Örneğin kaldırımda yürüyoruz , dar kaldırımda karşıdan insanlar geliyor insanlara bakıyor hemen. Çarpmamak için bakıyorum diyor ama olay şu diyelim toplu bi grup geçiyor önümüzden göğüsleri büyük olan bayana bakıyor , göbeği açık olana bakıyor. Bacakları açık olana bakıyor beyfendi , kapalıya bakmıyor dikkatli. güzel bakımla makyajlı olunca yüzüne bakıyor bende bakıyorum erkeklere yakışıklı olunca anlık oluyor. Ama farkı o açıklara bakıyor gözu kayıyor kaç defa yakaladım gözlerini bi bilseniz. Geçen yolun ortadasinda ben konuyu açınca bağırmaya başladı ben gidiyorum dedi bende o çekip gidince bende gittim hızlı hızlı arkamdan geldi birde yolun ortasında bağırıyor susmuyor. Gunahimi alıyorsun diyor. Nisanlanmadan önce böyle bakmıyordu ayrıca tanışalı 1 yil olmadı. Sizin başınıza böyle bi olay geldi mi? Ne önerirsiniz lütfen 🙏
Nişanlımla yolda yürürken bayanlara bakıyor ne önerirsiniz?
Yanında sen varken bile bunu yapıyorsa hiç saygı duymuyor demektir. Daha gözlerine hakim olamayan bir adam eline bir fırsat geçse başka yerine hakim olabilir mi bilemedim
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Söyle bise var bende bakıyorum bende hakim olamıyorum
Nışanlılık zaten tanımak içindir evlenmek zorunda değilsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nisanı atarsam iş yerindekilere resil olacağım sürekli soracaklar neden ayrıldınız diye küçük bi şehirde yaşıyorum ve çalışıyorum yani elalem ne der diye düşünüyorum yanlış yapıyorum ama
Yol yakınken pusu kur dene yani onun tanımadığı bi arkadaşından ona yazmasını söyle ne bileyim buna benzer şeyler yani en azından sana sadık mı öğrenmiş ol
Bunların hepsi mi aynı olur ya maymunlar yemin ederim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maymunlara haksizlik oluyor ya ironi olan olay şu ailesi de böyle dındar yani özellikle annesi ben diyelim mini etek giydim şort giydim bana demediğini bırakmazlar hani ama erkeğe gelince erkek bakıyor oğlu bakıyor ben buna katlanamiyorum işte
benim nişanlımda öyleydi sırf bu yüzden yüzüğü kafasına attım uğraşamam böyleleriyle
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürekli bakıyor muydu yani etrafa nasıldı nişanlın
Cevap sahibi
+1 yıl
kızların g0tune basına goguslerine bakıyodu kaç kere uyardım sen napiyosun diye gözüm kaydı inan bilerek olmadı diyodu en sonunda seninle mi uğraşıcam dedim bitirdim cok yalvardı sonradan ama o köprüden baya sular aktı
Soran
+1 yıl
Çözüm nişanı atmak mı peki ayrica düğünün ne zamandı nişanı atmadan önce
Soran
+1 yıl
Benimki de öyle göğüs olsa bakıyor yani kapalı geçince bakmıyor ama açık olsun hemen bakıyor göbeğine neresi açık olursa bakıyor ayrıca geçen yaşlı bi bayanın bacaklarına bile bakıyordu ya rezil olacağım ya da kafayı yicem delirecegim ben ya
Soran
+1 yıl
Peki şunu da soracağım sana diyelim çaredesiniz ya da markette ya da her neyse orada güzel bi bayan varsa sanki onu da suzdugunu onu da incelediğini hissediyor muydunuz yani o enerji size de geçiyor muydu böyle bise varmiydi aranızda
Cevap sahibi
+1 yıl
hissediyodum uyarıyodum da ben yoruldum onu uyarmaktan o bakmaktan bıkmadı düğünümüz geçen senenin haziranında olacaktı az kalmıştı bitti her şey
Soran
+1 yıl
Su an seninle iletişimi var mı yani başkası ile falan evlendi mi ayrıca nişanı atınca falan ne yaptı biraz anlatır mısın kusura bakma yaranı desiyorum ama merak ediyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
baskasıyla nişanlandı diyolardı onunlada ayrılmış evlenmiş şimdi fotoğraflarını gördüm
Normal bi insan hele ki sokak ortasinda öyle bagirip cagirmaz, ayrica yanindakine saygisindan baskasina bakmaz baktiysa bile normal bakabilir ama abartmasi hic iyiye isaret degil..
Sadece sokak ortasında olsa iyi bi kaç kere evimde de bağırdı yüksek sesle baya bağırdı bana bi keresinde de onun evinde bana bağırdı bende çekip gitmiştim