27 oldum 1 kişiyi bulamadım. Hastanede nöbetli çalışıyorum ama yalnız olmuyor iş ortamım arkadaş çevrem full kadın zaten instadan da olmuyor napabilirim? Kursa git demeyin ilgimi çeken bir şey yok
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 oldum 1 kişiyi bulamadım. Hastanede nöbetli çalışıyorum ama yalnız olmuyor iş ortamım arkadaş çevrem full kadın zaten instadan da olmuyor napabilirim? Kursa git demeyin ilgimi çeken bir şey yok
Ben de 24 yaşındayım. Ataması daha yapılmayan öğretmenim bir sene boyunca ags çalıştım. Eğer kontenjanda olmazsam bu sene de aynısını yapacağım. Benim de hiç olmadı
Bakış açını değiştir atanmak her şey değil.
@drboobbyholmes benim için her şey
İşte odak noktan bu olunca sıkıntı her şeyi buna indirgemen.
@drboobbyholmes ne yapayım özel sektörde ciddiye alınmıyorum. Ben devlet memuru olmak istiyorum.
Devlet memuru hayallerini sınırlıyor işte belki daha iyi olacaksın?
Knk özel sektör e gir bu sefer hiç iş bulamicaksin
@drboobbyholmes kanka alınmıyorum alınmıyorum. Köklü bir üniversiteden mezunum ama ciddiye alınmıyorum dışardan söylemesi kolay
Öyle değil kendi işini kurman gerekiyor.
Kanka öyle de sınavdan iyi puan aldım bir sene daha çalışsam Allah'ın izniyle daha iyisini yapabilirim. Hatta belki bu sene bile kontenjanda olabilirim seçime bağlı yıl sonu açıklanacak
Kanka param olsa kurardım emin ol. Okul Öncesi öğretmeniyim anaokulu açsam çok iyi para kazanırım ama sermaye yok
Kadın girişimci destekleri ile kendi organizasyon şemanı çizebilirsin.
@drboobbyholmes onları hiç bilmiyorum. Neyse bu konuyu kapatmak istiyorum sadece bu soruyu soran kişiyi çok iyi anlıyorum. Çünkü ben full kız ağırlıklı bir bölümde okudum üniversitede kimse olmadı. Üniversite bittikten sonra da sınava çalıştım zaten sosyal hayatım olmadı. Bu gidişle atanana kadar inşallah atanırsam sosyal hayat olmayacak bende. Ben de kurslara gitmekten falan çok hoşlanmıyorum. Üstelik çirkin de değilim. Sınav sürecimde beni anlayan biri olsun isterdim
Deneyelim sosyalleşelim..
Aşkom öncelikle sakin oluyoruz, 27 yaş asla geç bir yaş değil✨ Nöbetli çalışma temposu sosyal hayatını biraz kısıtlıyor olabilir, çok normal. Ancak sorun sende değil, sadece enerjini doğru yere aktarmıyorsun💅
Sırf birini bulmak için zorlama kurslara gitmek zaten sana iyi gelmez. Bunun yerine mevcut rutininin dışına küçük adımlarla çıkabilirsin. Mesela izninde farklı mekanlarda tek başına kahve içip kitap okumak bile enerjini inanılmaz değiştirir☕
Ayrıca sosyal medyayı sadece takipleşmek için değil, ortak hobilerin olduğu topluluk sayfalarında etkileşim kurmak için kullanmayı denedin mi hiç? Sen genelde ilk adımı atan taraf mısın yoksa karşıdan mı beklersin✨💖
Cevap
22Cevap
hayırlısı olsun, dert etme. sonuçta kısmet bu işler
Demekki kriterlerin pek karşılanabilir cinsten değil
Sosyal değilsen zor. Konuşkan olabilirsin, yeni insanlarla tanışmak gerçekten bu kadar zor olmamalı. Hiç mi tanışamıyorsun, yoksa tanışıp beğenmiyor musun?
Sosyal degolim pek iş ortamim kadın 2 3 erkek var onlarda benden 7 8 yas küçük yani izole yerde calisiyorum
Anladım. Ne bileyim eski bir arkadaşın tanıdığın biriyle sohbet başlatabilirsin sosyal medya dan vs
Gün gelir birisi seni gözüme kestirir nöbette koşar peşinden 😄
Bilmiyorum cok mutsuzum belki ileride olur ama en güzel yaşlarım boş geciyo
Merhaba. Siz moralinizi bozmayın, sağlığınıza dikkat edin ve kendinize iyi bakın, devamı gelecektir muhtemelen.
Hastanede çalışan birisi bulamıyorum demesi hiç mantıklı gelmiyor ne kadar sağlıkçı tanıdığım varsa kız /erkek ortamımız harika diyor
Hayat nazen böyle kardeşim düzgün kimseyi çıkartmaz karsına oluyordur
Ben de senin erkek versiyonunum. Üniversiteye gittim geldim orada da edinemedim he iyi mi kötü bilemem ama insan aramıyorda değil birilerini.
Eğer istersen tanışabiliriz
Bende gece çalışıyorum bende bulamıyorum.
Napcaz reis boyle
Ypacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. İlla ki birisi olması gerekmiyor 😊😉
Evleneceksek olur ahdha😂
Günübirlik turlara katıl hem gezersin hem de birini bulursun
Hayatına hiç mi kimse girmek istemedi
yaşın genç daha bulursun
Hangı sehırdensın
Burada bulabilirsiniz bence
burdan tanış
Nasip
Ben olurum sevgilin🤣
Hangi hastana şehir