+1 yılAldatmam diyen erkek yalancıdır kızım
Adamın sevgilisi var cinsel ıhtıyacınıda karsılıyor
Yolda güzel kalcalı mini etekli bir hatun görsün onu görmezlikten gelemez aklında fantaziler kurar be.
Bu bile kadınını aldatmaktır.
Biz kızlar bıle bu kadınlara bakıyorsa erkekler nasıl bakmasın? haksızmıyım !
Cinsel beraberlık yasadıgım Beni cok sevdiğini söleyen asla bırakmam seninle evlenicem diyen adam eski sevgilisiyle yattı kızım sen ne dıyosun bu devırde beklemedıgın kısıler neler yapıyor be714 Yorumla
Soran+1 yılhasiktirrr
- +1 yıl
Evli adam karısı evden gidince ya da uyuyunca adam ne yapıyor acıyor pcyi p*rno seyrediyor
sonra ben karıma sadıgım seviyorum aldatmam diyor
ee nasıl aldatmıyorsun senın karından baska bir kadın vucudunu seyredip orgazm oluyorsun bu aldatmak sayılmıyormu?
Soran+1 yılcok hak veryorum
amakendmize bu adamı nasıl aklarız buldukta saklayablyomuz o da ayrı bı muamma...- +1 yıl
Ben canımdan çok sevdiğim halde ayrılmak gitmek zorunda kaldım neden biliyomusun? ben onunla yaşadığım ilişkide erkekliğin sevginin en önemlisi adamlığın hakkını verdim. sonuç ne hüsran. Ben bakmaya dokunmaya kıyamazken yabancı ellerin dokunması koyuyor bana. ben onu sevdiğim günden beri bir günüm acabasız geçmedi. aldatan aldanır.
- +1 yıl
yuh be böylede yukenilmez her erkegi bir tutamazsın ve şu anda sadece genelleme yapıyosun erkek aldatıyosa bile emin ol geçmişinde bir kadın yatıyodur yani bunun bile sebebi sizsiniz farkında degilsiniz... bende çok sevdim deli gibi ona 4 senemi verdim herşeyimi o akdar kız oldu biriyle bile kötü düşünmedim sırf o var diye ama ne yaptı sktr olup gıttı bır baskasına ben ıse mal gibi kaldım temizligim ve saflıgımla
Soran+1 yılne dertli çıktınız be.. içesim geldi :( offff :( hepiniz iyi insanlarsınz degersız k, işier için kendinizi bozmayın
- +1 yıl
Hayır yanlış kişiler denk geliyor ben bunu yazana kızmıyorum haklı herkesin acısı var bu devirde seven değil s.. İken değerli onun bunun altına yatanlar değer görüyorlar
- +1 yıl
ayenen kardeşims ana katılıyorum Deveyi Diken İnsanı S.. iken Yaranıyor...
Soran+1 yılama sonra yıne normal aranıyor ereklerın aklı ama calsyo..
Soran+1 yıldüşündümde adriana limanın bile aldatılgı dunyada biz kızlar ölümlüğüz...
- +1 yıl
eğer düşünceyle aldatmak ALDAMAK sayılıyorsa
KADINLAR bizimle sevişirken bile bizi aldatıyorlar derim ben ! - +1 yıl
Noluyor ulan :D erkekler kendini savunmaya almıs hayırdır ya :))
En İyi Cevaplar
Eğer bir erkek aldatıyorsa bunu yalnız yapmıyor gene bir kadınla yapıyor.
Yani kadını aldatan aslında kadındır. O zaman erkeğin tek göz ağrısı olduğuna inanmadan erkeğe yüz vermeyeceksin. Hayatında senden başka birisi olduğunu anladığında ya sen terk edeceksin ya da diğerinden uzaklaştıracaksın. Başka erkeklerin seni görünce hislerini harekete geçirecek şekilde giyinmeyeceksin.
Kadın "Ben özgürüm istediğim gibi giyinirim, istediğimle çıkarım" derse erkek de ben özgürüm istediğimi s.. rim der.11 Yorumla- +1 yıl
Orspu çocukluğu yapma çarşaflısın diye aldatılmıyacak mısın bence erkekler önce çarşaflı kadınları aldatıyor düşün sen çarşaflısın eşinle yolda yürüyorsun mini etekli güzel bir kadın yanınızdan geçiyor o an o kadınla aklında ne fanteziler kuruyordur ayrıca s*ikmekle mini etek giymek aynı şey mi? Mini etek giydim diye tecavüzüde hak ediyorumdur senin gözünde şimdi ayrıca %99 eminimki seni aldatan erkeği tebrik edip seninle aldattığı kadını kocanın koynuna sokar tekrar aldatmasını izlersin 😂
+1 yılbenim 4 senlik bir ilişkim oldu ve kızı deli gibi seviyordum ve kızı hiçbir şekilde aladatmadım onunla yaşamışlıgımızda oldu aynen dedıgın gıbıydı benım ıcın onunla birlikte olmak degilde yanımda olması bıle benım ıcın buyuk bir mutluluk ve sonunda benı terk ettı hemde baskası için ve bu durumu ben kaldıramdım ve şu an için artık eskisi gibi olmuyacagım ve kimseye deger vermiyecegim ve aldatmak gerkirse aldatıcam açık ve net söylüyorum ben bu sekılde olmasını ıstemezdım ama hayat benı bu duruma gtrdi :(
06 Yorumla
Soran+1 yılwakın yapma snin gib erkek arayan ck kız var mikroplar alemine kapılma sen degerli erkeklerdensın kendiini öbrelrne donursurme elbet dewferni bilen olucaktır ;)
Soran+1 yılsahsen ben böyle adam için nelerim vermem
- +1 yıl
bilemiyorum artık kötü niyetli degiliz adam akıllı seviyoruz yine gidiyor bu kız namusumuz oldu artık diyoruz herşeyi göze alıyoruz yine gidiyoruz hiç bir degerimin kalmadıgına inandım ardık demekki bu şekilde yaşamak gerekiyormuş
Soran+1 yılyasşamaaaa sakın öbür erekler gbi degeriz olma hep elmas gbi nadir ol alıcın cok olur :)
- +1 yıl
bakalım görecez tavsiye için teşekkürler :)
Soran+1 yılbişey degil :)
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Fark şu bence.. Erkek aşık olmadan başkalarıyla olabilir ve evliliğini aynı duygularla sürdürebilir. Kadın aldattığında genellikle eşine karşı sevgisi ve saygıı bitmiş olur. Yani evlilik te bitmiştir. Sence bu fark yeterli mi? tabii ki kadının aldatması suç değildir. Suçsa da tek kusurlu kadın olamaz.
14 Yorumla
Soran+1 yıliğrecnç. karında kacamak yapsın sikilin ikilsin eve gelsin bide bisy olmamıs gbi sen sik.. adı kacamak kaldrablcekmisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılBen bu soruyu gerçekçi bir şekilde soylim. Ben aldatırım. Yetmez bide gidip solerim kıza. Basit bir örnegini verim yaşadıgım olay. Sevgilimle bulusmadan once bir kızla beraber oldum boynumda morarma oldu. Evdefondaten surdum kış ayıydı bogazlı giydim. kızın yanına gitim akşam. Bana sordu neden bogazlı giydin diye. Gülerek cevap verdim Bir kızla beraber oldum belli olmasın die bole yaptım die. Sevgilim inanmadı ama ben gerçegide demiş oldum. En güzel yanı gerçekleri sölüorum içimde raht ilişkimde bozulmuyor :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin gib olablse bari her erkek :D ee ayrılmadımı :D
- +1 yıl
Bakın size basit mantıgı anlatım. Yalan soylkesem atıorum telefonuma bişi oldu anneme bişi oldu tarzı. Yalanı sezicek bissürü kavga konusu olcak. Ama gerçegi aldattıgımı soyleyince bide gülerek diyince inanmıcak gülücek ve sıkıntısız ilişki devam edicek. Ben bunun canlı kanıtıyım
Soran+1 yılwaaow garip tekik ama iyi
+1 yılBen de bunu çok merak ediyorum. Şu ana kadar aldatmayan erkek görmedim. Hatta onlar gerçekten aşık oluyor mu bunu da merak ediyorum. Ama yine de inşallah benim karşıma iyi, sadık ve aldatmayan birisi çıkar. Hala bir umudum var :))
21 Yorumla
Soran+1 yılbenimde ins :D
ben hiç bir ihtiyacını karşılamadığı halde aldatmayan deli gibi seven erkek biliyorum.. tanıyorumda
11 Yorumla
Soran+1 yılozaman oda aldatcak erkeklerın yorumuna bak korkmaya basladım :D
+1 yılşu an bekarim ve sevgilim yokken bile çapkınlık yapmıyorum. Kendimi eşime saklıyorum. Aldatanin cinsiyeti yoktur. Aldatan kadın da var erkekte. Bütün kadınlar aldatır ya da bütün erkekler aldatır diyemeyiz. Seçiminizi iyi yapın ve Allaha dua edin. Ve eşinizin sevgilinizin kıymetini bilin.
10 Yorumla% 90 aldatir, nedeni ise basit egemen erkek algisi kendisi herseyi yapar istedigini yapar gezer tozar kizlarla takilir vs vs ama kadinin en kucuk yanlisini görunce kiyameti koparir, cunku kadini kendine es degil kendisinin olan bir sey olarak algilar, her ne kadar kadin erkek esitliginden bahsetsede kendisi hicbir zaman kabullenmez bir kadinla esit oldugunu, cunku aldigi 10 binyillarin kulturu kadinla esit olmak degil kadina sahip olmaktir malesef...
10 Yorumla
+1 yıltüm erkekler diyerek genelleme yapmamak lazim sonucta senin baban da bir erkek ve o aldattimi anneni elbette hayir diceksin. o yüzden bazi erkekleri tanimadan tam etmeden istedigi herseyi veripte sonrasinda o erkegin asil istediginin ya da asil amacinin ne oldugunu anladiginiz zaman her erkek aldatir demek bence biraz tuhaf.
04 Yorumla
Soran+1 yılbabam aldatır.
- +1 yıl
bu tamamen bir genelleme yapildigindan dolayi bu örnegi verdim ben
Soran+1 yılbende genellemyı soryorum zaten... :D
- +1 yıl
genelleme yapilmamasi lazim nice insanlar var ki 60 yil boyunca aldatmamis ^^
+1 yıltüm erkekler aldatır diyenler Allah korkusu içimizdeyken harama bakmak ta ne demek bana bir kız yeter, salakligi birakin... asla genwlleme yapmayin...
23 Yorumla
Soran+1 yılhelal
- +1 yıl
Çook sevmek cookk ayri , ah ahhhhhh... <3
Soran+1 yılallah bozmasın :D
genelleme yapmak yanlıs olur kendı acımdan soyle ıfade edıyım hıc bır zaman aldatmadım kız arkadasım yanımda ıken baska bır kıza bakarmıyım evet bakarım ama sızın deyımınız ıle gozuyle ***mek gıbı bır durum kesınlıkle soz konusu olmaz dagdan ınmedık hos erkeklerıde bu kadar asagılamayın bence :)
00 YorumlaAldatma aslında arayıştır.. Ama tamamen yanlış bir arayış.. Ne aradığını bilmeyen bir arayış...
15 Yorumla
Soran+1 yılbuda güzel cevaptı bgndim
Soran+1 yılonu göremsydım seni secicektım 5 sn farkla kacırdın :D
Soran+1 yılahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gerçekten ama gerçekten seviyordum bir kızı ondan başkasına gozum bile gitmezdi. Seksi bir kadın gorduğumde başımı baska tarafa çevirirdim. O yanımda olmasa bile yanlış yapmaktan korkardım. Ama sonunda ne oldu. Hiçbirşeye değmedini anladım. Bundan sonra onume gelen kıza pompa yapacam dedim. Yapıyorum mutluyumda. Kafanda rahat. Siz kızlar sevgiden aşktan bir bok anlamazsınız. burada gelip edebiyat yapıp triplerinizi anlatırsınız. Çok boş yaratılmış varlıklarsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılozaman karı sıkmekten vazgec sen boşlugu delik olarak anlamışşın..
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözüyle s.. mek diye bir tabir olamaz onu bayanlardan iyi kimse yapamazerkekler anca bakar öylee ama gözüyle yeme işlemini bayanlardan iyi yapamaz kimseee
ben istediğim gibi bir kızla berabersem aldatamam11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılson güncellemen çevresinde çok kız olan erkek onu yapabilir
+1 yılİlk bakış şeytandan hükmü yoktur.
İkinci bakış kendinden haramdır.
Göz olarak bu. İlk bakışla erkeklere yargılama.
Aldatmak kişilikle alakalıdır10 Yorumla
+1 yılAllah korkusu olmayanlar, zinaya meraklı olanlar aldatabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmak bütün erkeklere has bişey degildir aldatmak karektersiz insanlara aittir bu kadında olabilir erkekte
12 Yorumla
Soran+1 yılama
- +1 yıl
ama ne?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitmişsin namussuzun birine önünü arkanı vermişsin, sonra da herif seni boynuzlamış, şimdi de gelmiş burada bütün erkekler böyle mi diyorsun, peki bütün kadınlar böyle mi? hepsi senin gibi veregen mi yoksa sen istisna mısın?
09 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim.
Cevap sahibi+1 yılönden mi arkadan mı?
Soran+1 yıl0km.
Cevap sahibi+1 yılgeriye tek bir cevap kalıyor, bütün erkeklerin kadınlarının; sekste onları mutlu edebildiğini ve yataktan kalktıklarında dünyanın en mutlu erkek olduklarını bilebilecek kadar geniş bir bilgiye sahipsen sen işini harbiden de el değmeden yapıyorsun. tebrik ederim seni. ben de bir an gotunden uyduruyorsun sandım, özür dilerim önden arkadan 0 km ama ruhu 100.000'i geçmiş arkadaşım benim
Soran+1 yılcinsellik hayatın gercegı bız burada merak olarak tartıyoruz insan yapmadgnı merak eder ben fazla meraklı degılım ama sen cok fazla soru soryosun dikkat et fazla merak göte yarrakk ;)
Cevap sahibi+1 yılmilletin yatagındaki yarragı merak edip saçma sapan bir düşünceye kapılıp bunu bütün erkeklere yığan kişi sensin, ben de burada ki * rolünü üstleniyorum şekerim :) öptüm
Soran+1 yılben erkekler cevaplasın dedım zaten senin dedgin gibi neden üstüne alındınkı şekerim ;)
Cevap sahibi+1 yılben sana sokmaktan bıktım, sen hala içine almaktan bıkmadın be kızım, saçmalamanın da bir usülü var, sınırları zorluyorsun. sen devam et gülüm benim. zira zekasız kızlardan hiç haz almam, 20 saatlik seksin sonuna geldik, tekrar görüşmemek üzere sözde bakire :P
Soran+1 yılben sana sokuşturmaktan sende tadına varammamktan bıkmadın be tatlım bende zekasız erkeklerden haz etemem ama geldimi bir ugrsamadan göndermek olmyo kısacası 20 sattir bosuna yazyoun boş konusma hadi yavruummmm bb :P
Sevgilim olmadı olsa de aldatmam çünkü ben onu namusum görürüm aldatmam. ha ama sizi bilmem siz bu işte Master seviyesine ulaşmışsınız çünkü
20 Yorumlavalla ben aldatırım ne yalan söyleyeyim. denk getirirsem affetmem horoz misali
01 Yorumla- +1 yıl
Orspusun
Yavşak erkekler aldatır.
Sevgilim ya da karım olsa,
gözüm ondan başkasını görmez.00 Yorumlahep iğneyi erkeklere batırıyorsunuz ama bir kez de çuvaldızı kıçınıza batrsanız da etraflıca düşünseniz!!!
03 Yorumla
Soran+1 yılsen git sevdigin kıza batır ozaman
Soran+1 yılilk sen gocundur birader hayrdır?
+1 yılkarakter meselesi cinsiyet değil bence mesela katolik hristiyanlıkta boşanmak sadece zina ile olur yani aldatmakta diyebiliriz bu konu çok uzun bir meseledir ama cinsiyetle aldatmanın ilgisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes aldatmaz. Ama göze sahip olmak zordur. Bayanların dahi sahip olabildiğine pek inanmıyorum. Ancak Allah'tan hakkıyla korkanlar bakmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılben sahip degilim zfvgdb
+1 yılBeş parmağın beşi bir değildir yani herkes aldatır diye genelleme yapmak aptallık olur
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin kadınlara bakması aldatma sayılıyorsa bütün erkekler aldatır
00 YorumlaAldatmak kadar iğrenç bişey yoktur herhalde , öyle insanlar tanıyorum ki en zor durumlarda dahi sevdiği kızı unutmayıp yapa bileceği şeyleri geri tepti İNŞ karşınıza böyleleri çıkar.
20 Yorumla
+1 yılEger sevgilini elinde tutmayi becerirsen olmayada bilir sen sogutursan sevgini e oda mecbur aldatir
00 Yorumla
+1 yılSenin sorduğun soru YAĞMUR ISLATIRMI diye sorulan bir soru kadar anlamsız :) aldatmayan bir insan babamı gördüm ben... Başka da görmedim.
02 Yorumla- +1 yıl
ben görüğümü ve olanı söyledim... Aldattım ben.. Sevgilimi aldatırken onu aldattığım kızı aldattım aynı ayna hepsini bir başkasıyla ve bir başkasıyla aldattım... Napiim yani Hatunların veresi geliyor... Yapmayayım mı? Kafasına koymuş yapacak icraatı neden bir başkasına gitsin ki yzık diil mi :D
Çok dertlisin galiba bu konu yüzünden:) ben aldatmam nye aldatıyımki
03 Yorumla
Soran+1 yıldertiliyım kederliyim manitamdan korkuorum off
Soran+1 yılcook mantklı
+1 yılHerkes aldatir da aldatmak demiyelim dier turly insan sikilirr hayati bole yasarsan daha mutlu olursun gormezlikden gel
00 Yorumlabu yaşıma kadar aldatmadım. bu yaştan sonrada aldatmam demem saçma ve inandırıcı olmaz. yapmayı yakıştırmam kendime.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Ben aldatmam asla. Yolda gideni görürsem bakarım ama sadece bakarım. Onla ilgili fantezi bile kurmam açıkçası hayatımda biri varsa
00 Yorumla
+1 yılbir erkek olarak aldatan erkek şerefsizdir diyorum hayır bürün erkekler aldatmaz
03 Yorumla
Soran+1 yıladamsın kardooo :D
- +1 yıl
:-)))
- +1 yıl
Sen ne ayaksın ya :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa malmısın diyeceğim de ondan da anlamazsın ki sen. Bütün erkekler ne demek yahu. Nasıl bi' kafa yapısıdır. Peki ben desem ki bütün kızlar bakire değil? Bu nasıl bir karalamadır yahu
00 Yorumla
+1 yıldegısır durumdan duruma bu anlayamazsınkı ınsan psıkolojısını cözduklerı zaman bunuda cözerler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Bütün ekekler aldatır... Bunun kişilikle veya baska bıseylede alakası yok.. Bu böylee
16 Yorumla- +1 yıl
Siz bir laftir tutturmssunu yapi geregi yapi geregi. Ne yani bir kisiyle olunca bitkisel hayatami giriyosunz felc olma ihtimalinizmi yukseliyor ne yapisindan bahsediyorsunuz ya sizdeki yurek bizdede var sizdin bizden tek farkiniz iliskiye girme korkunuzun olmamsi buda aldatmayi gerektirecek bir etken degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi güzel bir kız aldatılmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesk
- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin %99.9'u aldatır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. cok sevdigim kizi hayir aldatmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok kuvvetli bir inanca sahip değilse ve imkanı da varsa büyük ihtimal aldatır
00 Yorumla
+1 yılsadece şerefsizler anlatır
22 Yorumla- +1 yıl
aldatır olucaktı
Soran+1 yıltanıdıklarım serfsız ozaman off off
Beyler direk atlamış savunmaya geçmişler..
00 Yorumlaaldatmam gözümde kaymaz
20 Yorumla
+1 yılAldatmam hiç te aldatmadım..
00 Yorumlaımkan varsa kesınlıkle aldatırım hıc kacırmam yanı kesınlıkle hobı bu benım ıcın vazgecemıyorum :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl...
Soran+1 yılpatalyınca haratlıoymu ıyı bılyo gıbısiinn
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. sadece fırsatını bulan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bazıları aldatır ama hepsi değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. hayır btün erkeklr aldatmaz
10 Yorumla
+1 yılBen aldatmadim. Hep dua ettim sakındım.
00 Yorumla
+1 yılaldatmaz ama göz kayar
00 YorumlaBen aldatmam aga kim ne dersin desin sadik mod.1
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan Erkek değildir Kadınlardır...
00 Yorumla Aldatsa bir gönlü bir kişidedir :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet genleri bozuk onların
00 Yorumla
+1 yılAldatmayan erkekte var mutlaka.
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatır.
20 YorumlaKimisi aldatır kimisi aldatmaz.
00 Yorumla
+1 yılmutlu deilse aldatırr
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılcoğu erkek aldatır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelleme yapılamaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kadinina bagli.
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne