Abimin en yakın arkadaşı, benden 25 yaş büyük adama gönlümü kaptırdım, çıkmazdayım, sizce ne yapmalıyım?

Öncelikle merhabalar direkt konuya girmek istiyorum ben, bundan birkaç sene önce ailemizin reisi olan erkek kardeşim kayrayı elim bir kazada kaybettik bu süreci biraz geçerek anlatmayı istiyorum abimin yakın bir arkadaşı vardı adı kemal, bu kemal ile abim kayra çocukluktan beri arkadaştılar kemal abim öldüğü dönemde 40 yaşındaydı ben ise daha 20 yaşında bile değildim, o dönem abimin de vefatıyla ben yalnızlaştım ve kemal bana gerçekten bir abi kucağı açtı beni yalnız hissettirmedi bana dövüşmeyi de öğretti her şeyi öğretti bu zamana kadar asla terbiyesizliğini de görmedim sadece benden 20 yaş büyük bir adam, biraz daha detaylı anlatayım abim vefat etmeden önce beni timur adında bir adamla nişanlamak istediler fakat ben istemiyordum ve bu nişana da kemal engel olmuştu zamanında zaten sonrasında abim vefat etmişti, şimdi ise aradan yıllar geçti, kemal 45 yaşında ben ise 25, senelerdir ona karşı büyüyen hislerimle ne yapacağımı bilemiyorum, gerçekten çaresizim, bana bir akıl verin lütfen, sizce kemal ile bir yolumuz olur mu yoksa beni sadece kardeşi olarak mı görüyor ben daha fazla bu ikilemlere dayanamıyorum hem yalnızlıktan hem bu gelgitlerden çok yoruldum ne olur dalga geçmeden yargılamadan beni anlamaya çalışarak cevaplar verin lütfen.
Abimin en yakın arkadaşı, benden 25 yaş büyük adama gönlümü kaptırdım, çıkmazdayım, sizce ne yapmalıyım?