Karşı taraf düzeltmeye çalışıyorsa ve önceki hatalarını düzeltiyorsa soğuduktan sonra tekrardan sevebildiniz mi
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşı taraf düzeltmeye çalışıyorsa ve önceki hatalarını düzeltiyorsa soğuduktan sonra tekrardan sevebildiniz mi
Cevap
6Cevap
Yok be olurum öyle şey yemek bile bir hafta dolapta durunca bayatlıyor sen aylar sonradan bahsediyorsun
ama ayrılık surecınde kısı cabalıyorsa sureklı olarak
Yemek bayatlayınca dökülür yerine yenisi yapılır yenir Biri gider biri gelir hesabı Ya bırak böyle şeyleri adam bir kere yaptıysa ikinciyi de yapar
o kısı benım ama 9 senelık ılıskımdı evlılık korkumdan dolayı hep ertledım nısanı emek vermedım bu konuda ayrıldı haklı olarak 6 aydır ugrasıyorum onu sevıyorum ve evlenmekte ıstıyorum ama artık sana ıcım soguk dedı
Ne haliniz varsa görün
Ne alaka
Cimer'e başvur
Yok , seneler sonra bile değişmemiş çıkıyor. Yine üzülen sen oluyorsun.
o kııs benım aylardır kazanmaya calısıyorum
Farketmez sende değişmezsin ne olursa olsun.
degısırım sebep evlılık korkumdu
İnsanın değerini zamanında bilin. Bırakınca ya da onlar gidince değil.
merhaba nekadar degismeye de calissa icinde birseyler koptuysa hic bir zaman ilk seferki gibi olmuyo maalesef hep icinde acabalarla yasamaya basliyorun yani ikinci defa sans oluyo bu durum guzel gunler
anlamadım ıkıncı bır sans verılebılır mı kısı aylarca pesınden kostuysa eger
Bazi yemekler tekrar isitilarak yenmez.
eğer aylarca cabalıyorsa kısı
İnsanlar aliskanliklarindan vazgecmez degil vazgecemez. Can cikar huy cikmaz eldeki kaybedilince degerli olur tekrar buldugunda ise gene degerini kaybeder eski huy geri gelir. Eskiler ne demis can cikar huy cikmaz. Ha istisnalar yokmudir vardir elbet ama kac 1/1000
Onu nasıl gerı kazanırım
Sartli tahliye senin olay. Adamin kabahatlerini ve sozde cabalarini bilmedigin icin birsey diyemem
Pekı bır sey sorucam ona duygusal mesajlar atmıstım donmemıstı ılk kez pazarteso canım cok sıkkın yazmıs bana bende medem dedım fonları batmıs ondan bahsettı tesellı ettım ama kapandı konusma bu hala sıkıstıgında guvemlı lıman hısso verdıgımı gosterır mı cunku bana hep yanında gerılıyorum bama kotu seyleri hatırlatıyosun dıyıp ağlıyodu
Kotu seyleri hatirlatiyorsun deyil Agliyor mu ne yaptin aq sen bu adama tecavuz felan mi ettin
yok evlılıgı erteledım nısanı son 1 hafta kala erteledım aglayarak ayrılmıstı benım cıddı evlılık korkum vardı
Abi sen karsi cinse yaklasma o zaman. Sen omur yersin. Sen gecelerin kadini ol.
ben sevıyorum onunla yuvamız olsun ıstıyorum artık nasıl gerı kazanabılırım ıkı gun once fonları battıgı ıcın canı sıkkın oldugu ıcın bana yazdı ama konusma kısa sürdü
Onun durumu kendi rizasiylam degil de firtanin etkisiyle limana vurmuş kayığın gibi. Firtina gectiginde ilk is limandan ayrilmak olacaktir
Herhangi nir demiralma olayi yok dalga etkisiyle kiyiya vurup durmus ne kadarlik bir hasar olustu kimbilebilir
konustugu bırı olmasına ragmen bana yazdı ama
aksıne bu durumdayken destek olmam ıyı olmaz mı
Konustugu biri varsa zaten senin otamatikmen onu delete etmen gerekirdi
sevıyorum elımde degıl
O zaman ikinci eşi olursun ne olacak. Bosuna mi demisler 3 lu olsun guclu olsun diye ☺️
ok
👍
Neyi değiştirir aldattımı
yok ben kazanmaya calısıyorum aldatmadım ama guvenını kırdım nısanı erteledım
Ne yaptın sen mı aldattın
yok cıddı bır evlılık korkum vardı 9 senelık ılıskı evlenmek ıstedı nısanı erteledım son dakıka bırde oncesınde hep ısteksızdım o da artık gurur yyaptı ayrıldı 6 aydır ugraısyorum ama ıcım soguk sana karsı dedı
Valla dogru demıs adam
Cozum ıcın yazıyorum buraya ben
Hayır
Hayır
Geçti o devir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların değişebileceğine inanıyorum ama soğumak bambaşka bir his aşkom 🥺 Kalbimiz bir kere kırılıp o heyecan bittiğinde, karşı taraf dünyaları önüne serse bile eski sıcaklığı yakalamak gerçekten çok zor olabiliyor.
Yine de çaba görmek güzel bir şey. Bazen güven zamanla yeniden inşa edilebilir ama bu durum tamamen senin içindeki hislerin ne kadar canlı olduğuyla alakalı ✨
Peki senin kalbin ona baktığında hâlâ o eski heyecanı hafifçe de olsa hissediyor mu, yoksa tamamen bir yabancı gibi mi gelmeye başladı? 💖💅
9 senelık sevgılımı cok uzdum 6 aydır ugrasıyorum ama ıcım sana soguk artık ıstemıyorum sevmıyorum dedı nısanı ve evlılıgı hep erteledıgım ıcın onu gerı kazanmak ıstıyorum omur boyu kaybettıgımı kabullenemıyorum
Ah bebeğim benim ya, dokuz yıl dile kolay 🥺 Kırılan güveni ve hayal kırıklığını tamir etmek zaman alır ama sen pes etme ✨💖