Onlarla tanışıyor, konuşuyor, ilgileniyor ve her seferinde farklı biri ile ama rüyalarımda ben de varım. Bu rüyalar gerçek olabilir mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlarla tanışıyor, konuşuyor, ilgileniyor ve her seferinde farklı biri ile ama rüyalarımda ben de varım. Bu rüyalar gerçek olabilir mi?
Cevap
6Cevap
Rüya bilinçaltı ile ilgili. Güvenini kıracak bir şey mi yaptı?
Evet yaptı sayılır ona göre yapmadı ama ben rahatsız oldum
Kafanda çok düşünüyorsun böyle şeyler artık rüyana sirayet etmiş
Nasıl güvenilir bilmiyorum
Güven zamanla oluşan bir şey güvenini zedeleyen bir şey varsa önce bunu çözmen gerekiyor
Nasıl çözeceğim bilmiyorum ki
Neden güvenemiyorsun mesela bir şey mi yaptı
Net bir davranısı yok ama benim rahatsız oldugum bir sey yaptıgını düşünüyorum
Ne gibi
Bir kız yazmıs bu da o kıza yazacak yüz vermis
O zaman ayrıl sadakatsiz birine benziyor ben olsam bende güvenmem böyle birine
Ama sorun su ki kız iş arkadası
Önemli olan niyet bence kızın niyeti ne nasıl konuşuyor kızla gereğinden fazla samimiyet kuruyorsa sıkıntı
İşte onu bilemiyorum, bizimle ilgili konusuyormus öyle ortamda iş hakkında denk gelince falan goygoymuş ama kızın goygoy için mesaj atması bana sacma gelen kısım, ilişkisi oldugunu da biliyomus
Kızın bir duru yok zaten belli ben olsam ayatta sevgilisine olana yazmam kız zaten hatalı. Üstelik bir ortamda sizin hakkınızda ne konuşuyor bu kız ne alaka.
Ama kız sonradan demis ki mesaj atmam rahatsız etti mi diye sormuş öyle uyduruyor da olabilir ama bunu dediyse bile kızda da sorun var. Konuştuğu konu para mevzusu ya biz evlilik düşünüyoduk maddi olarak napiyim gibisinden
Bence seninkini yoklamis ve konuşacak onca insan varken neden seninki mesela
Ben de öyle düşünüyorum ve yazacak yüzü verdiği için sevgilime kızıyorum, bu olaydan sonra ilişkide gün yüzü göstermedim ona da kendim de ya
Bence ilişkilerde birşeyler oldurulmaz olmuşşa ilişkiler oluşur zaten. Demek istediğim sadakatli kimselerden sadakat beklememek lazım. İlk fırsatta gider başkasına da yazar bu kişi mesafe koymayan istediği zaman başkasıyla arayı da kapatır
Sonradan kızı cıkardı uzaklaştım vs dedi ama ben yine de kafada kurmaya devam ettim ya olay öyle hemen kapanmıyor sen iş gereği o kızla yine denk geliyorsun yani ben nasıl emin olabilirim
Eğer hala sende şüphe varsa demek ki bunu yok etmek için çaba göstermiyor. Ya da iş yerine git bir bak ziyaret et bakalım.. ya da kızla konuş ağzını yokla
Kızla nasıl konuşacağım ki bu cok özgüvensizce olur ama iş yerine de gitmem, gidemem yani
Bunun için cesaret gerekiyor tabi yani onları kendi ortamında görmen lazım kızın tavırları bakışları nasıl yapamam diyorsan da akışına bırakıp güvenmeye çalışacaksın
Akışına bıraktım bir olay yaşanmadı ama dedigim gibi güvenim zedelendi
Çocukla konuş bunu yine sonuç vermezse ayrıl bence psikolojik olarak çok yıpratır seni bu
Düşündüğün gibi bir şey yok diyor yemin ediyor ama ben inanmıyorum ya niyeyse
O zaman ayrıl bence daha ne kadar güvenmediğin biriyle devam edebilirsin ki
Cok zor o da bilmiyorum aynısını ben de ona yapıp kıskandırsam ödeşebilişirz ahhaha
Güvenmeni sağlayacaksa yap snxjsjd ama bu durumu bir sonuca bağlaman lazım artık bence
Evet artık sallamıcam güvenmek zorundayım bir skeilde ama bende karşılığını vereceğime eminim
Aynen bence de güven en iyisi seninki sadece bir şüphe yani ortada net bir şey yok
Öyle mi diyorsun ya bak icimi rahatlatma hdhdhd
Yok ya ciddiyim ortada bir şey yok biraz da kendine kendine kuruntu yapıyor olabilirsin bak ne denir ona vesvese derler.
Muhtemelen öyle olabilir yaa son zamanlarda özgüvenim de düştü sanırım ondan dolayı oluyor bunlar ama halledicem shsha
Uyarı niteliğinde olabilir bu rüyalar. Nasıl birisin inançlı mısın
Evet ama güvensizliğim de var
Geçmiş olsun aldatılıyorsun
Ciddi mi
Başka erkeklerle görsen dahamı iyi
En azından emin olurum
Bilinç altında var demekki
Aldatıyor
Korkutma
Korkmalisin
İlilkşue girerken sende ıslanıyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşamak insanı sabah sabah inanılmaz huzursuz eder, çok iyi anlıyorum seni 🥺 Ama hemen için rahatlasın aşkom, rüyalar doğrudan geleceği ya da gizli gerçekleri göstermez.
Bu durum genellikle senin ilişki içindeki gizli kaygılarından, yetersizlik hissinden ya da kaybetme korkundan kaynaklanıyor ✨ Bilinçaltın sana Kordon'da yürürken aniden bastıran İzmir yağmuru gibi sürpriz oyunlar oynuyor sadece ☕
Sevgilinle bu korkularını tatlı tatlı paylaştın mı hiç, aranızdaki iletişim nasıl şu sıralar? 💖