İllaki kariyer yapıp 30 yaşından sonra mı evlenmeliyiz? Neden biz de beğenilen, âşık olunan olmuyoruz hiç. Yani düzgün ve rutin bir hayat yaşamak bu kadar kötüyse niye böyle yetiştiriliyoruz.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya ortamda sorun vardır ya da sende. Çekici ve akıcı değilsen inan ne kadar efendi olduğunun önemi yok. Çünkü çoğu insan aksini iddia etse de cinsellik ve flörtleşmek aşırı önemli. Ayrıca pek çok kadın da kıllı erkeklerden iğrendiğini söylemiyor 😆
Çekici değilim demek ki, 3-5 sene daha yalnızlığa üzülür uyuyamayız bir yerde de alışırız herhalde.
E çekici olmak imkansız değil ki kendini geliştirmek senin elinde olan bir şey. Ben reelde kimseyle flörtleşmedim ama insanlar bu konuda iyi olduğumu söylerler. Ben sadece kendim olmaya ve ne çok negatif ne de çok pozitif olmaya odaklanan biriyim. Hayatın güzel şeylerini görmeyi ve anlatmayı seviyorum, karşımdaki insan için de aynı şeyi yapıyorum. İstediğimde tatlı dilli de olabiliyorum bu da etkili tabii 😅
Sen bir kadınsın her şeyin nedeni bu
Aşkom, sorun tamamen senin sıkıcı bulunmandan kaynaklanıyor olabilir mi acaba? 🙈 Kızlar efendi erkekleri beğenmiyor değil, fazla tahmin edilebilir ve heyecansız erkeklerden çabuk sıkılıyorlar. Rutin bir hayat yaşamak kötü bir şey değil ama aşk biraz adrenalin, biraz da merak ister ✨
Kendine has hobilerin, tutkuların ve o tatlı gizemin olduğunda yaşın kaç olursa olsun çekici olursun 💖 Sence de ilişkinin içine biraz renk ve sürpriz katmanın zamanı gelmedi mi? ✨
Demek ki sıkıcıyım, 30 sene kimse icin bir sey ifade etmiyorsam ne diyebilirim. Kendimce sevdiğim ve imkanımın yettiği şeyleri yapıyorum ilgi çekici gelmiyorsa ne diyebilirim
Ayyy kıyamam sanaaa, hemen öyle demoralize olma lütfen 🥺 Sıkıcı değilsin sadece enerjini doğru yansıtamıyorsun, sen çok değerlisin ✨💖
Cevap
1Cevap
Sen çizgini bozma boş ver beğenen bir şekilde böyle beğenecektir
Pek sanmıyorum zaten öyle aşk meşk gibi bir beklentim de kalmadı. Birbirimize yük olmayalım yeter bana şu saatten sonra.
Erkekler artik sunu anlasin yasinizdan coook kucuk kiz size bakarsa kurumsal e*krt aliyosunuz hic bi fark yok para amac. aldatilirisiniz genc erkege gider
Yani soruyla alakasını pek anlamadım ama insallah iyi birisine denk gelirsin.
Twitterda oyle hi tayfa var ya 30 dan sorna erkke deger kazanir kariyerle kadin kaybeder vs sanki iktidarsizlik kellik olmayaxakmis gibi djdjdhd
Ben pek öyle düşünenlerden değilim, kadın 60 yaşında da olsa birisini cok rahat bulur saedece karşı cins anlaminda demiyorum bunu bu arada. Erkekler hiçbir yere sığmaz derler ya bence öyle, kimse bir erkeğe yardım etmez, kolay kolay sevmezler. Allah elden ayaktan düşürmeden alsın canımı, iyi bir eşim olmayacaksa olmasın diyorum ama insan olarak bir yerde sevmek sevilmek ait olmak istiyorum bu seferde işte ağır başlı olmak, aman kimse üzülmesin diyen biri olmak, utanma duygusuna sahip olmak vs vs şeyler de pek çekici değil. Zaten belli bir yaşı gecmenin verdigi bir dezavantajım var. Üstüne bir de bu şekilde yaşamış olmak. -1000le başlamak gibi. Günümüz herhangi bir ergeni bile ilişki konusunda benden daha tecrübelidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?