Yani kendisini haklı göstermeye mi çalışır? Yoksa hatasını kabul eder, hatasını üstlenir mi?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Merhaba,
Ben dümdüz anlatırım. Zoruma giden bir şey olmaz. 😅
Kolu komşu da her şeyimi bilir! 😅
Aşkımı biliyorlardı ayrılışımı da bilirler. 😅
Mesela @Cansel3535 vardı. Çok eskiden kız arkadaşımdı. Kıymetini bilemedim. Ona karşı hatalı ve suçluyum. Mahallede kardeşlerim de onun gibi kız bulamazsın derdi, bırakma derdi!
Çok iyi kızdı Cansel, bir kez olsun of ya da öf dedirtmedi bana. Ama yanlış zaman doğru insan, pişman olduğum tek kadın diyebilirim. 😊
Her zaman duacısı olmuşumdur..
Harici suçlu olmadım...
Sizin için üzüldüm ama aynı zaman da keşke her kadın sizin gibi düşüncelere sahip birisi ile karşılaşabilseydi de
EyvAllah Allah razı olsun sağolasın. O zamanlar ev kredim vardı. Hiç uzun ilişkim de olmadı. Dört sene bekletmek istemedim onu. 18 saat çalışıyordum bir de o zamanlar. Ek iş yapıyordum. Ne zaman aklıma gelse dua ederim inşaAllah iyidir mutludur her şey yolundadır onun için..
Üzüldüm şimdi bende aklıma geldi numarasını değiştirdi benden sonra bulamadım onu.
İnşAllah o da iyidir ve hayatında her şey gönlünce olmuştur. Bazen insanın elinden geleni yapmasına rağmen bazı şeyler nasip olmuyor gerçekten. Sen de elinden geleni yapmışsın belli ki, kendini suçlama. Allah ikinizin de karşısına güzel insanlar çıkarsın
Amin inşaAllah. Olmuyor valla, yok benim hatam, cahilliğim, eşşekliğim suçum. Ben bıraktım yani..
Ama şöyle oldu, uzun ilişki istemiyordum. Yuva kurmak isterim ben. Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar..
Evlenelim dedim, annemle yaşarız bir seneye ayrı eve çıkarız. Kabul etmedi. Ama yine de ona kızmıyorum. Çünkü herkes kabul etmek zorunda değil. Herkes her şeyi dileyebilir isteyebilir.
Bana şey dedi, ben senden mal mülk istemedim, onu bunu istemedim, seninle mutluydum dedi ama evlenmeye yanaşmadı..
İzmir'de yaşıyordu uzak mesafe bir de ben İstanbul..
Öyle bittik, mutluluklar diledim ve çıktım hayatından. 😊
Anladım, şimdi daha iyi oturdu kafamda. Aslında senin de niyetin belliymiş, yuva kurmak istemişsin ve şartlarını açıkça söylemişsin. Onun da kendi hayatıyla ilgili farklı bir düşüncesi olmuş. Böyle durumlarda illa bir tarafın suçlu olması gerekmiyor bence. Bazen iki insan birbirini sevse ve mutlu olsa bile gelecekten beklentileri uyuşmayabiliyor. En azından birbirinize kötü dileklerle değil mutluluk dileyerek veda etmişsiniz. İnşAllah ikiniz de şimdi gerçekten mutlu olduğunuz hayatı yaşıyorsunuzdur.
EyvAllah güzel insan. Yapabilceklerimi söylerim elimden gelen neyse o bir gram fazlası olmaz. 😊Ama fazlası için daima çalışır çabalarım.
Ne bileyim suçlu hissediyorum kendimi ayrıldığım için. Ben mutlu değilim 😊boş biriyim beklentisiz hayalsiz öylesine yaşayan..
Ondan haberim yok. 😊Ama çok şükür her halimize
Estağfurullah, insan bazen geçmişte verdiği kararları düşününce kendini suçlayabiliyor ama o zamanki şartlarınla elinden geleni yapmışsın sonuçta. Her şey istediğimiz gibi gitmiyor maalesef. Belki şu an kendini beklentisiz ve boş hissediyorsun ama hayatın bundan ibaret değil. İnsan bazen yeniden bir şeylere heves etmek için biraz zamana ihtiyaç duyuyor.
Benim de aslında sana bu soruyu sorma sebebim tam olarak 16 gün önce her yerden engellediğim biriydi. Bir yalanını yakaladım ve bunun hakkında konuşmak istedim ama saatlerce mesajlarıma cevap bile vermedi. Açıkçası ben bunu hak ettiğimi düşünmedim. Sonra her yerden engelledim ve ardından çok ağladım. Çünkü ne kadar kızsam da birlikte mutlu olduğumuz günler vardı ve insan onları bir anda silemiyor.
Şimdi bazen 16 gün ne ki diyorum ama bir yandan da sanki o insanla bir ömürdür iletişimim yokmuş gibi geliyor. Hâlâ ağır geliyor açıkçası. Ama yapacak bir şeyim de yok. Beni üzen ve kaybeden kişi sonuçta oydu. Ben elimden geleni yaptım diye düşünüyorum. Belki zaman geçtikçe bu ağırlığı da atlatırım.
O yüzden sizin yaşadığınız şeyi okuyunca biraz kendimden de bir şeyler gördüm sanırım. Bazen iki insanın güzel anıları olsa bile yolları ayrılabiliyor. Çok şükür her halimize, inşallah hepimizin bundan sonrası daha huzurlu olur.
EyvAllah, eline emeğine yüreğine gönlüne sağlık. 😊 Sevmişsin belli. Bir şeyler canını açıtmış..
Beklentisiz, hayalsiz, umutsuz olunca hayal kırıklığı da olmuyor. Mutluluk olursa sürpriz oluyor. 😅
Sanki daha kolay gibi, sanki hile bulmuş gibi. 😅
Elinden geleni yaptığına inanıyorsan, kendine kızma ve üzülme. 😊
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın hiçbir anlamı yok.
İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır. (SNR)
Zaman geçtikçe daha güzel olacak inan. 😊Ama sadece zaman ile olmaz. Çaba lazım sana bağlı.
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..
Evlilik, aşk ilişki cüzi irade ihtiyari kaderdir..
Amin inşaAllah daha güzel çok güzel olur, gönlünce olsun kardeşim 😊
Estağfurullah, güzel sözlerin için asıl ben teşekkür ederim 😊 Yazdıkların gerçekten iyi geldi. Özellikle “kendine kızma ve üzülme” kısmını sanırım kendime biraz daha hatırlatmam gerekiyor. İnsan yaşarken bazı şeyleri çok ağır hissediyor ama zaman geçtikçe ve biraz da kendi çabasıyla gerçekten daha farklı bakabiliyor. Dediğin gibi, bazı şeyler bizim elimizde değil ama bizim elimizde olan kısımda da elimizden geleni yapmak gerekiyor. Ben de bundan sonra biraz kendime dönüp önüme bakmaya çalışacağım. 😊
Bir de söylemeden geçemeyeceğim abi, bu platformda ilk defa biriyle bu kadar samimi konuşup resmen dertleştim. Bazen hiç tanımadığın bir insanla bile bazı şeyleri daha rahat paylaşabiliyorsun. Gerçekten sağ ol, güzel sözlerin ve yaklaşımın için 😊 İnşallah senin için de bundan sonrası çok daha güzel olur. Allah gönlüne göre versin abi😊
EyvAllah kardeşim. Sende çok güzel yazmışsın yazıyorsun müthiş ifade etmişsin. Yazmak emektir çabadır. 😊İki kelime yazmaya üşenenler var.
İyi geldiğine sevindim ama seninde yazdıkların iyi geldi kardeşim. 😊
Çokça ağır şeyler yaşadım çokça öldüm ama yaşıyorum işte. 😅
Aynen öyle elimizden geleni yapalım daima kendimizi şımartmaliyiz. 😅Bize iyi gelen ne varsa 😅 elalemin herkesin canı cehenneme anasını satiym 😅
Önce sen olmalısın her daim 😅
Günümüz ilişkileri sıkıntı, menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor. Dikkat et.
İnsanlar maskeli karakteri makyajlı oscarlık oyuncu..
Hak ettiği kadar sev, hak etmediklerini görmemek için. 😊
Bak bak 😅 Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğü farklı olabilir. (SNR)
Çöplük bile saray gelebilir. 😊
Sende sağol ve sağ ol kardeşim. 😊Ben yazmayı seviyorum aşka dair konuşmayı seviyorum. 😊En sevdiğim şey aşk 😊 hüzünlü de olsa. 😅
Allah razı olsun sağolasın kardeşim 😊 gönlümde bir şey yok 😅 gönülsüzüm hıh😂senin gönlünce olsun hıh djdjd ahhaah sjsjd
Ahahah abi “gönülsüzüm hıh” kısmında koptum. İnsan bu kadar aşk sevip gönülsüzüm diye de trip atamaz ama. Ama gerçekten yazdıklarının çoğunda çok haklısın. Özellikle “hak ettiği kadar sev” kısmı bayağı düşündürdü beni. Sanırım bazen karşımızdaki insanı olduğu kişiden çok, olmasını istediğimiz kişi olarak seviyoruz. Sonra da hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. “İnsanlar maskeli karakteri makyajlı Oscarlık oyuncu” sözü de ayrı güzelmiş. Bunu bir yere yazmak lazım. Herkesin baktığı aynı olsa da gördüğünün farklı olması da gerçekten doğru. İnsan yaşadıklarına göre görüyor her şeyi. Bir de sen “çokça öldüm ama yaşıyorum işte” diyorsun ya. Bence önemli olan da biraz bu. Ne yaşamış olursak olalım hâlâ burada olup devam edebilmek. Kendimizi şımartmak konusunda da sana katılıyorum, insan biraz da kendisine iyi davranmayı öğrenmeli. Aşkı sevmen de belli zaten abi. Ama gönülsüzüm diyorsun, ona hâlâ ikna olmadım ben. Belki gönlün vardır da kapının önüne sandalye atıp “kimseyi almıyorum” diyordur.
Heheeh 😅 çocuksu insanım ben abisi. 😅Nazlıyımdır biraz. 😅Hep gül daim olsun hep kop. 😅 Atarım ben öyle yandı ki canım. Ben neler neler yaptım bilsen oooo. 😅 Saçımı süpürge ettim be.. 😅
Kesinlikle, karşımızdaki insanı, olmasını istediğimiz kişi olarak seviyoruz. 😅
Teşekkürler senin güzelliğin kardeşim nice sözlerim var benim eskiden şiir de yazardım ama bıraktım. 😅
O da benim sözüm 😅 hepsi benim sözüm 😅
Çok dikkatlisin abisi, fark edici maşAllah sana. 😊
Hahaha 😂😅😂 süpersin abisi valla 😂nas yapıyorum işte yahu 😂😅😂naz 😂😅😂
Güldürdü abisi sjsjd gönül ister, isterde yine de korkulu ve korkuyorum. 😊
Aşk hayal de güzel dizilerde Kore dizisi izler misin abisi?
Ahahah abi sen bayağı nazlıymışsın onu anladık artık. Ama “gönül ister de yine de korkuyorum” kısmını da anlıyorum. İnsan bir kere canı yanınca aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çekiniyor. Aşk güzel ama insanın korktuğu tarafı da var tabii. Bu arada ben yaklaşık 3 yıldır Kore dizisi izliyorum. Çok fazla dizi izledim ve gerçekten çok seviyorum. Sen hangi Kore dizilerini izledin peki?
Heheeh 😅 ama şey ya kimse yok hayatımda o yüzden nazlıyım 😅 aşkıma çokta naz yapmam canım aşkım benim 😅
İlgisiz kalırsam naz yaparım 😅
Aynen öyle abisi çok yandı canım. 😊
Kendi kendime sevmeyi seviyorum ben. 😊 Uzaktan içimden. 😊
Vay anasını be yakışır abisi 😅
Süpersin ya 😅
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
Moon Lovers Scarlet Heart
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Hotel del luna
Love Me If You Dare 17. Bölüm de kaldım
Fireworks of my heart çin aşk 30. Bölüm de
Strong Woman Do Bong Soon Kore
Erderha ile karşılaşma çin aşk
Kız arkadaşım bir uzaylı çin aşk
My strange hero Kore aşk
when life gives you tangerines 8. Bölümdeyim
Good boy Kore
Love in the desert çin
Eşimle izlerim diye not alırdım sadece beğendiklerimi yazdım yazmayı bıraktım 2 3 kati izlemişimdir şu an itewon class yeniden izliyorum 😅7. Bölümdeyim
Abooo sen dizi izlememişsin resmen Kore dizileriyle hayat yaşamışsın 😅😂 Listeye baktıkça aşağı iniyorum bitmiyor 😭 Ben de kendimi baya deneyimli zannediyordum ama senin listenin yanında çaylağım galiba 😅
Hahaha 😅😂😅daha da çok var da aşktan yana umut kalmadı, yazmayı bıraktım. 😊
Hayalleri de bıraktım. 😊
Mesela dizi izliyorum ya baş rol benim partner de aşkım 😅 sanki bizi izliyorum kendimizi 😅 dizilerde yaşıyorum Ben aşkı
Onlar mutlu olunca mutlu oluyorum😊 bazen mutluluktan bile gözlerim doluyor
Mesela ayrı kalıyorlar sonra kavuşma oluyor içim acıyor sanki ben kavuşmuş gibiyim 😅
Sürekli yeni dizi çıkıyor takip edemiyorum ya 😅 dynamed kiss vardı 😅 çok güzeldi
Sonra bir tane geçmişten geleceğe gelen birisi vardı adını unuttum onun baksam bulurum da 😅 dynamed kisteki adam oynuyordu 😅 onların aşkını seviyorum masum ponçik Özgün
İzle izle olacaksa böyle aşk olsun öyle aşk olsun yani 😅 ucuz düşük küçük şeylere şey etmemek lazım 😂 bir şey olacaksa tam olsun ya olmayacaksa hiç olmasın
https://m.youtube.com/shorts/77krpLRI5Qw
Hahahahaha abi sen dizileri bayağı yaşamışsın resmen. Başrol sen, partner de aşkın, bütün bölüm boyunca kendi hayatını izliyorsun gibi olmuş. Ama anlattığın şeyi anlıyorum aslında. İnsan bazen gerçek hayatta yaşayamadığı veya eksikliğini hissettiği şeyleri dizilerde görünce kendini onların hikâyesine kaptırabiliyor. Onlar mutlu olunca senin de mutlu olman, kavuşunca sanki sen kavuşmuşsun gibi hissetmen de bundan herhalde. Dynamed Kiss dediğin diziyi biliyorum, onu da çok öven olmuştu. Senin tarif ettiğin o masum, ponçik aşk tarzı belli ki tam senlikmiş. Zaten senin aşk konusunda beklentinin de küçük şeyler olmadığı belli oldu artık. Ya gerçekten güzel ve anlamlı olsun diyorsun ya da hiç olmasın diyorsun. Bu arada attığın videoyu izledim, gerçekten tam seni anlatıyor bencede.
Aynen öyle abisi 😅napiym gerçeği olmayınca hayale kapıldım. 😊kendimi izliyorum zaten. O benim ya 😅benim hayal dünyam ne olacak kime ne hıh 😅Allah Allah beklentim sıradan şeyler yahu akla kara değil çok da değil. 😅
Saf ve masum bir sevgi yürekten. 😊 Karşımızdaki insan elinden geleni ve üstüne düşeni yapması yeterli mutluluk için. 😊
Çikolatalı gofrete mutlu olurum ben. 😊
😅😂😅 EyvAllah abisi 😅
Ben sana suçlu olduğumu anlattım
İlk kız arkadaşım boynuzladı defalarca karakolluk oldum onun için çokça içeri aldılar beni tehdit ettiler dimdik durdum eziyet ettiler
Ben onu öpmemiştim bile o başkasıyla yattı
İkinci kız arkadaşım dokunmadım diye terk etti nasıl erkeksin dedi evlenmek yuva kurmak istiyorduk güya
Kendini iyi aile kızı tanıtmıştı
Mesela sinemaya gidelim yok el kızartmaca oynayalım yok sahile gidelim yok lunaparka gidelim yok şarkı söyleyeceğim yok şiir okumak istiyorum
Ben hiçbir kızla sinemaya gitmedim mesela 😊
Hiçbir kızla sahile de gitmedim
İstediğim ne varsa reddediyordu sadece aşna fişne yapmak istiyordu ilk kız arkadaşım aceleye geldi geziden arayıp parka çağırdı beni
İki gün sonra niyetin ciddiyse olur tanışalım demiştim
2. kız arkadaşımla buluşurken kız kardeşimle gittim
Ve üçüncü kız arkadaşım onunla buluşurken arkadaşımla gittim 3. de ihanet etti Ama en çok 3 acıttı Çünkü ilk defa bir kadına 4 senemi verdim sakallarımı aklar düşürdü
Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi Bir dediğini iki etmedim ağzımdan çıkan tek bir sözü yere düşürmedim ya da onun ağzından çıkan ama yine de ihanet etti ondan sonra bitti zaten ben de iki sene önceydi 2024 Temmuz ama hiçbirine bir şey yapmadım Allah'ından bulsun haram zıkkım olsun
Yarına kalır yanına kalmaz
Bir kez Gönül yıktın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre
Bizi Allah'tan bizden değildir hadis-i Şerif
O kadar çok şey yaptım ki
Abi anlattıklarını okuyunca gerçekten çok şey yaşadığını anladım. Özellikle üçüncü ilişkinde dört yılını vermen ve bütün bunların sonunda ihanetle karşılaşman insanın içinde kolay kolay geçmeyecek bir iz bırakır. Birine yıllarını, emeğini, sevgini ve güvenini verip sonunda böyle bir şey yaşamak gerçekten ağırdır. Ama senin anlattıklarından şunu da anlıyorum, sen aslında çok büyük şeyler istememişsin. Birlikte vakit geçirmek, gezmek, sinemaya gitmek, sahile gitmek, güzel anılar biriktirmek ve en önemlisi karşılıklı sevgi ve emek istemişsin. Çikolatalı gofrete bile mutlu olurum demen de zaten beklentinin ne kadar sade olduğunu gösteriyor. Bunca şey yaşadıktan sonra insanın aşka karşı mesafe koyması çok normal. Ama hâlâ saf ve güzel bir sevgiye inanman da güzel bir şey. Yaşadıkların seni sevgiden tamamen soğutmamış, sadece daha dikkatli ve daha seçici yapmış gibi. Bir de yaşadığın onca şeye rağmen kimseye zarar vermeden, kendi yoluna çekilip hayatına devam etmiş olman önemli. Bazı insanların yaptığı şeylerin karşılığını hayat zaten kendi içinde veriyor. Senin de artık geçmişte kalan insanların yükünü bugününe taşımaman gerekiyor bence. İnşAllah bundan sonra karşına seni yormayan, sevgisini sözle değil davranışlarıyla da gösteren ve senin verdiğin emeğin kıymetini bilen biri çıkar. Çünkü insanın istediği şey aslında çok büyük değil, sevdiği insanla huzurlu ve samimi bir hayat kurabilmek.
EyvAllah kardeşim bende seni bekliyordum. Nerde ulan ponçik kardeş. 😅
O kadar çok şey tolere ettim ki o kadar çok şans verdim ki affettim ki haddi hesabı yok. Haklıyken bile özür diler geri çekilirdim sevgimden..
Çok acıttılar çok. He valla hiç yükseklerde olmadı gözüm. 😅Saf ve masum sevgi istedim bir de yuva kurmak istedim. Eşim olsun. 😊 Ahiretimde de olsun. Huri de gözüm yok.
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. (SNR)
Erkeği döverim kadını Allah'a havale ederim. 😅
Duygusal insanım ben, daha bugün, işten çıktım, abilere selam veriyyim diye kahveye gittim. Normalde gitmem 😅çay ocağına giderim camiye 😅kahvede yaşlı bir abi 😅
Ne oldu sevdiğin vardı dedi 😅
Siparişe gidiyorum müşteri çocuğu abi sevdiğin vardı dedi 😅
Herkes bilirdi 😅7 8 yaşında çocuklar bile sorardı ne oldu 😅diye
Bitti abi dedim bitti ihanet etti hayatımı sevdi bitti
Tam olarak öyle abisi, huzurlu ve samimi bir hayat. 😅
Senin mesleğin ne 😅 yaşın kaç 😅ne bu olgunluk😅 pozitiflil psikiyatri psikolog gibi geldin çözümlemen müthiş abisi..
Yazdıklarını okuyunca insanın sana sadece “geçmiş olsun” deyip geçesi gelmiyor zaten. Belli ki gerçekten çok bağlanmışsın ve elinden gelenin fazlasını yapmışsın. Hele kahvede, işte, çay ocağında insanların sürekli “sevdiğin vardı ne oldu” diye sorması biraz daha dokunmuştur sana. Çünkü belli ki o insan senin hayatında sadece senin yaşadığın bir ilişki değilmiş, çevrendeki herkesin bildiği ve seni onunla gördüğü bir şeymiş. Bir anda “bitti, ihanet etti” demek kolay değil. “Huri de gözüm yok” kısmına da ayrıca güldüm. Senin beklentiyi gerçekten tavana çıkarmadığın artık kesinleşti. İstediğin şey belli: sevdiğin kadın, huzurlu bir yuva, sadakat ve samimiyet. Çok büyük bir şey istemiyorsun aslında. Bu arada psikolog falan değilim abi, mesleğim de yok daha, öğrenciyim ben aslında. Psikoloji alanına ilgim de yok değil, severim. İnsanları dinlemeyi ve neden böyle düşündüklerini anlamaya çalışmayı da seviyorum galiba. Sen de zaten duygularını çok açık anlatıyorsun, o yüzden seni dinleyince bazı şeyleri anlamak kolay oluyor. “Pozitiflik psikiyatri psikolog” demen de hoşuma gitti, güzel yakıştırdın abi. Yaş konusunu da söyleyeyim, ben daha yolun başındayım diyelim.
Sızmıştım abisi. Allah razı olsun sağolasın kardeşim. 😊 Delikanlı gibi adam gibi sevdim. Hakkı ile yürekten derinden.
Emeklerin çabaların boşa gitmesi acıttı. Karı kız değil mesele onca emek. Nice söz vardı tutulmayan, sabrettim bekledim ama çöp oldu işte..
Ya ben aşkımı dilimden düşürmezdim ki çevrem çok geniş herkesle sohbetim var. Daha çok çocuklar gençler. 😅Ama cami imamlari tanır cemaat tanır çarşaflı ablalar tanır herkes selam verir yani. Bir de herkese mümkün olduğunca yardımcı olurum. Taşıma taşınma musluk sifon elektrik bisiklet oto tamiri filan..
Dokunuyor tabi ki. Acıtıyor. Aklıma getiriyor. 😅Hehe hep gül abisi. 😅 Gülmek güzeldir kalbe iyi gelir ömrü uzatır derler. 😊
Artık olacaksa tam olsun derken elinden geleni yapsınlar yani demek istiyorum. Hata yapmasınlar. 😅Dikkat etsinler 😅lafta kalmasın sevgileri aşkları. 😅
Rabb'im zihin açıklığı versin okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini de unutmamana yardımcı olsun Rabbim. 😊
Sevindim kardeşim madem yolun başındasın, dikkat et kendine, ince eleyip sık doku. 😊
Mutlu akşamlar pes 😅sabah iş başı yapacağım yeni iş djdjd
Erkeklerin kendi aralarinda konustugunu ve diger erkolarin ne dusundugunu neden umursuyosun ki hayatindan gideni boş ver et gitsin
Şey sanırım o kişi kendi ortamına her şeyi yanlış anlatıyor ve bu benim için biraz moral bozucu
Pek iyi ayrılmadık maalesef ondan doğru düzgün bir cevap alamadım resmen kaçtı gerçi şimdi düşününce haklısın yani ama maalesef yine de umursuyorum 16 gün oldu illaki unutacağım
erkekler genelde olayın kendi işlerine gelen tarafını anlatıp haklı çıkmaya oynar, nadirdir hatasını mertçe kabul eden.
Bana da hatasını kabul edemeyen denk gelmiş işte maalesef
Erkeğinden erkeğine değişir genelde kendi haklı yönlerini şişirerek anlatır ki agaları yargılamasın diye, ama kendiyle ve vicdanıyla baş başa kaldığında gerçekleri fısıldar ona
Gruptaki statüsüne göre değişir, herkesin ağzının içine baktığı bir adamın zayıf görünmemesi gerekir.
Doğru dedin bak ben hiç böyle düşünmemiştim ama kendisi gerçekten haksız taraf olduğu halde de böyle yapar mı ki ya
Cidden mi ya çok saçma umarım böyle bir şey yapmaz
Of ya
ben biraz enayiyim karşı tarafa hâlâ sempati besliyorsam yaptığı yanlışların hepsini anlatmam azaltarak hafifleyerek anlatırım...
erkek detay anlatmaz sadece ayrıldık der diğer erkeklerde sormaz.
Gerçekten mi
Anladım
Dürüst olanda var yalan söyleyerek üste çıkmaya çalışanda. Karakter meselesi biraz
Durust anlatanlarıda var sjsjsh
Kendimizi hakli cikartiyoruz tabiki canım yoksa olur mu ustune sizide kotuluyoruz
Ama hatalı olanın kendisi olduğunu bile bile mi yani
Blmm bana sorma ben asko kuskoyum hatta sevgilim oldugunda tirip de atiyom
Genelde dürüst insanlar ula 😂
Kimse kendini haksız çıkarmaz kolay kolay
Kendilerini haklı çıkarırlar
Erkeklerin işi hep yalan dolan
Erkekler üstlenir prensesler haklı çıkarır.
Kendini haklı çıkaracak tabii ki.
Evet ne konusuyolar ya
@ozkann_ ne diyolar ki
@ozkann_ arkadaslarınızda boş ver falan diyor dimi
Hayır
Neden peki
Evet ama erkek gerçekten haksız olsa bile sırf gurur yapıp bunu arkadaşlarına farklı anlatır mı yani yine de
Of ya
O kişi gerçekten haksız yani abi eğer başkalarına kendisini haklı çıkartarak anlattıysa yazıklar olsun ona ya
Kendini kötülemek değilde öz eleştiri yapabilsin en azından
Eeee konuşmayalı bugün 16 gün oldu ne söyleyecekmişim ben ona
Sorma ya ben safım herhalde gerçekten ondan yaşıyorum bunları da
Of yine of
Kendını haklı çıkarmak için ıftıra bıle atarlar
Kişiden kişiye değişir
Her ikisi de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, erkeklerin büyük bir kısmı grupta karizmayı çizdirmemek için hikayeyi biraz kendi lehlerine revize ederler 💅 Ancak tam bir vicdan azabı çekiyorlarsa, o en yakın kankalarına olayın gerçek yüzünü ve hatalarını anlatırlar.
Çoğu zaman savunma mekanizması devreye giriyor ve kendilerini haklı çıkarmak daha tatlı geliyor 🥺 Yine de bu durum erkeğin olgunluk seviyesine göre çok değişir✨ Seninki nasıl biriydi, sence arkadaşlarına seni nasıl anlattı? ☕💖