Aşk İlişkileri Aşk hayatınız nasil gidiyor? sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşk hayatınız nasil gidiyor? Güncellemeler+1 yıl Güncel Aşk hayatınız nasil gidiyor? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gloria00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gördüğünüz bütün toksik ilişkileri unutun çünkü bizden toksigi yok öyle bir ilişki 1 3 Yorumla sedatttE +1 yıl Ayril bence ugrasma Yorumla Gloria00 +1 yıl O yola doğru yaklaştık Yorumla sedatttE +1 yıl Kolay gelsin işiniz zor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Berbat 3 sevgilim de aldattı sorun bende mi kızlar mı tek eşli değil 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Sorun aldatandadir Yorumla
MaviSever1108 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tam unuttum derken yine onun gözlerine yenik düşüyorum. Yani hiç iyi gitmiyor 😑 0 4 Yorumla sedatttE +1 yıl Üzücü Yorumla MaviSever1108 +1 yıl sorma kardeşim. Çok güzel çok masum bir gün kalpten gideceğim 😐 Yorumla sedatttE +1 yıl Sen baya aşıksın geçmiş olsun Yorumla MaviSever1108 +1 yıl Geçmiyor bro onu görmeden daha iyiyim, gördüğüm anda yine her şey başa dönüyor Yorumla
urxıguhv Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hangi anlamdaki, neye olan aşk?🧐🤫😉 1 7 Yorumla sedatttE +1 yıl Hahaha 😄 Yorumla sedatttE +1 yıl Senin aklina ilk ne geliyorsa ona olan aşk Yorumla urxıguhv +1 yıl O zaman offfff Yorumla sedatttE +1 yıl Hahaha noldu ne geldi aklına Yorumla urxıguhv +1 yıl Bilmem Yorumla sedatttE +1 yıl Nasıl gitti dün akşam Yorumla urxıguhv +1 yıl Uyudum abi ne yapacam başka Yorumla
Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Gitmiyor üstad. Aşk hayatım yok. Kısmet 🥲 1 2 Yorumla sedatttE +1 yıl Niye Yorumla Chefnky +1 yıl Aşık olmadım, bana aşık olan da yok. Matematiksel olarak aşk hayatım yok.😅 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Onu kapalı bir yol. 1 6 Yorumla sedatttE +1 yıl Nedenn Yorumla Yaban00 +1 yıl Öyle. Seçmen gereken biri Yorumla Yaban00 +1 yıl Sevmemem gereken biri Yorumla sedatttE +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Yaban00 +1 yıl Sağolasın. Yorumla sedatttE +1 yıl Rica Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bekarım bir manita bulamadık be 1 2 Yorumla sedatttE +1 yıl Ins bulursun kardeşim Yorumla ǤAYGünlükleri +1 yıl Eyvallah Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Umutsuz bir süredir. 1 5 Yorumla sedatttE +1 yıl Neden Yorumla Sciencelover +1 yıl Bir gelişme yok yani o anlamda. Yorumla sedatttE +1 yıl Hee bol şans bro umarim bulursun Yorumla Sciencelover +1 yıl Bakalım bro sağolasın. Yorumla sedatttE +1 yıl Ne demek Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç aşk hayatım olmadı 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Vay be kolay gelsin bro Yorumla
Ayseb77 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevgilim yok 2 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Aaa niye Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Gitmiyo hiç. 2 4 Yorumla sedatttE +1 yıl Niyee Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Bilmiyorum Yorumla sedatttE +1 yıl Umarim istediklerin olur mutluluklar Yorumla To_Be_Honest +1 yıl Umarım, teşekkürler. Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Gitmiyor 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Neden Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gitmiyor durdurdum 1 5 Yorumla sedatttE +1 yıl Neden durdurdun Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Biraz kafami dinlemek istiyorum Yorumla sedatttE +1 yıl Bazen kafa dinlemek iyi geliyor insan yorucu iliskilerden sonra özellikle Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Aynen Yorumla sedatttE +1 yıl Sana iyi dinlenmele4 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Karışık. 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Niye karışık Yorumla
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Berbat 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Neden Yorumla
Naz-hanimkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kötüüü 1 5 Yorumla sedatttE +1 yıl Neden kötüüü Yorumla Naz-hanimkiz +1 yıl Yok da ondan Yorumla sedatttE +1 yıl Niye yok sence Yorumla Naz-hanimkiz +1 yıl Bilmem düşünmedim Yorumla sedatttE +1 yıl Yaşinda genc daha bence bulursun Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşk hayatım yok. 1 4 Yorumla sedatttE +1 yıl Neden Yorumla djfurkan13 +1 yıl Zira bu konuda pek şansım yok desem. Yorumla sedatttE +1 yıl Bol sans bro Yorumla djfurkan13 +1 yıl Bende artık şanslık bir durum yok. O yüzden vitesi boşa aldım. Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşka inanmıyorum. 0 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Neden Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gitmiyor 0 14 Yorumla sedatttE +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum Yorumla sedatttE +1 yıl Kafa dengi birileri mi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak sebebini buldun ben bile bilmiyodum Yorumla sedatttE +1 yıl Önce sorunu bulmak lazim sonra çözümü 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun kafa dengi insanın olmaması çözüm ne peki😂 Yorumla sedatttE +1 yıl Kafa dengi insani bulduğun zaman kaçırmamak bir çözüm olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşime gelmiyo da olabilir bu yüzden ilişki yapmamak daha iyi Yorumla sedatttE +1 yıl Bence sen kisa süreli iliski insanı olabilirsin sıkılgan birine benziyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında öyle değil ben sorumluluk almayı sevmem Yorumla sedatttE +1 yıl Sorumluluk almadan ciddi iliski olmaz zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen işte o yüzden sorumluluk almayı istediğim zaman ilişki yaparım Yorumla sedatttE +1 yıl Tercih meselesi kendini tutabilirsen o zamana kadar güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Samet1994444 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hiç olmadı 0 10 Yorumla sedatttE +1 yıl Yaş 29 nasil hic olmadı Yorumla Samet1994444 +1 yıl Olmadı işte herkesin oşacak diye bir kural yok sevdim ama karşılık alamadım Yorumla Samet1994444 +1 yıl Beni sevenide ben sevemedim Yorumla sedatttE +1 yıl Mutluluklar bro Yorumla Samet1994444 +1 yıl Türk kızlarından umudum yok Yorumla sedatttE +1 yıl Zevk meselesi Yorumla Samet1994444 +1 yıl Öyle Yorumla sedatttE +1 yıl Ben beğeniyorum kizlarimizi Yorumla Samet1994444 +1 yıl Güzel kızlar fakat egolu birçoğu Yorumla Samet1994444 +1 yıl Gösteriş seviyor birçoğu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gördüğünüz bütün toksik ilişkileri unutun çünkü bizden toksigi yok öyle bir ilişki
Ayril bence ugrasma
O yola doğru yaklaştık
Kolay gelsin işiniz zor
Berbat 3 sevgilim de aldattı sorun bende mi kızlar mı tek eşli değil
Sorun aldatandadir
Tam unuttum derken yine onun gözlerine yenik düşüyorum. Yani hiç iyi gitmiyor 😑
Üzücü
sorma kardeşim. Çok güzel çok masum bir gün kalpten gideceğim 😐
Sen baya aşıksın geçmiş olsun
Geçmiyor bro onu görmeden daha iyiyim, gördüğüm anda yine her şey başa dönüyor
Hangi anlamdaki, neye olan aşk?🧐🤫😉
Hahaha 😄
Senin aklina ilk ne geliyorsa ona olan aşk
O zaman offfff
Hahaha noldu ne geldi aklına
Bilmem
Nasıl gitti dün akşam
Uyudum abi ne yapacam başka
Gitmiyor üstad. Aşk hayatım yok. Kısmet 🥲
Niye
Aşık olmadım, bana aşık olan da yok. Matematiksel olarak aşk hayatım yok.😅
Onu kapalı bir yol.
Nedenn
Öyle. Seçmen gereken biri
Sevmemem gereken biri
Kolay gelsin
Sağolasın.
Rica
Bekarım bir manita bulamadık be
Ins bulursun kardeşim
Eyvallah
Umutsuz bir süredir.
Neden
Bir gelişme yok yani o anlamda.
Hee bol şans bro umarim bulursun
Bakalım bro sağolasın.
Ne demek
Hiç aşk hayatım olmadı
Vay be kolay gelsin bro
Sevgilim yok
Aaa niye
Gitmiyo hiç.
Niyee
Bilmiyorum
Umarim istediklerin olur mutluluklar
Umarım, teşekkürler.
Gitmiyor
Neden
Gitmiyor durdurdum
Neden durdurdun
Biraz kafami dinlemek istiyorum
Bazen kafa dinlemek iyi geliyor insan yorucu iliskilerden sonra özellikle
Aynen
Sana iyi dinlenmele4
Karışık.
Niye karışık
Berbat
Neden
Kötüüü
Neden kötüüü
Yok da ondan
Niye yok sence
Bilmem düşünmedim
Yaşinda genc daha bence bulursun
Aşk hayatım yok.
Neden
Zira bu konuda pek şansım yok desem.
Bol sans bro
Bende artık şanslık bir durum yok. O yüzden vitesi boşa aldım.
Gitmiyor
Savaşlı
Aşka inanmıyorum.
Neden
Hiç aşk hayatım yok
Gitmiyor
Niye
Bilmiyorum
Kafa dengi birileri mi yok
Bak sebebini buldun ben bile bilmiyodum
Önce sorunu bulmak lazim sonra çözümü 😄
Sorun kafa dengi insanın olmaması çözüm ne peki😂