Patronuma aşıktım, o ablamla sevgili oldu; ablam güzel diye sevilmeye değer değil miyim?

Patronumdan uzun zamandır hoşlanıyorum. Bir gün ablam çalıştığım yere geldi. Adamın bana tavrı değişti. İzin vermeler mesaim bitmek üzere yarın yaparsın demeler.. alışveriş kartı en az 5 yıllık personele verilir içinde 60 bin TL olur onu da verdi senem dolmadığı halde. Görünce hal hatır sordu.

Çok fazla umutlandım. Sonunda fark edildim dedim. Normalde ayağına çağırır ama konuşmak istiyorum diyerek odama masama geldi. Ayağıma kendi geldi diye sevinirken kız kardeşim hakkında sorular sordu. Niyetim ciddi kız kardeşin de hanımefendi güzel biri dedi. Tanışmak istedi 😞

Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Bir taraftan ablam iyi bir kısmet buldu diye seviniyorum yakışıklı maddi durumu iyi. Ama bir taraftan içim yanıyor. Nasıl anlamadım tavrının değişmesinin onunla ilgili olduğunu?

Ablama söyledim tanışma ayarladım üç aydır görüşüyorlar çok mutlu. Eve çiçekle geliyor. Bir çanta dolusu pahalı parfümle geldi dün. Patronun ablası da annemi aradı ciddiyet göstergesi olarak. Villalarına tanışma yemeğine davet etti.

İçimde buruk bir yara var. Onun kadar güzel olmadığım için sevilmeye değer değilim

Patronuma aşıktım, o ablamla sevgili oldu; ablam güzel diye sevilmeye değer değil miyim?