İş yerinden birine aşık oldum?

Merhaba arkadaşlar ben birine tutuldum iş yerinde ona hoşlandığını belli ettim kendisi de karşılık verdi ve biz konuşmaya başladık bir ay boyunca her vakitte aradı konuştuk mesajlaştık merak ediyordu sahipleniyordu kıskanıyordu çok güzel vakit geçirdik birlikte ama sevgili olmadık flörttük sadece konuşmaya başladığımız ilk zamanlarda bana ailesinin buna bi kız bulduğunu ve kesinlikle istemediğini söyledi ve benimle konuşmaya devam ediyordu bi süre sonra ailem beni zorluyor dedi evlenmesi konusunda baskı yapıyorlarmış ailesinin kendi bulduğu kızla evlenmesi için ve aynı zamanda beni de ailesiyle tanıştırmıştı arkadaş olarak beni çok sevdiklerini söylemişti

Aramızda 6 yaş var benim daha sorumluluk alamadığımı falan mı düşündüler acaba bilmiyorum

her şey çok güzel giderken bi anda aramayı yazmayı kesti çat diye bende gurur yaptım aramadım yazmadım uğraşmadığını gördüm eskisi gibi iletişimi bu şekilde kesti ve iş yerinde karşılaştığımızda konuşmak istiyordu ben de yüzüne bakmıyordum ailesinin bulduğu o kızla konuştuğunu söylemedi ama bana öyle hissettirdi bende tamamen hayatımdan çıkardım ve hiç uğraşmadı bile beni tekrar kazanmak için bu arada ilk konuşmaya başladığımızda ciddi düşündüğünü ve benim de ciddi düşünüp düşünmediğimi merak ediyordu ne değişti de böyle oldu ben erken de olsa onunla evlenmeyi çok isterdim ama daha ilerlemiştik ve tanışma aşamasındayken terkedilmis gibi bisey oldum ne olduğunu da anlamadım

Çok üzüldüm ağladım ama gururumdan ödün vermedim yazmadım deli gibi yazmak istiyorum ne değişti diye şu an hiç konuşmuyoruz tamamen çıkarttım sizce yazmalı mıyım neler olduğunu sormalı mıyım ne değiştiğini sormalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Tabi ben onu çıkarttığım yüzüne bakmadıgım için de bozulduğunun farkındayım izin versem iş yerinde eskisi gibi devam edecekti benimle konuşmaya
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar en çok belirsizlikten kafayi yemek üzereyim bi açıklama yapacak kadar değerim yok muydu diye düşünüyorum ya da baska bişeyler de mi var bu yüzden yazmalı mıyım diye sordum
İş yerinden birine aşık oldum?