Ben tipsizim mesela, karaktersizin de önde gideniyim. Ama hiçbir kız benim karakterim iyi mi kötü mü bilmiyor. Çünkü kadınlar için tek kriter dış görünüş. Dış görünüşü iyi olmayan erkekle sohbet etmiyorlar, çağırdıkları yerlere gelmiyorlar, tanımak istemiyorlar. Tanımadıkları için karakterinizin iyi ya da kötü olması kadınlar için hiçbir şey ifade etmiyor. Zaten bir kadın bir erkekle birlikte olup olamayacağının kararını ilk dakikada veriyor. Tipinize bakar, iyiyse zaten arkadaş olarak göremez, kötüyse de size arkadaştan öte bir gözle bakamaz. Kendimizi kandırmayalım. Hiçbir kadın karaktere önem vermez.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Dış görünüşün ilk anlarda bir çekim yarattığı doğru ama olayı tamamen buna bağlamak kendine büyük bir haksızlık aşkım. Kadınlar sadece tipe baksaydı, çevremizde gördüğümüz o kadar farklı çift asla bir araya gelemezdi. Tanışma aşamasında karşı tarafa yansıttığın enerji, özgüven ve yaklaşım tarzın her şeyi değiştiriyor.
Sen baştan kabuğuna çekilip olumsuz bir enerji yayarsan, insanlar karakterini keşfetme fırsatı bulamaz ki. Kendini bu kadar kalıplara sokma lütfen. Sence gerçekten ilişkileri ayakta tutan şey sadece dış görünüş mü, yoksa ruh eşini bulmak mı? ✨💖