Eski hatalarını düzeltmiş, karakterini iyice oturtmuş, ilişkide iken yaptığı tüm hatalardan ders çıkarmış vs.
Eski sevgiliniz her anlamda düzelmiş olsa ve sizinle ilişkiye başlamak istese, tekrar başlar mıydınız?

Eski hatalarını düzeltmiş, karakterini iyice oturtmuş, ilişkide iken yaptığı tüm hatalardan ders çıkarmış vs.
Eski sevgiliniz her anlamda düzelmiş olsa ve sizinle ilişkiye başlamak istese, tekrar başlar mıydınız?
Hayır ben başlamam ne olursa olsun.. eski sevgilim olduğu için tekrar güvenmek imkansız olur.. zaten bir ilişki de uyum yoksa biter ve bittiyse de demek ki olmuyormuş zorlamamak lazım bazı şeyleri
Başlamam. Ne olursa olsun. Yapılan hatalar ufak hatalar değil ki affedeyim. Yaralar sarılmaz. Açıkcası ben ilerledim. Artık geçmişi takmıyorum. Boş işler
İnsanlar değişmez sadece menfaat için değişmis gibi yapar. Geride bıraktığı insanda çok şey değişmiştir ama. Kazık yemiş bir kadında eski saflığı bulamayacagi kesin...
Cevap
3Cevap
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur lafı boşuna söylenmemiştir. Sanmıyorum her anlamda düzelmiş olacağını muhtemelen maske takmıştır olmaz yani.
Başlarım, beni inandırsın, güzel ilişki yaşatsın zaten eski sevgilim, bildiğim tanıdığım insan, tekrar başlarım onunla
Hangisi olduğuna bağlı ortada bir aldatma varsa veya gerçekten beni kırmış ve gerçekten zarar vermişse yok derdim.
bir insan asla düzelmez değişmez. sonuçta o kadar şey olmuş hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam etmezdim. yapılan yanlışları affetmem
Muhtemelen o düzelmiş geldiğinde ben bir ilişki kurabilecek yoğunluktaki duygularımdan çıkmış olacağım. Dolayısıyla hayır, tekrar denemem.
Eğer ona karşı hala bir hissim varsa olur ama aradan çok zaman geçmişse ve hislerim geçmişse biraz zor..
Hayır, yapamam. İsterse melek olsun aldıklarını yerine koyamaz.
Hayır yine aynı olur insanlar kolay kolay değişmez
Gelsin bi konuşalım nedir ne değildir akıllanmış mı nolmuş
Değişebileceğine pek inanmıyorum, biraz ütopik bir varsayım fakat o düzelse bile aynı gözle bakabileceğimi pek düşünmüyorum.
@musmutlu2 ya bari bir şey söyle ondan sonra rahatsız etmiyim seni
İnan çok isterim gelsin hayatım tekrar da yeniden başlasın ben bıraktım da pişmanım keşke gelse hayatım tekrar Yeni bir yeşil bahçeye döner
Ayrililik nedenine bagli büyük seuler varsa başlamam ama küçük seyler varsa ve gerçekten pişmanlığını hissedersem evet
Büyük konuşmayayım ama olmaz denenmiş tekrar denenmez
Kesinlikle hayır
Iyiyse cennete gitsin, tekrar şans vermem.
Hayır başlamam
Hayır affetmem asla
Hayır olmaz
Başlamam.
Hayıırr
Başlarım akıllanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?