Bana evli bir adamdan vazgeçmem için bir sebep soyleyin? Yuva yikmak istemiyorum? Onu seviyorum? Bosansin istemiyorum?

Evli olduğunu bilmiyordum duyulur diye arastiramadim çünkü buyuk bir yerde calisiyoruz. Sonra evli olduğunu öğrendim benim şefim bu şahıs. Ben bosandim. Birgun kapımın ilerisinde is yerinde beklerken bana bakarken onu farkettim. Sonra yanina gittim nasılsın dedi kotu dedim. O gun bu gündür onun odasında dertleşiyoruz. Ama o bana yakınlık duydu beni öpmek istedi. Opustuk biraz ileri gittik ama birliktelik olmadi. Ama olmam demedim olacaksa sadece senle olsun dedim. O 53 yasinda ben 32. Sonra beni cok aramadi mesaj da atmaz ama en bastan boyle. Cunku oda bende kendimizie bu durumu yakistirmiyoruz ama birbirimizden cok hoslaniyoruz. Neyiz dedim sen de dedi sevgilimiyiz dedim sevgilim dedi bana. Son zamanlarda karşılaşamıyoruz. Yanina geleyim dedim musait olursam haber ederim dedi. Agirdan alalım dedi odasının önünde kameralar açılmış çünkü.. Ama bittimi dedim bitse soylerim hayir diyor. Yani ne geliyor ne gidiyor. Ne bitti diyor. Ben kendimi çekme kararı aldım. Szice ne yapmaliyim? Ondan hiç beklentim yok sadece yanımda olsun istiyorum gittiği yere kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden geri duruyor madem birseyler yasamak istiyor neden böyle ondan beklentim olmadığını biliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur yardim edin uzak durmaya çalışıyorum, bu aralar oda uzak ama gelirse karşı koyamam diye cok korkuyorum ben kafamda onu mantıken bitirdim hem günah hem yazık hem yuva yıkanın yuvası olmaz. Hemde onunla yaşamak çok isterdim bzi şeyleri.. sizce yeniden gelirmi
Bana evli bir adamdan vazgeçmem için bir sebep soyleyin? Yuva yikmak istemiyorum? Onu seviyorum? Bosansin istemiyorum?