Bütün erkekler aldatır mı, hiç kimse sonuna kadar sadık kalmaz mı? Hepsi aldatıyorsa aldatan sevgilimden ayrılmayayım mı?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bütün erkekler aldatır mı, hiç kimse sonuna kadar sadık kalmaz mı? Hepsi aldatıyorsa aldatan sevgilimden ayrılmayayım mı?
Bütün erkekler aldatır diye bir şey yok bence bunu söylemek sadık erkeklere de haksızlık olur Ben sevgiye ve aşka çok değer veren biriyim sevdiğim insanın kıymetini bilmek benim için ilişkinin temelidir çünkü sevgi sadece güzel söz söylemek değil güvenmek sadık kalmak emek vermek ve zor zamanda bile birbirinin yanında durmaktır Aldatan birini sırf herkes aldatıyor diye affetmek zorunda değilsin sadakat hâlâ var ve gerçekten seven insan sevdiğini kaybetmemek için elinden geleni yapar
Elime erkek eli sürdürmedim 25 yaşına kadar sevgiliyi bırak cinsiyeti erkek olan arkadaşım dahi olmadı ama beni aldattı kimsenin ahını almadım kimseye ümit vermedim de bunu niye yaşadım
Bence bunu yaşamanın sebebi senin eksik ya da yanlış bir şey yapmış olman değil insanın kendi temizliği karşısındaki insanın karakterini garanti etmiyor bazen sen elinden geleni doğru yaparsın ama karşındaki bunun kıymetini bilmez kendini suçlama onun yaptığı senin değerini değil onun karakterini gösterir
bütün erkeklerin aynı kefeye konulması büyük haksızlık, karakter meselesi bu işler yaşla da cinsiyetle de tam olarak sınırlanamaz. sadık kalabilen adam da var maalesef gözü dışarıda olan da, o yüzden kendi ilişkindeki duruma bakıp karar vermen gerekir başkalarının ne yaptığı seni bağlamaz.
Defalarca yalan söyledi haşa da yaşan söylemeye devam ediyor ama bi yandan da 3 aydır gerçekten istediğim be varsada yaptı ama şu an kesin kızı öğrendiğimde değişti birden telefon açık kalıyordu ekran paylaşıyordu aramaları atıyordu ama ben kızı öğrendim ilk terk ettiğimde kız yoktu ihtimaliyle terk etmiştim ama şu an kız var ama kıza rakdaşım diyor kıza cimcüme diye hitap edip ben terk ettikten hemen sonra kıza yazmış buluşmuş, ben geri dönüp 3 ay konuştuktan sonra kızı öğrendim ve kızı sadece ben şart koyunca engelledi şuanda da diyorki ne yaparsan yap telefon kapalı kalcak atmicma kiöseyi göstermicem bu aldatma sayılmaz arkadaşımdı diyor af dilmesi gerekirken ve ben geri döndüğümde artık yalan söyleme deidm ve kız bunu arayıp soruyormuş ve ben kızı tiktoka görünce kim bu rehberinde vat diyince bana tanımıyorum falan yaptı sadece arkadaşınsa neden yalan söylüyorsun ve ben kızı engelletince bana gıcıklandı
A0 türkçeyle yazdım ama inşallah anlamışsındır 😂
Fırsatını bulan erkek aldatır genellikle. Deli dolu aşık ise aldatmaz, ama aşkın da bir süresi var. 3 bilemedin 5 yıl sürer aşkın o evresi, sonrasında isteği varsa ve fırsatını bulursa aldatır büyük ihtimalle.
Her erkek aldatır kısaca
Sanırım, aldatmayan erkek henüz aşk evresini geçememiş veya fırsatını bulamamış erkektir genelde :)
Hepsi aldatır gibi bir algı yanlış ama aldatmayan da samanlıkta iğne aldatmayı affetmek ise intihar ile eşdeğer ikili ilişkiler bana çok zor geliyor ya. Dediğin gibi aldatsa herkes aldatıyor kafasıyla affetmek mümkün müdür değil herkes aldatıyorsa ilişkilerden uzak durmak en mantıklısı 🤷
Bütün erkeklerin aldattığı düşüncesi, yaşadığın o derin kırgınlığın ve hayal kırıklığının bir yansıması sadece 🥺 Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Ama sırf herkes aldatıyor algısı yüzünden sana değer vermeyen, güvenini kıran birine katlanmak zorunda asla değilsin ✨
Dünyada gerçekten kalpten seven, değer veren ve sadakatini koruyan harika insanlar da var 💖 Kendi öz saygını korumak için sana bu acıyı yaşatan biriyle vedalaşmalısın. Sen çok daha iyisini hak ediyorsun 💅 Peki şu an onunla yüzleşmeyi mi düşünüyorsun, yoksa direkt iletişimi kestin mi? ☕
Cevap
30Cevap
Seven insan kıskanır, kıskanmıyorsa sevmiyordur zaten. Seven insan sadık kalır, kalmıyorsa sevmiyordur zaten.
Sevmiyor yani
Bütün erkekler aynı değil ama çoğu aynı. 100 tane buğday tanesi düşün. 99 tanesi aynı ama 1 tanesi farklı. İşte aldatmayan erkek o buğday tanesi gibi.
Ee nasıl denk gelicek ki o zaman ben elime erkek eli sürdürmedim 25 yaşına kadar 1 tane sevgiliyi bırak cinsiyeti erkek olan arkdaşım dahi olmadı ama ilk sevgilim şu an ki ilk aşkım beni aldattı kötü biri de değilim kimseye ümit vermedim yarı yolda bırakmadım ki ah alim niye böyle oldu
İşte az çoktan değerlidir lafı burdan geliyor. Valla ister ağla ister zırla istersen isyan et. Kaderinde olacak olanları senin seçimlerin belirler fakat sen bu seçimleri yaparken neyi neden seçtiğini bilmeden yaparsın. Hergün sokakta yürürken, dolmuşta otururken, hastanede sıra beklerken falan yanından onlarca, yüzlerce erkek geçer. İşte o erkeklerden birkaç tanesi gerçekten evlendiğin zaman çok iyi anlaşabileceğin, güvenebileceğin ve iyi insanlar ama sorun şu ki hangisinin olduğunu asla bilemeyeceksin. Belirsizlik, şans ve bilinmezlik arasında tercihlerini yapacaksın. Şansına bahtına ne çikarsa...
Sadık olan da var olmayan da.. Kadınlarda olduğu gibi
Ne aldatması karısına kıyamayıp başkasına o işi yaptıran gvt larda var
bütün kadınlar aldatmıyorsa bütün erkekler de aldatmıyordur
Aldatmayan erkek mi? Sübanallah neler duyuyorum öyle
Niyee olmasinn sadik erkek kesinliklee varr sadik erkeklerr ysni herkes kotu aldatir diye bise yokkk
Yokluğunda bile sevgilime
sadık kaldım var sen gerisini düşün
Sadık olmak gayet huzurlu ve o duyguyu her canlı tatmali
Ve surdurebilmeli
Sadik erkek var eminim sadık kiz da vardir
Kiz vardir derken elim varmadi yazmaya ama inanmak istiyor insan
Fırsatı bulduğu takdirde aldatmayan erkek diye bişey mümkün olamaz ama bazıları sadece cinsel olarak aldatır
Sadık erkeğe muhtaç ve incel muamelesi yapan siz değil misiniz aq
Sadık erkeği bir baston gibi kullandığınız sürece bu durumda kalacaksınız
Elime erkek eli sürdürmedim 25 yaşına kadar sevgiliyi bırak cinsiyeti erkek olan arkadaşım dahi olmadı ama beni aldattı kimsenin ahını almadım kimseye ümit vermedim de kusura bakmada herkesi aynı sanma
Sen nasıl istisnaysan bazı erkelerde öyle
Kendi canından fazla seviyorsun ama bu sevgi ona yetmiyor
Sadık olanlarda var ama siz onları yanlış yerlerde aradığınız için pek denk gelmez
Aldatildiysan ayrilsana
Var ama kıymet bilen zor
Elime erkek eli sürdürmedim 25 yaşına kadar sevgiliyi bırak cinsiyeti erkek olan arkadaşım dahi olmadı ama beni aldattı kimsenin ahını almadım kimseye ümit vermedim de ama ilk sevgilim şlk aşkım brni sldattı böyle olduu içinde ayrılamıyorum
Harika bir idare fakat ticarette ki şu mantık aşk hayatında da geçerlidir; zararın neresinden dönersen kârdır. İstersen yaşa gör, keşke bu zamanda bıraksaydım dersin
Yani bitmesi en iyisi
Sebep olmak istemem ama düşün karar ver. Teraziyi doğru kullan.
Yok. Taze bitti. Ciddiyim
Her erkek aynı değildir
Mutlaka aldatmayan var
Bütün erkeklerle ne işin var 🤣
azı ypar kadınlardada hepsi değil
Yok. Yine boynuzlarım çıktı ya.🫣
Neden ya
Hayıııır sadece ben. Diğer herkes çok iyi
Erkek sadık olabilir. En çaplını bile
gözleriyle de osla yapıyolar
Gözle yapmayan var mı ki
Ben asla aldatmadım aldatmam da