Evlenme niyetiyle hoşlandığım kızı nerede ve nasıl davet etmeliyim, yürüyüş mü kafe mi daha mantıklı olur?

Çok sevdiğim bir kız var. Birkaç aydır mecburi şekilde 2-3 haftada bir denk gelip yarım saat iş ortamında, onun dışında da WhatsApp'tan konuşuyoruz. Çok yönümüz uyuyor. Bir yerde buluşup duygularımı açmak ve niyetimi belli ederek evlilik yoluna girmek istiyorum. Direkt evlenmekten bahsetmiyorum. Birbirimizi ve ailelerimizi tanımak noktasında bir yola girmekten bahsediyorum. Bunun için de mesajla değil de yüz yüze konuşma taraftarıyım ama bulunduğumuz yer küçük bir yer. Bir kafede, çay bahçesinde falan otursak kesin tanıdıklar çıkacak. Benim için problem değil ama onun için sorun olur eminim. Bir de kalabalık olmayan, huzurlu, uygun bir yer olması lazım. Öyle bir yer de yok. Bunun için acaba böyle park gibi bir yerde bir bankta oturarak veya 15-20 dk yürüyüş yaparak konuşmak nasıl olurdu? Kafede falan otursak çay kahve içeriz ama böyle olunca da yavan kalıyor sanki. Söyleyeceklerim falan kafamda hazır onlar sorun değil. Sorun nerede olacağı. Var mı aranızda samimiyetle yardımcı olabilecek, fikir üretebilecek, hatta belki orijinal bir fikir verebilecek olan? Bir de mesela olumlu cevap verdikten sonra nasıl davranırım hiç bilemiyorum. Hiç öyle kız arkadaşım da olmadı ki bileyim. Mesela şöyle naif bir hediye mi alsam ya da bir şey yapsam da onu mekandan ayrılırken hediye etsem?

Evlenme niyetiyle hoşlandığım kızı nerede ve nasıl davet etmeliyim, yürüyüş mü kafe mi daha mantıklı olur?