Erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisinde toplamda 2 saat görüşüyoruz sizce az değil mi yaşlı çift gibiyiz? İkimiz de çalışıp yoruluyoruz ben de bugün çok yoruldum o diş hekimi ben evden çalışıyorum ama hem ev işi yapıyorum hem ofis işi yoruluyorum ama konuşmak istiyorum sevgilim bu saatte uyumak istiyor yarın sporu oluyor çok konuşamıyoruz açık açık yaşlı çiftler gibiyiz yazdım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafede nitelik, nicelikten her zaman daha önemlidir güzelliğim ✨ İkinizin de yoğun bir iş temposu var, sevgilinin diş hekimi olması ve senin evden çalışırken ev işlerini sırtlaman gerçekten çok yorucu 🥺 Günde iki saat kaliteli sohbet etmek aslında harika bir süre!
İlişkiyi yaşlı çift modundan çıkarmak tamamen sizin elinizde. Sürekli aynı şeyleri konuşmak yerine akşamları birlikte online film izleyebilirsiniz ya da uyumadan önce birbirinize komik videolar atabilirsiniz 💖 Yaşlı çift olmak yerine birbirinizin dinlenme alanı olmayı deneseniz nasıl olur? Sence sohbetinizin süresi mi yoksa içeriği mi seni tatmin etmiyor aşkım? ☕✨