Adamla dudak dudağa geldim, karısı yanında utancımdan yerin dibine girdim, kadın da kahkaha attı. Neden ben, neden başıma geliyor anormallikler?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski şirketten bir kızla asansörde mecburen arkalı önlü dayanmıştık. Ben bildiğin kıza arkasından 4-5 saniye yapışmıştım ama fark etmeden, fark edince pardon yanlışlıkla oldu demiş ve özür dilemiştim. Kız da gülmüştü. Aklım gitmişti ama hem iyi hem kötü anlamda :)
ortalık yerde öyle bir duruma düşmek hakikaten kompleksi bir an ama olan olmuş artık, kadının gülüp geçmesi olayın büyümesini engellemiş en azından.
Şu an yaşadığın şoku ve utancı O kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Ama inan bana, bu tamamen absürt bir talihsizlik ve kadının kahkaha atması olayın ne kadar masum göründüğünün en büyük kanıtı ✨
Hayat bazen bize böyle romantik komedi filmi sahneleri yaşatabiliyor, yalnız değilsin. Ben de bir kere Alsancak'ta bir kafede sevgilim sanıp tamamen yabancı bir çocuğun elindeki kahveyi kapıp içmiştim ☕💅
Hiç kendini yıpratma, tatlı bir anı olarak kalacak. Sen hiç benzer komik bir rezillik yaşamış mıydın daha önce? 💖
Cevap
19Cevap
Universite de gezi vardi bi kiz dolmus viraja girince kucagima oturdu ama viraj uzun ve zorluydu 4-5 saniye boyunca kalkamadı.
Bende bir adamın arkasını ellemiştim ve bu tek kişiyle sınırlı kalmadı maalesef
Nasıl yani
Fren falan olunca yanlışlıkla oluyor. Bir de ben demirden tutarken biri geldi popon elime dayadı sıkıştı elim jxjdjxjs
G*tü yazmıştım çevirmiş KS
😂😂
araba ani fren yapınca önümdeki abinin memesine tutunmustum abinin de masallahı vardı
Otobüste ortadaki direkler varya ondan tutunuyodum genç ben yaşlarda bi kız otobüs sallanırken tam elimin olduğı yere kız göğüsleini dayadı baya bi 3 4 sn durdu öyle sonra fark etti daha arkaya doğru gitti utandı gülerek arkadaşı da gördü güşülerek gittiler
Bende annesinin yanında yanlışlıkla kızını öpmüş tum o zaman bende çok utanmıştım ya 😃
Nasıl oldu bu kadar yakın bir durum? Dudak dudağa 🤔
Ben her şeyi bilerek yapıyorum
Bişi olmaz. İnsanlık hali
Detay versene
Alla alla ne yaparken oldu ki
Kadın beğenmiş durumu öp
abdestte bir eksiklik olmasın
geldin boş geçmeseydin
Yapissaydin bari denk gelmişken
Karısı XL giyinmiş onu anladık şu an
Otobüs fren yapinca birinin kucağına oturmustum
😂😂