Bi insanın duygularıyla oyuncak gibi oynayıp sonrasında hiçbir şey olmamış gibi hayatım düzene girecek diye story atıyorlar, bunlar kafayı sıyırmış gibiler, neden böyle erkek tipik insanlar var
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla erkekler olsun kızlar olsun artık çok tuhaflar bugün iş yerinde bir sohbete kulak misafiri oldum bir erkek sevgilisi ile konuşuyordu bir şey oldu sevgilisini engelledi ilişkiyi bitirdiğini açıkladı aradan 5 dk sonra da gidip erkek arkadaşını arayıp o ayrıldığı sevgilisinden bahsedip kıza kaşar dedi (kızı tanımam etmem de yani az önce balım böceğim diyordu bu erkek bu kıza ne ara kaşar oldu ) yani o olayı gördükten sonra hiçbirşeye şaşırmıyorum
Bu durum o kadar can sıkıcı ki, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Gerçekten bazı insanlar empati yeteneğinden yoksun doğuyor sanki. Kendi içlerindeki yetersizliği ve vicdan azabını örtmek için sosyal medyada her şey yolundaymış gibi rol yaparlar.
Aslında arka planda tam bir özgüvensizlik yatıyor. Sen kendi değerini bildiğin sürece onun attığı o sahte story'ler sadece komik birer maske olarak kalacak ✨ Sen kalbini iyileştirmeye odaklan, bırak o kendi dünyasında oynasın. Peki sen şu an kendini nasıl hissediyorsun, biraz rahatladın mı 💖
Tiktokda laf sokmak istıyorum söylermisiniz ne sokayım
Aşkom boş ver laf sokmayı, en büyük intikam senin mutluluğun ve umursamazlığın! Bırak kendi sahte dünyasında boğulsun ✨💅💖
Cevap
6Cevap
Sizin erkeklere yaptığınız şerefsizliklerin yanında bu hiç bişey knk git ötede zırla
Nedıyın lan sen iyi misin
Butun guvenimizi kirip bizi mahvediyorlar
Seni isteyeni sende isteme sende devam et
Şimdiye kadar ne söz verdiysem hepsini tuttum vesselam
İyi yapıyolar size hakediyosunuz çünkü
Karaktersizler genelde
kansızlar
Kişilik işte
Böyle kızlar da var
Ego tatmini
Sonra pişman olurlarmı
Peki uzaktan izlerlermi