Çok sevdiğim bir kız var. Birkaç aydır mecburi şekilde 2-3 haftada bir denk gelip yarım saat iş ortamında, onun dışında da WhatsApp'tan konuşuyoruz. Çok yönümüz uyuyor. Bir yerde buluşup duygularımı açmak ve niyetimi belli ederek evlilik yoluna girmek istiyorum. Direkt evlenmekten bahsetmiyorum. Birbirimizi ve ailelerimizi tanımak noktasında bir yola girmekten bahsediyorum. Bunun için de mesajla değil de yüz yüze konuşma taraftarıyım ama bulunduğumuz yer küçük bir yer. Bir kafede, çay bahçesinde falan otursak kesin tanıdıklar çıkacak. Benim için problem değil ama onun için sorun olur eminim. Bir de kalabalık olmayan, huzurlu, uygun bir yer olması lazım. Öyle bir yer de yok. Bunun için acaba böyle park gibi bir yerde bir bankta oturarak veya 15-20 dk yürüyüş yaparak konuşmak nasıl olurdu? Kafede falan otursak çay kahve içeriz ama böyle olunca da yavan kalıyor sanki. Söyleyeceklerim falan kafamda hazır onlar sorun değil. Sorun nerede olacağı. Var mı aranızda samimiyetle yardımcı olabilecek, fikir üretebilecek, hatta belki orijinal bir fikir verebilecek olan? Bir de mesela olumlu cevap verdikten sonra nasıl davranırım hiç bilemiyorum. Hiç öyle kız arkadaşım da olmadı ki bileyim. Mesela şöyle naif bir hediye mi alsam ya da bir şey yapsam da onu mekandan ayrılırken hediye etsem?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
küçük yerin sıkıntısını iyi bilirim herkes herkesi tanır o yüzden kafe işi cidden riskli olabilir. yürüyüş fikri bence gayet mantıklı hem göz göze gelmeden rahat konuşursunuz hem de ortam sakin olur. sakin bir sahil kenarı veya sakin bir park yolu iş görür, yavan kalır diye düşünme asıl samimiyet o yürüyüşte geçer. hediye işine gelince ilk buluşmada öyle büyük bir şey alma ama ayrılırken küçük şık bir detay, mesela sevdiği tarzda tatlı bir şey veya naif bir kitap bırakabilirsin, akılda kalıcı olur.
İşi bılıyorsun snjsj
@yaramazsxXv Öyle mi dersin :D
Sağ olasın hocam. Bulunduğum yerde sahil mahil hak getire yok maalesef. Kitap olmaz hocam çünkü yakın zamanda kitapla hediyeleştik zaten. Ama başka ne olabilir ki?
Hediye falan alma kral ortada fol yok yumurta yok
Bir cafede oturmak mantıklı ama küçük bı ilçe vs de haklısın kız cekinebilir ama çözüm söyle olabilir bir 2 kız arkadaşı ile gelebilir kalabalık ortam çok dikkat çekmez
Teşekkürler. Hocam aslında cevap büyük ihtimalle olumlu olacak ve olumlu cevap verirse arabadan alır veririm. Başkaları gelirse de hemen ben aşırı kasarım hem de o da istemez.
İlk adım olumlu olursa güven oluşursa arabaya bindirip yakın başka bir şehre gidip orada oturabilirsiniz
Bence yuruyus olabılır bırı gorurse sorun yasar demekkı hem yuruyusle ınsan rahat olur heyecan vs. De yapmazsın bence ama
Teşekkürler