Evli olduğunuz adam seni sevmiyorum, başka birini seviyorum, onsuz yapamıyorum dediğinde bırakmazsak çantada keklik mi sanar bizi? Bu benim ablam arkadaşlar, adamı bırakmıyor akıl verin bana da, ailece ablamı yönlendirelim.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli olduğunuz adam seni sevmiyorum, başka birini seviyorum, onsuz yapamıyorum dediğinde bırakmazsak çantada keklik mi sanar bizi? Bu benim ablam arkadaşlar, adamı bırakmıyor akıl verin bana da, ailece ablamı yönlendirelim.
Cevap
3Cevap
Çantada keklikten fazlası sanar ve haklıdır da. Onun sanmasından ziyade ablan öyle ve fazlası da olur zaten
Bence bir kere aldatan bir daha aldatır. Bi de affedildi bu. Bu nedenle iyice zıvanadan çıkacak gibi geliyor sizce?
Anladım çok doğru ama bence adam da nasıl olsa beni affeden bir gurursuz var diyip iyice zıvanadan çıkar diye düşünüyorum ve ablama saygısı falan kaldığını da düşünmüyorum sizce haklı mıyım?
Teşekkür ederim
Seni ne sandığı önemli değil eğer sen buna rağmen Ona yakınlık kuruyorsan besliyorsan kendi değerini düşürürsün kendi gözünle onun gözünde herkesin gözünde
Kesinlikle. Aldatan bir daha aldatır mı? Bir de aldatıldı benim ablam ve adamı da affetti adam zaten aldattı bir de affedildi. Bu affedilmeyle birlikte iyice zıvanadan çıkar gibi geliyor?
Ablanı kocası mı sevmiyor muş.
Evet. Seni sevmiyorum artık başka bir kadını seviyorum ben onsuz olamam dedi ve ablam affetti. Sizce aldatan bir daha aldatır ya hani eniştem affedildi bide iyice zıvanadan çıkar mı?
Öylesi her şey yapar
O evlilik artık bitti değil mi ablam çok mutlu gibi pozlar çiziyor ama bitti değil mi?
Sen misin yoksa adamın sevdiği
Hayır hocam ben niye olayım ben kimsenin 2. si olamam allah korusun memlekette bir sürü bebek gibi erkek var. Erkeklere kıran girmedi. Ama benim soruma cevap verin lütfen ya ona göre çekip alıcam ablamı
Evet seni kendine bağımlı his eder
Aldatan bir daha aldatır mı? Bir de aldatıldı benim ablam ve adamı da affetti adam zaten aldattı bir de affedildi. Bu affedilmeyle birlikte iyice zıvanadan çıkar gibi geliyor?
Yapan bir daha yapar
Affedildi diye iyice zıvanadan çıkacak dimi?
Evet
Birakmaliyiz
Kesinlikle ve aldatan bir daha aldatır haricen böyle bir affetme karşısında iyice zıvanadan çıkar değil mi?
eevet
Aldatan bir daha aldatır mı? Bir de aldatıldı benim ablam ve adamı da affetti adam zaten aldattı bir de affedildi. Bu affedilmeyle birlikte iyice zıvanadan çıkar gibi geliyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbim sızladı okurken, ablan için çok üzüldüm 🥺 Ama maalesef cevap çok net: Evet, kesinlikle çantada keklik sanar! Bir adam açıkça başka birini sevdiğini söylüyorsa ve buna rağmen ablan kalmaya devam ederse, adam hem saygısını tamamen kaybeder hem de ablanın her şeyi kabul edeceğini düşünür.
Ablanın kendi değerini hatırlaması gerekiyor. Onu karşınıza alıp suçlamadan, ne kadar değerli olduğunu ve bu muameleyi hak etmediğini sevgiyle anlatmalısınız 💖 Kendi gururunu ve ruhunu korumak için o kapıyı kapatması şart. Sizce ablan korktuğu için mi yoksa hâlâ umudu olduğu için mi kopamıyor? ✨