Havalar nasıl sizde kızçelerim. Ben bugün 1. yıldönümümü kutladımmm. Ah aşk ne kadar kırocasın 😂. Şaka maka bugün başta çok gergindi. Sabah hastalıkla uyandım. İlaç al, doktora git vs. İlaçlarımı içmeyip ilaç niyetine rakı içtim 🤭. Sizin nasıldı gününüz. Nasıl geçiyor yani
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yağmurda ıslanıp hastalandım bfskdnsnnd abi sağ olsun şemsiyesi ortak kullandık ama ne fayda
Ah kuşumm olsun romantik bir anı olmuştur sizin için 😂🫶🏻
Abi o abi djwkdnsksndk
Ay pardon lsbepdbepd rakının etkisindeyim sanırım hala
Biraz ffjksndms sen dinlen en iyisi
Ğenxeğdjpd teşekküt ederim 🫶🏻
Ricalar
İdare eder
Bu idare ederin altında, güvenebileceğinden emin olduğun fakat hayat tarzlarınızın pek uyuşmadığını düşündüğün bir kadın yatıyor gibi. Ya da flört aşamaları 😂
Hocbi veri olmadan nerden çıkardın bunu
His doğru muydu
Özelimi paylaşma huyum yok yalnız şu falan bakma işini düşün sen bı bu işi kivirirsin gibi geliyor bana zaten ne anlatsan inanıyorlar düşün sen bunu
Hahahahhaha teşekkür ederim bunu bir iltifat olarak aldım. Falla vs pek aram yok. Özelini paylaşmamak tabiki en doğal hakkın. Çevremde söyleyen çok ama pek sıcak bakmıyorum. Şirk koşuyor gibi geliyor. Geleceği ve olacağı sadece Allah bilebilir. Ben sadece bazen hissedebildiğimi düşünüyorum. İyi geceler dilerim. Umarım hep mutlu olursunuz 🤲🏻
İyi dileklerin için teşekkür ederim umarım senin içinde güzel gecee günlerin
Bilmek değil sallamak zaten öyle deme çok inanan var bu işlere salla biseyler tabi bedava yapma
Tekrardan teşekkür ederim. Tüm iyilikler bizler gibi iyileri bulur umarım. Dediğim gibi pek sıcak bakmıyorum. Bilmesem bile salladığım bir şeye birini inandırmak ve bunu üzerinden para kazanmak pek benlik değil. Yine de tavsiyelerin için teşekkür ederim 🙏🏻
Hay aksi yeyenekliydin boşa harcanacak
Bu cevabı bir yerlerden de olsa tahminim doğruymuş olarak algılıyorum 😂😂
Konuşmalarıma kendimden referans vermem bunlar gördüğüm yeteneği takdirden söyledim cidden iş yapardin benim hakimda söylediklerin hakkında yorumum yok
Anladım kusura bakma yanlış anlaşıldım sanırım amacım özel hayatını öğrenmek değildi. Teşekkür ederim tekrardan
Özür dileme gerek yok özel hayatimi paylaşmayı sevmem sadece yoksa sır değil bunlar bicok kiside paylaşmayı sever ki bunada saygım var
Doğru söylüyorsun. Her her zaman sanırım 2. Grupta olacağım 😂
Aslında o gurup daha iyi ama herkesin yapısı farklı nasıl mutlu okuyorsan öyle davranman en güzeli
Berbat ötesi
Aşk umduğun anda bulmazmış zaten. Vardır bir hayır
Aşk ne yeniyormu aşka nefret ettirdiler sağolsun boş beleş insanlar
Bu devirde gerçek aşkı güvenebileceğin birini bulmak gerçekten çok zor 1 sene öncesine kadar ben de aynı şekilde düşünüyordum. Dediğim gibi aşkı ararken değil hiç tahmin etmediğin bir zamanda belki de en yakınındakinden buluyorsun
bu devirde artık zor ya çevremde de kimsem yok benim muhtemelen kariyer hedefi yaparım kendime
Sen yine kariyerini yap kim bilir belki de o bulur seni, hayırlısı diyelim
umarım ama hayattan komple kopasım geliyor arada
Saçmaladın şu an, insanların o kadar büyük dertleri oluyor ki. En başta evinde bir kuru ekmek olmayan, hatta evi olmayan yüzlerce hatta binlerce insan var. Hiç bir şeyin çözümü hayattan kopmak, depresyon ya da çöküş değildir. Hayatının her anında o eranın keyfini çıkarmaya çalışmalısın bence. Sen güzel düşündükçe, motivasyonun yüksek oldukça hayat sana güzellikleri getirir (özneldi)