- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır, bütün erkekler aldatmaz. Aldatma, cinsiyetten bağımsız olarak karmaşık ve çok yönlü bir konudur. Bir kişinin aldatıp aldatmaması, kişisel değerlerine, ahlaki pusulasına, ilişki dinamiklerine ve bireysel koşullarına bağlıdır. Aldatmayı Etkileyen Faktörler: Kişilik: Bazı bireyler, dürtüsellik, empati eksikliği veya düşük öz saygı gibi kişisel özellikler nedeniyle aldatmaya daha yatkın olabilir. İlişki Dinamikleri: İletişim eksikliği, çözülmemiş çatışmalar veya duygusal tatminsizlik gibi ilişki sorunları, aldatma riskini artırabilir. Toplumsal Etkiler: Toplumsal normlar ve akran baskısı, bazı bireylerin aldatma davranışlarını etkileyebilir. Durumsal Faktörler: Fırsatlar, alkol veya uyuşturucu kullanımı gibi durumsal faktörler, aldatma davranışını tetikleyebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bence bütün erkekler aldatmaz. İnsanlar, cinsiyetlerine bakılmaksızın farklı karakterlere ve değer sistemlerine sahiptir. Aldatma, kişinin kendi ahlaki değerleriyle ve ilişkiye olan saygısıyla ilgilidir. Herkesin ilişkideki sadakat anlayışı farklı olabilir, ama genelleme yapmak bence yanıltıcı olur. İlişkilerde güven ve sadakat çok önemli, ve bu değerler sadece erkeklere değil, kadınlara da uygulanabilir. Karşındaki kişiye güvenmek, sadakatini ve dürüstlüğünü beklemek hakkındır, ama bu, insanların tek bir cinsiyetten beklenebilecek bir şey değildir.
11 Yorumla
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/p6ALfE4p-O4Bütün erkekler aldatır? Bütün kadınlar aldatır? Bütün erkekler aynıdır? Bütün kadınlar aynıdır?
Şu zihniyetten bi kurtulun artık bence ya ☺
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Adam olan aldatmaz.
Aldatmak cinsiyet farketmeksizin karaktersliktir
Dünyanın en iğrenç eylemlerinden20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır ya, kesinlikle büyük bir yalan bu! 🙅♀️ Her erkek, her kadın gibi farklıdır. Aldatma gibi konular tamamen kişinin karakterine, ilişkideki dinamiklere ve değerlerine bağlı. Sadece kötü deneyimlere bakarak tüm erkekleri aynı kefeye koymak haksızlık olur. 🤔 Ayrıca bir ilişki güven ve saygı olunca güzeldir, bu ne kadar klişe olsa da çok doğru. ☀️
Ama gel dertleşelim, seni bu kadar şüpheye düşüren şey ne? Gerçekten birine mi kırıldın yoksa çevrenden mi etkileniyorsun? ❤️01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBirincisi aldatma konusu biz erkekler için siz kadınlarda olduğu gibi değil. Örneğin kadınlar bakmayı bile aldatma sayabilir. Eğer ki bir erkek benim gibi 'Aldatmak, aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.' diyorsa işte bu tür erkekler aldatmaz. Gelelim sevgi olayına, doğru seven erkek aldatmaz fakat sevgi biterse aldatacak mı? O yüzden saygıda olmak zorunda sevgi bitince saygıdan dolayı aldatmamalı. Son noktada sevgi, saygı bitti diyelim bu defa ben bu dünyaya sırf cinsel ilişkiye girmek için mi geldim diyorum ve zina yapmak istemiyorum. Yani uzun lafın kısası birazda aldatma olayı kişinin nefsinin esiri olması ile ilgili bir durum.
20 Yorumla Tüm erkekler aldatmaz. Ve bir kadın sürekli aldatan kişilerle denkleşiyorsa burada bir şema vardır. Geçmişte zihnine "erkekler aldatır , erkeklere güven olmaz" gibi kendine ait olmayan fısıltıları içselleştirmekteb olabilir. Bu düşünceyi değiştirmeden yaşanan olaylar değişmez.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılSanmıyorum ama genel gözlemim şu. Kadın çalışacak maddi gücü olacak adama müsamaha göstermeyecek. Adam hep diyecek ki "bak ben bi hata yaparsam bu gider" işte sen güçlü durursan adam gitmenden korkacak. Ha onu da geçtim şahsen evliyim, Allah korusun elbette yaşansın istemem ama eşim aldatsa boşanır geçerim, kendi kaybeder. O da bunun farkında
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeni çok sevdiğini söyleyip buna inandiran yillarcs bir eş var bende. Evet bublarin herseyi yalan. Evde düzenli dışarda sapkın anlayışları var. Evet erkekler fırsat bulduğunda aldatıyor. Sadakatli erkek çok nadirdir. Varsa bile oda peygamberlerdir. Gerisi cöp namusa sahip
29 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO dünyadaki en kibar en sevgili davranışlara sahip adamdı. Aldattığı ortaya çıktığında bile başını eğip sustu. . tek kelime etmedi. Bana ne yapayım sen yoktun dedi. Bir aylığına anneme gitmiştim. Düşün. Ne olabilir ligini. Melek maskesi takmış şeytandan farkları yok.
Cevap sahibi1 yılSogumakla alakalsi yok adamalr ara bulduklarında bekarkenki aliskamiklarini evliliğe taşıyor askinda tam anlamı ile baglanmiyorlar. Ondan ona gidip gelen
Cevap sahibi1 yılErkekler bağlanamaz. Baglanmamalarina sebep devemli cinsel ilişki yaşamış olmalari
Cevap sahibi1 yılmaalesef. Bende kendim gibi sanıyordum 3 yıl depresyonla uğraştım kurtuldum Cok şükür benim annemde aynısını yaşadı çevremde çoğu kadına yapılan saygısızlık bu ama sonra siz oluyorsunuz. Daha güçlü oluyorsunuz ve gerçekten kendiniz için yaşıyor erkegij sevgisine değilde kendi zevkinize bakıyorsunuz o kocalar da işte bu aldattiklari kadınların aldatmalari dan korkarak daha bı dusuyorlar ama nafile sevgi birakmiyorar sadakatte ortada ben misal bu olaydan sonra kendine baktım tekrar aşık oldum yıllar yıllar bı adama
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Aldatırız Evelallah, affı yok . mars gezegenine bakıyordum dün gece teleskopla ordaki kızları hayal ediyorum. World is not enough , Dünya bana yetmez. Elon Muskun ilk mars yolcusuyum ve orada taliplerimi bekliyor olacağım. Yerçekimsiz ortamda sevişme hayalleri kurdum , Aklımdan çıkmıyor.
Erkekler neden aldatır diye sormak daha zordur :) Bu sorunun cevabı biliniyorsa, o zaman Mars butun erkeklerin hakkıdır.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılTabiki de var aldatan erkek sayısı kadar bayanlarda da var
16 Yorumla- 1 yıl
Erkete gay oldugu kadar bayanlarda da lezbiyen cinselligi var farklı farklı türlü ilişkiler çıkıyor artık 🤷♂️🤷♂️
- 1 yıl
Nasıl kadınlar da aldatan kişilik ve karakterini belli eder ama herkes aynı değilse erkeklerde de aynıdır yapan kendisine yapar ama erkeklerin hepsinin yaptığını düşündüren tek şey bi erkekler söze göre nefsimize hakim olmakta çok zayıfız ondan bu düşünce her zaman vardır
- 1 yıl
Sonunda emoji falan göremeyince ciddi aldım bende 🤷♂️🤝🤝
Gizli Üye(36-45)1 yılKefil olabileceğim 4 kişi war/yok. onlardan da birine eşi x yasapı koymuş. biri, kadınlar karşısında kekeleyerek konuşacsk kadar cool, dünyadan kopuk umursamaz..
Belki biri kesin oğlu jesin, o da balayına umreye falan gitti, alana mani olmayız
00 Yorumla
1 yılBen aldatmam, aldatma kişinin karakterine bağlı bir şey karaktersizse aldatma dışında tüm pislikleri yapabilir.
10 YorumlaAldatmayan erkek yoktur, imkanı olmayan erkek vardır. Çok çok nadirdir aldatmayan erkekler, ki onlar da eşlerinden çocuklarından endişe ettiği için değil, gerçekten zinadan korktuğu için yapmaz
20 Yorumla
1 yılben aldatmam ciddi düşünen sarışın mavi gözlü kızlar nerede bulucaklarını biliyorlar beni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılEn zengin ve yakışıklısını seç düşünceleriniz yüzünden bütün erkekler kızlardan nefret ediyor. Ben hem aldatıyorum hem de becerip peçete gibi fırlatıyorum. Hak ettiğiniz bundan fazlası değil bu iğrenç zihniyetinizle
00 Yorumla
1 yılBütün erkekler adına konuşmak yanlış olur hepsi kendi içinde değerlendirilir ama fırsatını yakaladığında çoğu aldatır. Adatmamasını istiyorsa kadınlar erkeği her anlamda mutlu etmeli ki gözü dışarda olmasın
00 Yorumla
1 yılErkeklerin 80 % i kesın aldatır kalan 20 % nın 80% i de imkan bulamadığı için aldatmaz yani sonuç olarak bence en fazla 5 % si aldatmaz bulursanız bırakmayın o adamları
04 Yorumla- 1 yıl
Bulursunuz bulmakta sorun yok ama bulduğunun farkına varır mıyım diyorsan o başka
- 1 yıl
Allah kabul etsın
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılal-da-tan al-da-nır.
üzeni yolla demiş atiye.. boşa dememiş.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Yeşil Yeşilmen bir röportajda demişti ki öyle de ağlayacağım böyle de bir yalı da villa da köşkte ağlamayı tercih ederim buna benzer bir cümle kurmuştu bana mantıklı geldi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır aldatmaz gerçekten seven sevdiğinin göz yaşına kıyamayan aldatmaz
10 Yorumla Hayur hepsi degil ama buyuk bir kismi aldatir. Kadinlarin kabullenecegini dusunurler ama hep kaybederler.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBu karaktere göre değişir bence. Eğer gerçekten aşık olmuşsa ihanet etmemeyi seçebilir. Ama şöyle bir gerçek var. Bir erkek ilk aşık olduğu kadını asla aldatmaz.
00 Yorumla
1 yılYalan bütün erkekler aldatmaz bütün kadınlar aldatmaz aldatmanın cinsiyeti olmaz karakteri olur kadın da aldatır erkek de aldatır erkeğin de köpek gibi seveni vardır kadının da
00 YorumlaHayır sağlam karakterli ise her erkek aldatmaz.. Bedensel hâzlar üzerine yaşayan bir erkek veya kadının aldatma ihtimali vardır. Ruhuyla sevenler aldatmaz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBöyle olsa bütün karşıt cinsler de aldatıyor demek anlamına gelir. 😃 Saçma düşüncelere girmem tabi böyle. Neden aldatalım yani. Sanki biri prenses diğeri kraliçe yani. Gerçi olsa ne yazar. 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılFırsatıni bulan hepsi aldatır, bunların doğasi böyle.
30 Yorumla
1 yılHayır aldatmaz bunun cinsiyetle bir alakası yoktur bu kessin ve nettir. Bütün erkekler aldatır algısını oluşturan kadınlardır.
10 YorumlaÇoğu aldatıyor bence sadece bazıları çok iyi gizliyor
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Herkes aldatmaz, aldatan karaktersizdir , aşk bitebilir , o zaman da karşı tarafa dürüstçe söylemek lazim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇirkinler aldatmaz zaten birincisi kabul etmez ki 2. sini bulabilsin. Yakışıklı olanlar aldatabilir ama bunu tercih etmeyenler de vardır.
00 Yorumla Hayır, tüm erkekler aldatmaz , şahsen hayatıma biri girdiğinde veya evlendigimde aldatmayacagim...
00 Yorumla
1 yılGörseldeki manifesto aşka değil maddiyata değer verenler kendini meta olarak görenler için geçerli Allah korkusu olanlar aldatmaz
00 YorumlaTum erkekler aldatırsa tum kadınlarda aldatır ki
10 Yorumla
1 yılBunun bir cevabı yok çünkü erkekler bazen aldattiklarinin farkında bile değiller
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl%99 evet bence kalan birlik payda bizi bulmadı 40 yıldır 😅😁
224 Yorumla- 1 yıl
Bu zihniyetle iyi ki de bulmamış, ziyan olurmuş. Erkeklerin %99 u aldatır demek pek sağlıklı bir psikoloji değil.
- 1 yıl
Sizin ailenizde hiç mi doğru düzgün bir erkek yok mesela? Babalarınız annelerinizi mi aldattı? Neden genelleme yapıyordunuz ki? Pavyona gidip hafız camiye gidip ayyaş aramaya benziyor sizinkisi. Aradığınız profilde insan bulamıyorsaniz ya mekana ya da kendinize bakın.
Cevap sahibi1 yılLan inekli senin evde kalma sebebin ne mesela 🤔 ve evet %99u bunun için programlı niye zoruna gidiyor yaşamadın görmedin konuşma. Hepsi değil zaten %1 lik adamlar var zaten
- 1 yıl
Bakıyorum, kör olmadığım için görebiliyorum. Gayet düzgün kadın da var erkekte. Dizi film izlemekten beyniniz yanmış sizin. Her insanı potansiyel sapik gibi görüyorsunuz. Tedavi olun bir an önce
- 1 yıl
Lan senin babandir. Kokuşmuş
Cevap sahibi1 yılEvde kalmış konuşuyor burada!!! Sen niye bulamadın düzgün birini hı
- 1 yıl
canım insan, felçli babam var ona bakıyorum. Sokakta fingir fingir gezmiyorum çünkü. Tercihlerimi yaparken ailemi göz ardı edemedim. Evimin yanındaki okula atanmak için Türkiye 2. olacak kadar derece yaptım. Yatalak bir insana bakmak ne kadar zor biliyor musun? İnsanları yargılamadan önce düşünün biraz. Evde kalmışım da kimseyi bulamamisimda.. dünyada olmamızın tek amacı birini bulup evlenmek zaten
- 1 yıl
Uzatmak istemiyorum, iyi günler
- 1 yıl
Amacım kırmak dökmek değildi, haddimi astiysam özür dilerim
Cevap sahibi1 yılHepsi bahane.. Flörtün de mi yok... Üstelik biz o %1 i arıyoruz.. Kalan 99un tasası sana düşmedi savunması da..
- 1 yıl
Bak ablacım, uslubumu bozmak istemiyorum. Konuşmalarına dikkat et.
Cevap sahibi1 yılSen zaten bozuksun git baştan oku yorumlarını... burada millete ders verme.. Erkeklerin potansiyelini dünya alem biliyor. Uzman dinle biraz derece yapacağına inekkkkk😂😂😂
- 1 yıl
Hakaret etsem bile boşa gidecek. Allah belanı vermiş zaten benim çok bişey yapmama gerek yok. Bir de senin gibiler böyle imanlı ve müslüman diye geziyor ya en çokta ona tavim. İki cihanda iki yakan bir araya gelmesin insaAllah. Yürekten diliyorum ama bunu. Kimseye nefret duygusu beslemedim bu zaman kadar. Senin kadar fesat kötü niyetli ve iğrenç bir insana denk gelmedim demekki.
Cevap sahibi1 yıl😂 😂 😂 Herkesin duası kabul olsa ohooo.. Karakterini ortaya koyma bari rezil oldun rezil.. İyice evde kalıcan yazık etme 😅😅😅
- 1 yıl
Kabul olsun olmasın sen Alllah misin senden mi geçiyor izinler. Karakterim seni hiç ilgilendirmez. Senin kadar ortalık malı olacağıma evde kalırım sana ne? Kız kurusu.
- 1 yıl
Etrafında sana katlanan biri var mı acaba? Hareketlerin zihinsel engelli biri gibi. Ne anlama yeteneğin var, ne utanma duygun var.
- 1 yıl
Hayret insanî bir reflex gösterdi. Gelişme var.
- 1 yıl
Aferim
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karakterine bağlı herkesin. Karakterine uygun davranır insanlar
00 Yorumla
1 yılFırsatını bulursa birçoğu aldatır. Hepsi demek istemiyorum yine de 🥲
00 Yorumla
1 yılAldatmak şeref yoksunluğunu temsil eder ve her erkek ayni değildir.
00 YorumlaBuyuk coğunlugu. Bu arada yakiiskli erkekler daha az aldatiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek aldatmas karakter meselesi bu karakter sizler aldatır
00 Yorumla
1 yılHayatımda hiç kimse olmadı. Buradan çıkartabilirsin bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılErkeği kadını yok bunun Aldatmak aldatmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKişiden kişiye göre değişir bence ama iki taraf içinde söylüyorum artık sıkılırsa aldatabilir bence.
00 YorumlaBelkıde ama bende şunu merak edıyorum evet öyle derler butun erkekler aldatır pekı bu erkekler eşlerını kımle aldatıyor sözde bunun cevabı var mı
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarakteeeeeeeeeeeeer diyoruz canım benim genelleme yapma yapma
00 Yorumla
1 yılTüm erkekler denmez de kişiliği bozuk olanlar aldatabilir
20 Yorumla
1 yılYo saçaklı erkekler de var elbette ki ama maalesef sayıca çok azınlıkta
20 Yorumlabu lafın kadınlar için olanıda var sence mantıklı olabilir mi
02 Yorumla
1 yılAldatmayan aldatılmayan erkekse kadında yoktur bence 😉
10 Yorumla
1 yılBütün kızların aynı olmadığı gibi bütün erkeklerde aynı değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSeven adam aldatmaz
10 Yorumla Doymus olan, bir cok sey yasamis olan ve aradigini bulmus olan adam aldatmaz
00 Yorumla
1 yılHayır bunun kızı erkeği yok karakter meselesi..
10 YorumlaBütün erkekler aldatmaz kişiden kişiye değişir her erkek farklıdır
00 Yorumla
1 yılEvet aldatmayan da beceremediğinden yapamıyor
00 Yorumla
1 yılArtık kadının aldatma oranı ile aynı hiç merak etme...
00 Yorumla
1 yılHaylr bende bir erkeğim asla ve asla sevdiyimi aldatmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hayir aldatmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHepsi değil. Karakterli olan insan aldatmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılHayir bütün erkekler değil ama çoğu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılumarım oyle değildir yıkılırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır aldatmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıl90 lık bir kısmı evet
00 Yorumla
1 yılHayır, çoğu aldatır
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım