçi görmeden bilemeyiz sanırım
Cevap sahibi11 ayÇok emek verdik çok zorluk çektik bende bu şekilde bitsin istemem ama bakalım
Soran11 ayUmarım hakkinizda hayirlisi olur sonuc ne olursa olsun mutlu olursun insallah
Soran11 ayFikirlerini yazdigin icin ayrica tesekkurler
Gizli Üye(25-29)11 ayDünyada tek erkek o mu kaldı başka erkek mi yok sana mis gibi kızsın işte
08 Yorumla
Soran11 ayTesekkur ederim de biz kizlar baglaniyoruz hayaller kurdurttu evlenmek istedigini soyledi gelecek hakkinda konustuk gidisi baya uzdu
Soran11 ayTabiki terk erkek o degil basta ben istemedim sans verince gitmesi hos olmadi
Cevap sahibi11 ayşu an böyleyse evlenince ne olacak tahmin edebiliyor musun? Nasıl sana sadık kalacak çocuğuna evine bakacak boş ver salla gitsin
Soran11 ayCook haklisin
Cevap sahibi11 ayFotoda oynama yoksa çoğu kıza taş çıkaracak güzelliğin var elini sallasan ellisi 😂
Soran11 ayTesekkur ederim mutlu oldum unuturum elbet
Cevap sahibi11 ayAdını bile unutursun 2 seneye
Soran11 ayAyy inşallahhh
Hiç bir zaman veya senden daha iyisini bulamadığında sana döner sende aptal gibi seni sevdiği için döndü sanırsın
00 Yorumla
11 aynasıl bittiğine göre değişir önemli olan kafada bitirmek
010 Yorumla
Soran11 ayKesin bitti tarzinda konustu benimle ama onu cok sevdigimi de biliyor bilmiyorum doner mi ama donmesini cok istiyorum sence ihtimal var mı
- 11 ay
eğer gerçekten seviyorsa bence dönecektir ama eskisi gibi olur mu bilemem
Soran11 ayUmarım doner Allah buyuk duami kabul eder elbet cevaplarin icin tesekkur ederim
Soran11 ayBaska kizlarla takiplesiyor bu normal mi sence
- 11 ay
Rica ederim. Değer görmediğin bir yerde kalmaya bu kadar ısrarcı olmaz istediğin kadar özle istediğin kadar sev değer vermiyorsa kendine acı çektirmekten başka bir şey değildir bu durum. Kızlarla takipleşmesi belki de seni unutmak içindir
Soran11 ayBana karsi soguk yapinca ayrilik konusunu ben actim zaten o da israr etmedi yani binevi kendime saygisizlik yapmadim istemiyorsan bitsin dedim o da bitsin dedi o sekilde ayrildim bu kiz mevzusuna gelirsek de onlarda aradigini bulamazsa geri donermi
- 11 ay
dönecektir sende yüz verme ama
Soran11 ayHaklisin
Soran11 ayCevaplarin icin tesekkurler
- 11 ay
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
11 aySen tahmin et tanımıyoruz ki
10 Yorumla Başkasını bulamazsa tekrar eski sevgilisine binmek ister..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayDönerse kabul edicem mı 😄
01 Yorumla
Soran11 ayBilmiyorum ne zaman dondugune gore degisir
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine yeni bi kapı bulmadıysa fazla sürmez
09 Yorumla
Soran11 ayTakipci sayisi artiyor surekli
Soran11 ayOff deme oyle ya
Soran11 ay😢 offff
Soran11 ayHaklisin unutucam onu
- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
11 aySiniri Geçtiği Zaman Geri Döner
03 Yorumla
Soran11 aySinirlendirecek bir sey yapmadim ki surekli ayrilip barisiyoruz dedi bitirdi kusmemizin nedeni de onun ilgisizligi
- 11 ay
İnşallah Barışırsınız
Soran11 ayAmin 🙏
11 ayAç ellerini dua et belki döner 😁
01 Yorumla
Soran11 ayEdiyorum 😁
11 ayDönse bile kapiyi açma.
06 Yorumla
Soran11 ayCok gec gelirse kabul etmem
Soran11 ayBelki
- 11 ay
Hiç kabul etme
Soran11 ayDedigini yapicam cunku kendime saygim var
- 11 ay
🌸🤍
Soran11 ay🤍😘
11 ayneden terk etti başkası içinse kabul etme
05 Yorumla
Soran11 ayBana adimakilli zaman ayirmiyordu ben de trip atiyordum o da bunu duzeltmek yerine terk etmeyi secti kimse onu benim kadar sevmemistir umarım bir gun degerimi anlar gitmesin diye cok ugrastim ama degmezmis
- 11 ay
eninde sonunda pisman olup döner sen istiyecek misin? o zamana kadar sogursun
Soran11 aySanırım öyle olucak zaman beni iyileştiricektir buna inaniyorum ama bu sefer o pismanlik yasasin Amin
- 11 ay
hayırlısı olsun
Soran11 ayTesekkur ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayDaha iyi biri bulamayınca olabilir
01 Yorumla
Soran11 ayOnu cok ozel sevdim eminim kimse onu bu kadar sevmemistir hayatinda iz biraktigini dusunuyorum bu yuzden bir umut bekliyorum donmesini bunlar da onemli degilmi geri donmesi icin
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
11 aySenden iyisini bulamazsa döner
07 Yorumla
Soran11 ayŞu an baska kizlari takibe aldi ayrilir ayrilmaz bunu yapti nedeni ne sence umarim en kisa zamanda geri doner donerse bu sefer ben kabul etmiycem orasi ayri
- 11 ay
Ya kıskandırmak için yapıyor ya da başka birisini arıyor
Soran11 ayAklina geliyormuyumdur sence
- 11 ay
Belki de şu an 10 kızla aynı anda konuşuyor aklına bile gelmiyorsundur
Soran11 ayOfff uzdu bu yorun
- 11 ay
Ama napalım gerçekler
Soran11 ayMaalesef oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
11 ayNasıl ve neden terk ettiğine bağlı
014 Yorumla
Soran11 aySurekli ayrilip barisiyoruz dedi ben israr ettim onu cok sevdigimi biliyor ama ona ragmen bitirmek istedi ertesi gunu yazdi bana seni ozluyorum ama beni mecbur birakiyorsun dedi kafam karisik ne yapicagimi bilmiyorum dedi ben de istemiyorsan bitirelim seni zor durumda birakmak istemem istemedigin bir iliskide olma dedim o da kusura bakma yapamiyorum dedi ve bitti sence donermi
Soran11 ayAyrilip barismamizin nedeni de onun yuzunden vana zaman ayirmamasi yoksa bir hatam olmadi ona
- 11 ay
Böyle ayrılmanızın tek sorumlusu o yani öyle mi demek istiyorsun?
Soran11 ayEvet
- 11 ay
İlişkide hiç hatan olmadığını düşünmekle hata ediyorsun en başta
Kimse kusursuz değil, az öz eleştiri yap
Soran11 ayTrip atmam kusursa evet kusurluyum onun disinda bir yanlisim olmadi sevdim sadece cok sevdim sevgisine karsilik verdim hepsi bu
Soran11 aySayemde kendine ozguveni geldi tabiki sutliycakti beni
- 11 ay
Çok darlamış, üstüne gitmiş olabilirsin ben öyle düşündüm
Soran11 ayHayir ben hakliyim o da bunu biliyor ustune gitmedim sıkboğaz etmedim sadece 5 dk da olsa aramasini yazmasini istedim bunu yapmasi zor degildi
- 11 ay
Ne kadar oluyor peki ilişkiniz?
Soran11 ay13 aydir sevgiliydik baslarda universitede oldugum icin uzak mesafeydi sonra yakin mesafe olarak devam etti sonra yine uzak mesafe oldu o da uzak mesafe yapamiyorum diye bahane buldu halbuki yakin mesafe olucaktik temenni hemde
- 11 ay
Bahane olmuş evet
Senin elinde olmayan şeylerden dolayı tekrar uzağa dönmüş tahminimce ama bu konuda anlayış göstermiyor
Soran11 ayKeyfi bilir ben de o gelirse anlayis gostermiycem yorumlarin icin tesekkur ederim
- 11 ay
Rica ederim
11 ayPp deki kizimi terk etti
00 Yorumla
11 ayİlk 31 de unutur.
00 Yorumla
11 ayBittiyse unut gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayanızda yasananlara göre degişir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGiden dönmemelidir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBasacak başka karı bulamadığında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDönmez istemiyordur evlenmek
00 Yorumla
11 ayYasanana bagli
09 Yorumla
Soran11 ayCok sey yasandi hayatinda iz biraktigimi dusunuyorum kendini ozel hissetti cok sevildi ozel seylerde oldu eger onu kastettiysen
- 11 ay
Ilklermi yasandi
Soran11 ayYani sayilir
- 11 ay
Asiri ustu kapali oldu:)
- 11 ay
Cok gizemli konustun :)
Soran11 ayCinsellik olaylarindan bahsetniyorum bir ilsikide kendini tamamlanmis hissetmesinden bahsediyorum dedigim gibi kendini cok ozel hissetti onu cok sevdim aramizdaki cekim de cok fazlaydi bence onu benim kadar cok seven bir kiz olmamistir
- 11 ay
Cinsellik yoksa zor
Soran11 ayVardi diyiyorum ne anliyorsun sen yazdiklarimdan
- 11 ay
Gerginsin
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
11 ayKindar birisi mi
012 Yorumla
Soran11 ayHayir degil
- 11 ay
Kur yap kendini goster gelir
Soran11 ayGerek yok bitmesin diye yalvardim resmen bu saatten sonra bir sey yapmam beni engellemesini istedim o da engelledi yollari kapatti
- 11 ay
Olsun kendini göster hu sefer yalvardın
Soran11 ayCok sabrettim elimden gelenin fazlasini yaptim gitmek istedi bu saatten sonra inan yapabilecegim hic bir sey yok ki zaten takipci sayisi artiyor beni sevseydi ayrilir ayrilmaz baskalarina istek atmazdi unutmaya calisicam
- 11 ay
Arkadaşların destek olsun o xaman sana var mı arkadaşın
Soran11 ayNasil bir destek bu durumdan cikmam icin destek veriyorlarmi diye soruyorsan evet yanimdalar
- 11 ay
Kafan dağılsın diye gezmeye dolaşmaya veya onu kötüle seni yükselt psikolojisi yapıyorlar mı
Soran11 ayBu olay bir haftadi var depresyonda hissediyorum kendimi disari cikmadim haliyle ama deniycem unutmam lazim tavsiyen icin sag ol
- 11 ay
Rica ederim ne demek olabildiğince pozitif düşün Dışarıya çık Alışveriş yap makyaj yap ya da duş alırken Kendine zaman geçir en önemlisi de onu düşünmemek için onu unutabilmek için arkadaşlarınla yoldan geçen kişileri yorumla bu şekilde kafam daha çabuk dağılır
Soran11 ayOyle yaptim bugun sag ol yardimci oldun
- 11 ay
Rica ederim ne demek mutluysan sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
11 ayDönmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
11 aybence dönmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Akıllı ise dönmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayDönmez
00 Yorumla Dönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDönmesi kesin değil dönmeyebilir
01 Yorumla
Soran11 ayUmarım döner bu sefer de ben şutlarım onu Amin
11 ayTerkettirmeseydin
13 Yorumla
Soran11 ayNe aptalca bir yorum gtlerini kaldirinca gidiyorlar benim yapabilecegim bir sey yok
- 11 ay
Fake zaten
- 11 ay
@visneliturta34 evet sen nesin adın vişneli mi soyadın turta mı?
11 ay1 ay sonra kesin
01 Yorumla
Soran11 ayAyy ne olur dedigin gibi olsun ya
11 ayBen hiç dönmedim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası