İlişki bittikten sonra abim yaşındaki biriyle kahve içmeye gitmek aldatma mı, eski sevgilimin tehdidine karşı ne yapmalıyım?

Uzun süreli ilişkim vardı, kendisine sürekli bir şeyler yap demekten yoruldum veya yapma dediğim şeyleri yapmasından, daha yıl dönümümüzü kutlamadı bile, ben de engelledim her yerden. Başka bir gün bir abiyle kahve içmeye gittim, motovlog çekiyor, onun hesabına video çekerken bizi görmüş, arabayla ikinci turu atmış ama biz yokmuşuz. Görseydim sizi dövecektim dedi, beni onunla yatırdı dedikleriyle neye uğradığımı şaşırdım, benden böyle bir şey beklemesine mi şaşırayım o kadar senelik sevgilisini tanımamasına mı? Bir de bana diyor sen beni aldattın, kendisi bana ayrılalım dedi, seni istemiyorum dedi, bir de bana böyle konuşuyor. Allah için biri akıl versin, benim yaptığım şey ayıp bir şey mi, kimse oradan buraya kahve içmek için gelmez n’aptınız diye hesap soruyor bana, abim yaşında diyorum saçmalama öyle bir şey yok dedim, yemezler diyor. Ben sohbet tutan bir insan değilim, bana mesajları göster diyor; sabah konuştuk abiyle, akşam kahve içip dertleştik, ona sevgilimi anlattım. Dün akşam aradım abiyi bizi böyle bir şeyle sanmışlar diye, ben konuşayım dedi ama olay budur mu bilmiyorum. Barışmak istemiyorum ama bana seni en mutlu gününde rezil edeceğim dedi, ne yapacağım?
İlişki bittikten sonra abim yaşındaki biriyle kahve içmeye gitmek aldatma mı, eski sevgilimin tehdidine karşı ne yapmalıyım?