İlk buluşmadan sonra 2. buluşmayı yapamıyorum. Hepsi de takılmalık ciddi düşünmeyenler. Ama takılmak için de bi maddi manevi değer göremiyorum. Beni güzel mekânlara götürüyorlar ama nedense güzel bir hediye alan, şımartan, mutlu eden erkek göremiyorum.
Ki bu insanların kendi iş yerleri var, birisi her ay yurt dışına çıkıyor, bi diğerinin klinikleri var, Victoria's Secret, Sephora, Pandora gibi yerler neden var arkadaşlar?
Adam dünyayı dolaşıyor, yine günlerce engel yediği halde bir şekilde gelip bana yazıp beni arıyor, beni hayal ediyor ama sadece biz dile getirince bir şeyler yapılıyor.
Zaten evlenmeyeceksin, evlensen dünyanın parasını harcıyorsun, takılmayı iki hesap ödemek mi zannediyorsunuz?
Beni mutlu etmezsen ben seni nasıl mutlu edebilirim?
Ki bu insanların kendi iş yerleri var, birisi her ay yurt dışına çıkıyor, bi diğerinin klinikleri var, Victoria's Secret, Sephora, Pandora gibi yerler neden var arkadaşlar?
Adam dünyayı dolaşıyor, yine günlerce engel yediği halde bir şekilde gelip bana yazıp beni arıyor, beni hayal ediyor ama sadece biz dile getirince bir şeyler yapılıyor.
Zaten evlenmeyeceksin, evlensen dünyanın parasını harcıyorsun, takılmayı iki hesap ödemek mi zannediyorsunuz?
Beni mutlu etmezsen ben seni nasıl mutlu edebilirim?
Güncellemeler
5 gü
Ama ciddi düşündüğüm erkekler bunları daha çok yapıyor bu da çok saçma
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar