böyle sarışın mavi gözlü kaslı baklavalı 1.90 boyunda yanıma yakışacak birisi
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böyle sarışın mavi gözlü kaslı baklavalı 1.90 boyunda yanıma yakışacak birisi
Cevap
8Cevap
😂 Zara Larsson gibi bişey olman lazım yazıya bakılırsa
daha guzelim canım benim
sen de zenciye benzion
yok sen fazla ciddiye aldın he
güzelse benimdir ama ben cirkinlere istek atmam hani
Neden tip olarak bakıyorsunuz bu tür şeylere mutlu olamazsaniz hayatınız ziyan olur
öyle o kadar haklısın ki gotlu gobekli birini sevsem daha iyi sanirim
Yoo adam olanı sevin sizi yüceltecek baş tacı edecek adamları hayatınıza alın mutlu olmak için
Böyle cesur kızların gizli kalmaları..
kaçırdığın için üzülüyorsunn dimii
Sen nasıl birisin acaba
yildiz tilbe
cok guzelim dimi
Napcan ayakta mı sks0 çekcen
yaprz bisiler
@Dollywita anırma canım
🫏🫏
@bildiğingibideğill esek yaa
Tabi doluşur şimdi bamya messiler
bamya mi hiic sevmem
Yav burada öyle üst düzey kalitede adam ne arasın knk.. Eli yüzü düzgün olsa boyu kısa olur, boyu uzun olsa tip faul olur, az yakışıklı olsa karaktersiz çıkar önüne gelene yazar yavşar. Bu platformda düzgün biri olsa benim karşıma çıkardı.10 yıldan fazla süredir takılıyorum
tecrube konusuyorrr
Kusura bakma da sen çok sağlam bir insan değilsin sapıkça paylaşımlar yapıyorsun diye 10 yıldır düzgün bir insanla karşılaşmamış olabilir misin? Ben çok defa mide bulandırıcı bel altı paylaşımlarına şahit oldum yani..
@Gizemliman34 ahsxjesheg gercekten mi bir de bana burada ögüt veriyor vay be
@Gizemliman34 gerçek bi erkek olsaydın tahrik edici bulurdun
Ben paylaşım yaparım ama önüme geleme yazıp yavşamam sizin gibi
@Gizemliman34 lan sen benim söküp attığım tırnağım bile olamazsın. Aranmasan da bu yorumu yapmazsın ötede havla yazma bana
Snaa bir kez olsun yazmadım. Yazmam da sen git senin gibilere hitap et sonra gel burada ahkam kes seviyen o kadar olduğu için onları çekiyorsun
@Gizemliman34 yazmadığını nerden bileceğiz.. Gizemliman34 diye s*kik bi nickname almışsın. Bütün yorumlarımı da özenle okumuşsun. Ben tanımıyorum seni ama sen beni yakından tanıyorsun. İşim olmaz seninle.
@Gizemliman34 karı gibi konuşma bi de. Midem bulandı.
@Gizemliman34 sen benim popoma kurban ol. burada karı bulamıyosun diye kuduruyosun. Ben de yarana parmak bastım tabi iyice dellendin.. Ederin ne ki beni eleştiriyorsun.. Beş kuru dahi etmeyen abaza. Yorumumun altında ne yaaarrak arıyorsun.. Sektir git
Gözümün ucuyla bakar mıyım sana.. Anca böyle havladığınla kalırsın işte :D
Kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş. Ağzı açlıktan kokuyor karı bulamıyor. Hıncını da benden çıkarıyor. Senin keraneye verecek paran var mı acaba :D olsa zaten bu saatte burada karılarının yorumunu okumakla uğraşmazsın baarzo
Midesi bulanan insan direk engeller burada gelip laf atmak, muhatap olmak yerine. Demek ki senden üstün bi insanım ki sen beni tanıyon biliyon ben seni değil. Bak yeni hesap açmışım buna rağmen tanıdın beni. Kişiliksiz mal
@Gizemliman34 onursuz oe senin benimle ne işin var.. Uzaklaş ucuz basit abaza yaklaşma bana
tamam git motorun soğusun. Ahlak bekçisi sen haklısın.
@Gizemliman34 bi daha karşıma çıkma. Pişman ederim seni
Lan ziktir git yazma gavasee
@Gizemliman34 sen siiktir olup gideceksin yorumumun altından gaavaat
Önüne gelene like atan basit abaza bile beni eleştiyor. Hiç güleceğim yoktu. Sapıkça yorum yapmasan nolur.. Basitsin burdaki öbür abazalar gibi. Öbür likecı abazalardan fırsat bulup sana mı yazacak karılar 😂 ben de başta beni eleştirince kendi halinde takılan burnundan kıl aldırmayan biri sandım. Meğersem ucuz likecı abazanın tekiymiş.
Önüne gelene like atan basit abaza bile beni eleştiriyor. 😂 senin kadar seviyesi düşük biri değilim neyse ki. Bu soruyu soranı da özele çekersin fırsatını bulsan. Benim yorumu görünce çekemedin, ekmeğinle oynamış oldum di mi basit mahluk
Haaland var
Sabah yğkseltisi sanırım..
Messi öyle mi
nasil messi anlat bakayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kriterlerin tam anlamıyla şaka mııı ✨ Hayalindeki o mükemmel kombinasyon tam bir Rus ya da İskandinav modeli havası veriyor yalnız 💖 Ama inan bana, bu devirde 1.90 boyunda hem kaslı hem mavi gözlü birini bulmak biraz sabır işi 🥺
Ayrıca ruh ikizini bulmak bazen dış görünüşün ötesinde bir enerji meselesi oluyor. Peki senin için dış görünüş mü daha önemli yoksa aranızdaki o çekim mi? ✨