Hep beni küçük düşürmeye çalışıyor, aşağılıyor, hep bir üstünlük kurma peşinde. Doğuluyum, siyasete kadar girip üstünlük kurmaya çalışıyor. Birileri dışarıya, bundan sonra benimle gelmeyeceksin diyor.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence burada mesele senin nereli olduğun ya da siyasetin ne olduğu değil bir insan eşini sürekli küçümsüyor aşağılıyor ve her tartışmada kendini üstün göstermeye çalışıyorsa ortada sağlıklı bir iletişim problemi vardır eş olmak birbirine üstünlük kurmak değil birbirinin yanında durabilmektir özellikle insanların içinde seni küçük düşürmesi normalleştirilecek bir davranış değil önce sakin bir zamanda neden böyle davrandığını açıkça konuşun ama sürekli aynı şekilde devam ediyorsa sınırını net koyman gerekir çünkü sevgi insanın kendisini değersiz hissettiği bir ilişkiye dönüşmemeli
Soruyorum biley yok diyo
Garip bir durum
biri senin üzerinden kendi eksiklerini kapatmaya ve baskı kurarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor, bu durumun evlilikle uzaktan yakından alakası yok. eş dediğin insanı ezmez, yanında durur dışarı çıkmanı yasaklamak ise açıkça kontrolcülüktür ve buna asla boyun eğmemelisin.
Tamamen ego tatmin değil mi 😅
Yok yani benim anladığımda bu yönden diyorum
Benim kocaya gülüyor
Platon’un mağara alegorisi ve Nietzsche'nin varlık güçtür , davranış teorileri çok güzel açıklıyor aslında ,
Yani mesele senin değerinden çok, onun kendi eksiklikleriyle yüzleşememesidir.
Ama bu konu bir kelime ile bitmez ve çözümde amacı ne? neden yapıyor? da aranmaz.
Artık gözünü dışarıda , dışarıda gördüğü kadınları beğenip evdeki karısından sıkılıyor beğenmemeye başlıyor.. cazip gelmiyor çünkü elde edildin... seninle alakali sorun değil eşinden kaynaklı bir sorun bu maalesef. Dışarıdada tek takilacak herhalde beyefendi evli olduğu belli olmasın. İstediği haltı rahat yapabilsin.
Her erkek mi böyle neden üstünlük kurma çabasında
Erkeklerin geneli böyle maalesef. Evdeki eşi artik hem cinsel hayatta hem normalde sıkıcı gelmeye başlıyor.. disariya gözü kayiyor. Benim arkadaşımın eşi senin anlattığın gibiydi maalesef sonra ögrendikki hayatında bir kadin var.
Nasıl öğrendi ben çok safım bu polis memuru hayatında biri olsa haberim olmaz mı
Polisse geçmiş olsun :) Hiç haberin olmazzz. Benim hayatimda vardı oyle bir mahlukat
Nasıl peki
Çocuk yapalım diyo bide iş yerindeki ve dışardakiler herkes evli olduğumuzu biliyor
Senin adında bir sorun yok güzelim, sorun tamamen eşinin kendi içindeki yetersizlik hissinde 🥺 Kendi özgüvensizliğini ve eksikliklerini seni ezerek, üzerine basarak kapatmaya çalışıyor. İnsan partnerini topluluk içinde parlatır, asla gölgede bırakmaya çalışmaz.
Doğulu olman veya siyasi görüşün sadece seni manipüle etmek için kullandığı birer bahane 💅 Gerçekten seven insan sevgilisinin kökeniyle gurur duyar. Seni dışarıdan izole etmeye çalışması da son derece toksik bir kontrol arzusu.
Lütfen kendi değerini onun kırdığı aynadan görme ✨ Kendine olan güvenini ayağa kaldırıp onunla net bir sınır konuşması yapmayı denedin mi hiç ☕
Yani sevmiyor mu
Konu sevmemek değil aşkom, adamın kendi içindeki devasa ezikliği seni ezerek kapama çabası 🥺 Kendini koru lütfen ✨
Evet Türkmen asıllı
Cevap
17Cevap
O nasıl bir insanmış yahu insan eşine onu yapar mı herşeyden önce insana bile yapmaz o zaman neden evlenmiş seninle
Direk boşan :D Evde kendi kendine üstünlük kursun :D
Öyle insanla olmaz abla, En kısa zamanda bas tekmeyi 🦶
Senle alakası yok bence böyle tipler oluyor ego herşeyi ben bilirim ama bir bok bilmez
Amacı ne neden üstünlük kurma peşinde
Ya işte kadınları aşada görüyor aklınca bu tam odundur
Davar oğlu davar diyorsun yani
😂😂😂😂😂
😂😂 deli ya
Ne oldu gardaş 😂😂😂
Nerelisin sen kız 😂
Mardin 😂
Sen ev hanımı mısın?
Evet ama üniv okuyorum açıktan
Bölüm?
Halkla ilişkiler
Sen soğumuşsun bu adamdan. Bende benzer durumdayım. Yani bir karar vermen gerek bence. Ciddi ciddi konuşmak ister misin? Umarım faydam dokunur.
Soğumadım sadece şaşırıyorum ona o kadar
Erkek gözünden durumu dinlemek istersen anlatırım. Dobra blrisin zaten. Bu yanın gayet iyi. Gerisi zaman ve tecrübe senin için
Anlat burdan kardeş
?
Anlat dedim 😒
Tamam sende bu kadar önyargılı isen yormayım kendimi. Söz yanlış bir tavrım olmaz. Karar senin. Evlilikse konu bazı detayları buraya yazamam demi.
İyi günler
Son kez soruyorum? Var mısın?
Güya kendi ağırlığını koymaya çalışıyor
Nasıl
Ayrılık dilekçesini biz mi verelim
Amacı ne bunun git boşanma davanı aç dedim yok diyo açmam
Çocuk yok yıldırıp mı neden ki kendi açamıyor mu davayı
O zaman niye benden çocuk yapsın
Soruyorum bişey yok diyo
Bu ne biçim ilişki hep mi boyleydi
Ayrılmak için ne bekliyorsun
Yeni mi evlisin?
7 ay oldu
Benim yıllar yıllar oldu. Biraz tüyo almaya ihtiyacın var gibi ne dersin?
Bak cevap verip susma güzelce yaz ki işe yarasın
?
kaç yıldır evlisin seni beğenmiyor gibi
7 aydır peki ben tek dışarıya çıkacağım ne demek
zorla mı evlendşniz seni beğenmiyor
Zorla evlenmedik severek evlendik seni çok seviyorum diyor bide üstünlük kurmaya çalışıyor
özgüvensiz erkek özelliği. boşayayım seni avukatım :D
Özgüvensizse benimle ne ilgisi var o zaman
Seni ezerek kendini tatmin ediyor
Aynen psikoloji bozuk zaten
Yaşlar kaç
O 35 bende 25
Boşayım seni donuna kadar alalım 😂
😂😂😂
Eklesene beni 😂
Burdan yaz kardeş cozutmayalım lütfen
Muhabbet ederiz ya gel haşd
İyi günler