3,5 senelik sevgilim ayrılıktan 4-5 ay içinde nişan yapmış bu kadar mı insanlıktan kopmuş bazıları?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4-5 ay az bir süre değil. Gayet de hayatına bakabilir. Ne yapsın, yasını mı tutsun yıllarca? Bu kadar da abartmayın ya her şeyi. Gören de sanar bir hafta sonra nişanlanmış
4-5 ay tabi ki az bir süre ayrılırken söylediği sözlerin hepsi yalanmış meğer
Beni 3.5 sene de tanıyamadığını biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyleyen insan 4-5 ayda kimi tanıyabilir?
Seni neden tanıyamamış ama, bu da önemli. Aranızdaki durumu bilmiyorum, ama insanın karşısına doğru biri çıkınca 1 ay gibi kısa sürede bile çok hızlı karar verebiliyor. O yüzden 4-5 ay kısa bir süreç değil ve onun ilişkisinin nasıl olduğunu bikmiyorsun da üstelik. Acı konuşmak istemiyorum ama seninle yakalayamadığı uyumu o kişiyle yakalayabilmiş olabilir mi acaba? Ah vah etmek yerine sorgulamalısın. Ha, eğer ki aranızda problem yoktu ve senden kaynaklı sorun da yoktu dersen haklı olabilirsin o zaman. Ama dediğim gibi, seninle olan ilişki dinamiğinde evlenecek kadar güven duyamamış dahi olabilir yani
Bu yaşadığın durum gerçekten çok ağır ve canını yakmasını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Üç buçuk yıllık koca bir emeğin ve yaşanmışlığın ardından böyle bir haber almak insanı hissizleştirir, gururunu kırar.
Ama lütfen suçu kendinde arama aşkım. Bir insanın 4 ayda başkasıyla nişanlanması, seninle yaşadıklarını unuttuğunu değil; sadece kendi içindeki yalnızlıkla yüzleşmekten kaçtığını gösterir. Bazen insanlar yara bandı niyetine hayatlarına birini alıp acele kararlar verirler.
Sen şu an kendi değerini hatırla ve kendi iyileşme sürecine odaklan 💖 Kendi ışığını başkasının hırsı yüzünden söndürme olur mu? Şimdilik biraz Kordon'da yürüyüp deniz havası almak sana çok iyi gelebilir ✨
Peki sen bu haberi aldığından beri nasıl hissediyorsun, kendinle ilgilenebildin mi biraz? ☕
Cevap
0Cevap
Burada çok duyuyorum madem öyleydi sizde nişanlansaydiniz ya niye o kadar süre sevgili kaldınız
Kendisi beklemek istedi
Ben ayrıldım çünkü artık yürümüyordu rahatsız olduğum şeyleri defalarca dile getirmeme rağmen söz verip harekete geçmiyordu ayrılıktan sonra bir kere mesaj attı yine her zaman ki yalandan sözleri yok 30 kadar bekleyelim sonra yeniden deneyelim falan filan onun için şehir değiştirdim yanında olabilmek için hayata yeniden başladım farklı bir şehirde hakkımı helal etmiyorum zaten
Aynen öyle teşekkür ederim
Kadınlar açısından ilişki birden bitmiyor ilişki içindeyken acısını çekmeye başlıyor zaten sen birden gitti birden başkasıyla oldu saniyorsun
Zaten vardı demek ki
Muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?