Patronumdan uzun zamandır hoşlanıyorum. Bir gün ablam çalıştığım yere geldi. Adamın bana tavrı değişti. İzin vermeler mesaim bitmek üzere yarın yaparsın demeler.. alışveriş kartı en az 5 yıllık personele verilir içinde 60 bin TL olur onu da verdi senem dolmadığı halde. Görünce hal hatır sordu.
Çok fazla umutlandım. Sonunda fark edildim dedim. Normalde ayağına çağırır ama konuşmak istiyorum diyerek odama masama geldi. Ayağıma kendi geldi diye sevinirken kız kardeşim hakkında sorular sordu. Niyetim ciddi kız kardeşin de hanımefendi güzel biri dedi. Tanışmak istedi 😞
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir taraftan ablam iyi bir kısmet buldu diye seviniyorum yakışıklı maddi durumu iyi. Ama bir taraftan içim yanıyor. Nasıl anlamadım tavrının değişmesinin onunla ilgili olduğunu?
Ablama söyledim tanışma ayarladım üç aydır görüşüyorlar çok mutlu. Eve çiçekle geliyor. Bir çanta dolusu pahalı parfümle geldi dün. Patronun ablası da annemi aradı ciddiyet göstergesi olarak. Villalarına tanışma yemeğine davet etti.
İçimde buruk bir yara var. Onun kadar güzel olmadığım için sevilmeye değer değilim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bak ya yok be seninki sadece tahlihsizlik olan olmuş yapacak birsey yok
Türk filmi gibi
Aslında filmlik olay yok. Biraz gözü açık olsaydım bu adam ablam gelip gitmeye başladıktan sonra bana ilgi göstermeye başladı diye düşünüp umutlanmaz erkenden aşardım
Keşke ablam işyerime gelmeseydi diyor musun?
Demiyorum adamın bana zaten ilgisi yokmuş bakılınca. İlgi göstermesi de ablam yüzündenmiş onu da yanlış anlamışım. Ablam olmasa da beni istemezmiş. Çünkü ben bir buçuk yıldır çalışıyorum en ufak bir ilgisi yoktu ablamı gördü hemen yakınlık gösterdi. İstediği tipte biri olunca erkekler beklemiyormuş onu anladım.
O zaman yoluna bakıcan eğer içinde hala ona karşı hala bir duygu varsa o işten ayrılabilirsin belki senin için daha iyi olur
geçmiş oslun snaa
Kahroluyorum ama en azından bana bakmıyorsa ablam iyi bir yere düşsün diye tanıştırdım. Ama içinde olduğum durumu..
üzücü ve neyse gslosn sohwbt etmej isterim
aralarına girme
Ben tanıştırdım iyi misin. Adamın bana sözü yok aramızda bir şey yok rica etti tanıştırdım.
ellerin cennet görsün
Sağol bana zaten bakmıyor bari ablam iyi kısmet bulsun dedim.. kader
yaşlar kaç
22 ablam 24 sözlüsü 32
sana gurban olsunlarr
Kim dedi güzel olmadığını
her şey ortada. O uzun boylu yeşil gözlü kumral ben bur karış daha kısa esmerim ve yüzüm de onun gibi gösterişli değil
Yani şöyle bu senin güzel olmadığını göstermez, orta boylu esmer bir kızsın. Esmer seven onca insan var, orta boylu seven, minyon seven, uzun seven. Yani daha uzar gider liste. Sadece daha denk gelmemişsin seni sevip el üstünde tutacak olana. Ha yaşadığın şey üzücü gerçekten, o konuda haklısın. Ama elden de bişey gelmiyor. Mutluluklar dilemek lazım. Duyguların o kadar yoğunduysa sen durumu daha önce belli etmeliydin bence. O zaman o da ablanla aramı yap diyemezdi gibime geliyor. Sağlık olsun Allah kerim. Elbet sen de bulursun iyi birini
İnşallah. Belli edemedim çünkü açık bir adım bekledim. Emin olmak istedim ilgisinden ki zaten ilgisi bana değilmiş. İstesem ablamın sevgilisi var der geçerdim ama mani olmak istemedim.
Mani olmayarak iyi yapmışsın mutlu olsunlar inşallah.
Sen de kendine yüklenme boşuna. Güzel olmanla falan alakası yok olayın.
Senin yaş kaç?
Yaslar kac