Geçen hafta görüşme teklifini sen de edebilirdin :) (ben yazdım)
Edebilirdim doğrudur, aklıma da geldi ama hem senin kafanı karıştırmak, bir daha denemek istiyormuşum gibi bir görüntü oluşturmak istemedim
(o yazdı)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen hafta görüşme teklifini sen de edebilirdin :) (ben yazdım)
Edebilirdim doğrudur, aklıma da geldi ama hem senin kafanı karıştırmak, bir daha denemek istiyormuşum gibi bir görüntü oluşturmak istemedim
(o yazdı)
Hiç açık kapı arıyormuş gibi görünmüyor zaten 🤔 kafanı karıştırmak istemiyorum derken aslında kafanda yoksa bile yeniden denemek mi istiyor düşüncesini aşılamak için demiş gibi geliyor sanki bana
Kafanı karışırsa istediğini daha rahat elde edebilir 🤔 şöyle düşün parmağını prize sokma desem ilk düşüneceğin şey ne olur tabi ki de parmağını prize sokma düşüncesi olur yaparsın yapmazsın ama kafanda bir ilk o canlanır. Bu da öyle fikir empoze etmek için kullanılır. Ters psikoloji diyebliriz biz buna
Bana göre açık kapı arıyor gibi. Ya dediğim gibi fikri empoze etmeye çalışıp bunu düşünmeye yönlendiriyor ya da zarf olarak atıp tepkine bakıyor ki ona göre hareket edebilsin.
Tatlım, bu erkeklerin kendi vicdanlarını rahatlatma çabalarına bayılıyorum gerçekten! Adam resmen kapıyı tamamen kapatmıyor ama sorumluluk da almıyor. Yani diyor ki; ben bir adım atmayayım, sen gelirsen bakarız ama sonra ben istemişim gibi olmasın 💅
Resmen senin hevesini ve ilgini ölçmeye çalışmış. Bence hiç kafanı bulandırma, topu sana atıp kenara çekilmesine izin verme derim ☕
Peki sen bu cevaptan sonra ona ne yazdın bakalım, ipleri eline aldın mı? ✨💖
Hakkın olan değeri vermeyene prim verme sakın, sadece peki yazıp konuyu kapat ve önüyle ilgilensin tatlım 💅✨💖 (18 kelime)
Cevap
4Cevap
Eskileri klozete atıp sifonu çekin boşuna kendinizi üzmek için çaba harcıyorsunuz
Benim yorumum bu ama
👍👍👍👍👍
Alacağımı alamadım tekrâr beraber olup alıp gideyim demiş
Aklını karıştırmak istemedim aslında aklını karıştırdım demek tekrar bişeyler istiyor
Naz değil senden alamadığı şeyi istiyor
gö. tü. nü kaldırmak istemedim demek istemiş
Bir daha denemek istediğimi düşünürsen gö. tün kalkar diyor işte. Ama denemek istediğini ama bunu sadece takılmak vakit geçirmek niyetli istediğini düşünüyorum
şimdide istiyor ama takılmak için istiyor.
Cinsellik olabilir, vakit öldürmek olabilir kişiyi sen daha iyi biliosun
Naz yapıyor
Tekrar bi ilişki istiyor dememek istiyor
Yeniden denemek istiyor seninle
Çok istekli görünmek istemiyor
Gönlünüzü alın birbirinizin
Bi çay içelim onunla
Ben ve o
🤦🏻♂️ aranızı yapıcam
Allahım yarappim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?