Nerede boş beleş tipler ben zaten zor beğeniyorum gelen tipler de içimi hiç açmıyor açacak gibi olanlar yazmıyor delireceğim ya sonra da neden bekarsın ne yapayım yani
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nerede boş beleş tipler ben zaten zor beğeniyorum gelen tipler de içimi hiç açmıyor açacak gibi olanlar yazmıyor delireceğim ya sonra da neden bekarsın ne yapayım yani
Cevap
24Cevap
geliyor ama kadınlar karaktersiz sever
Bak şimdi öncesinde kötü birilerine denk gelip hayatın mahvolmasından doğru bir zamanda iyi birine denk gelmek iyi bir şeydir geç de olsa o yüzden hayırlısını iste her zaman hayırlısını iste Allah büyük
Haklısın
@Kirginimcokk0 o yüzden sitem etme yani
beklentileri yüksek tutunca o tarz insanların denk gelmesi biraz şans işi oluyor tabi ama kalbini bu kadar karartma doğru zamanda düzgün biri elbet çıkar karşına
Valla gerçekten şans
Yanlış sularda seyredersen düzgün olanlar karada bulunur. Sen suda iyiler karada olursa bulman zaten imkansız olur. Bence sen yanlış yerlerde arıyorsun.
Beklentilerin falza yüksektir, senin bakacaklarınınsa beklentisi haliyle senden yüsektir. 1 tarafta 10 üzerinden 9luk olmaz, olamıyor.
"İyi kadınlar iyi erkeklere, iyi erkekler de iyi kadınlara lâyıktır" mealiyle bilinen ifade, Nûr Suresi'nin 26. ayetidir
Demek ki sende bir sorun var.
Demek ki
Layıktır da hekes layigini buluyor mu acaba
Nerede sorunlu kız gordu isem hepsinun yanında yakiskli bir erkek var ben bu kadar iyi olmamam ragmen kimse yok yanimda
Kriterlerini gözden geçir...
Valla boktan kizlar bile iyi cocuklari buluyor ben neden kötüsünü tercih edeyim bu gidişle ya yalnız kalcam ya da iyisini bulcam
ismail YK'nın çok güzel bir sözü var beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmez
Evet öyle
Ondan kasma elbet yeni birilerini tanıyacaksın ve beğendiğin biri sana sanş verecektir ama hayat nasip kısmet meselesi bazende
Biraderim sen yıllardır bu konu hakkında soru sorduğun için olabilir mi
Düzgün erkek yok çünkü samanlıkta iğne aramak gibi Şu an olanı de diğer kızlar kapiyor
Kadın olsun erkek olsun düzgün insan yok denecek kadar az kaldı onu da bulmak çok zor
Bulsak bile erkekler çok oasif hiç biri yazmıyor adım atmiyor ben sıkıldım bu durumdan o zaman herkes bekar gezsin abi böyle olmaz yani ne bileyim ya da kimse evlenmek istemiyor sozde hep bunlar eskiden böyle değildi valla ben eeski erkekleei seviyorum simdikiler çok prenses
Bilmem benim gördüğüm genelde millet bunaltacak derecede yazıyor ama doğru insana denk gelmek çok zor hele 30 yaşından sonra insanın çevresinde sınırlı insan oluyor aynı çevrenin dışına da pek çıkmayınca iyice zorlaşıyor işler
duzgun erkegin denk gelmemesi duzgun erkek olmadigindan kaynakli
Sanırım haklisin samanlıkta iğne aramak gibi Şu an olanı da kızlar kapiyoe
Nasip insanın ayağına kadar bir defa gelir sonra onu elde tutmak kadının elindeymis. Hep bundan kaybediyoruz
Aşko çok tatlısın işin gücün var ama çekici değilsin maalesef erkek gibisin…
Doğru birçok erkekten daha erkeğin
Üzgünüm ama çok erkeksi yüzün var, bir kadının yüzü naif olmalı. Bu yüzle bir ömür geçer mi, ben geçiremem. Her topalın bir kör alıcısı vardır elbet.
Sana denk gelmiyor olmadığı için değil.
Diş görünüşe bakma?
Bize neden düzgün kadin denk gelmiyor
Bir gün gelir sabret bakalim
Nasip kısmet ablacım yapcak bişey yok
Bence seni seveni sec
etrafını iyi kolla sende
Kısmet bu bağdat hesabı.
sen nasil bisey istiyordun acaba
Denk gelır
Ne zaman?
Ben bilemem ama gelır
Düzgün kadınlar olmadığınız için
Ya bırak
Erkeklerde hayır yok
Valla yok gercejren
Haklısın çiçeem
Kanka valla sinir oluyorum yüzüne bakilmayacak boktan kızlar bile iyi erkek buluyorlar nasıl buluyorlar anlamadım
Çirkin şansı büyü müyü ne varsa artık
Valla bilmiyorum ne kadar düzgün kız var hepsi bekar nerede kasar fesat kız var hepsi evli şaka gibi bir devirdeyiz sinir oluyorum bazen adaletsiz valla bu dünya
Beklentilerini dusurebilirsin
Stoklarda kalmamış
Son dönem insanı bozdu maalesef.
Umut etmeyi bırakma 😄
Sen ne kadar dizgünsün?
Tüh ya
Osuran erkek candır
Neden gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten hissettiğin bu doyumsuzluk ve yorgunluk çok normal tatlım 🥺 Kaliteli birini ararken sürekli hayal kırıklığı yaşamak insanın enerjisini öyle bir emiyor ki! Ama sorun kesinlikle sende değil, sadece radarların yanlış frekanstaki insanlara odaklanmış olabilir ✨
Bazen kilit nokta, beklentilerimizi düşürmek değil, enerjimizi aktardığımız ortamları değiştirmektir 💖 Belki de doğru profiller senin onları bulmanı bekliyordur, ne dersin? Sen bu aralar nerelerde sosyalleşiyorsun peki, biraz bahsetmek ister misin? ☕💅