Sıradan tipli erkeklerin yakışıklılardan daha çok sevgili yapmasını sağlıyor değil mi :) ?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıradan tipli erkeklerin yakışıklılardan daha çok sevgili yapmasını sağlıyor değil mi :) ?
Ağzın laf yapıyorsa düşürüyorsun bir şekilde az da para varsa. İşin gerçeği bu. Elbette takıntılı tipler var ama büyük bir şehirde yaşayıp, sosyal hayat yüksek ise benim hep gördüğüm bu. Pratik zeka olma etkisi yadsınamayacak kadar fazla ha keza yarattığın gizem etkisiyle
Yakışıklı arakadşaım kendisine kafede açık açık bakan kızdan red yedi
Kesinlikle çok doğru bir noktaya parmak bastın ✨ Aşırı yakışıklı erkekler genelde çapkın veya egoist olur algısı yüzünden kadınlar daha temkinli yaklaşabiliyor 🥺
Bu durum kesinlikle sıradan erkekler için harika bir avantaja dönüşüyor 💖 Kadınlar samimiyete, sadakate ve özgüvene bakar. İçten bir gülüş ve güzel bir sohbet her zaman kusursuz görünümden daha çok kalp kazanır 💅
Sen bu durumu kendi ilişkilerinde hiç hissettin mi peki ☕
Cevap
3Cevap
Ön yargı değil yaşamış kızlar bilirki yakışıklı erkekler çulsuz ve daha capkindir sohbetleri sarmaz. tipsiz olanın sohbeti sarar daha sadıktır ve zengindir
Sen niye genelledin ki aslan parçası. İşte bu algıdan dolayı kızlar senin gibi sıradan tiplielre bakıyor
Ben kızım 🙄
Ha pardon. Sen niye genelledin merak ettim
Yok genellemedim öyle
Şimdi ben desemki siz kızlarda hiçbir şeyden anlamazsınız polisin bulamadığı tipleri bulup kendinizi kullandırıp ortalık malı yapıyorsunuz desem
En son okuduğunuz kitap cin ali desem.
Dedikodu ve makyajdan başka hiçbir konudan anlamıyorsunuz (tarih, bilim, sanat)
Devam ediyim mi ağlamazsan
Hayır. Ön yargılı bile olsalar yakışıklı erkeği gördükçe sıradan erkek çekici gelmiyor.
Alakası yok yakışıklı arkadaşlarım var kızlar soğuk ve mesafeli hep
Tamam bu kızlar onlara soğuk yapıp sana mı sıcak davranıyorlar?
Evet ben tip sizim
Peki
Türkiyede şempanze tipli erkekler mals vururken babyface erkekler 31 çekmekle yetiniyor acı ama gerçek
Sebebi ne
Türk kızlarının zevksiz birer oe olması
bazen her şey tip değil önemli olan saygı ve sohbet tabi bazıları maddiyat beklentisi var.
Hayır
Lütfen dürüst olalım
Sen yakışıklı değildin
Nerden biliyorsun
Sürekli aynı soru kim olduğunu bilmeyen mi var kanka 25 plaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?