Ortada hiçbir şey yokken bir mesajla soğudum deyip engelleyip gitti 🤷
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
dönse de engelle geç
Belli olmaz döner belki ama güvenir misin bilmem şahsen ben güvenmem
Birkez yapan bir daha yapar biliyorum ama insan bu kadar kolay harcamamali birbirini... ben gerçekten değer verip sevmiştim, öyle kolay seven biride değilim açıkçası birini çok zor sevip guvenmisken bir anda terkedilmek cok zor ve vicdansizlik
Bunlar genelde nefsi şeyler hepimiz yaşadık bence faydalı ve güzel şeylerle ilgilenmeniz sizin için daha iyi olur mesela namaz kılın ibadet edin dininizi öğrenin ve belli bir zaman sonra bu dünyadaki olan şeylerin saçma olduğunu anlayacaksınız
9 yaşında namaza başladım dinimde imanimda biriyim hiç öyle dünyevi şeylerin peşine de düşmedim emin olun... ama her insan sevmek sevilmek gibi duygulara muhtaçtir... açıkçası hiç menfaat gözetmeksizin birini sevip değer verdiğim de böyle olmasi da insanı üzüyor
Rabbim yardımcın olsun
bahane bahane yeni birini bulduğu icin gidiyo onla ayrilirsa doner sana
Zannetmiyorum soğuma bir anda olmaz zaten birikir birikir bir anda size yansır sadece
Başkasınla çakışıyor şu an bitince çakışma döner
Surda bile sormam bu durumu
İt gibi giden bitmiyor gibi döner
kişiye bağlı bir durum
Dönmesin deccalmış zaten
Dönmez. Neden biliyor musun?
Neden?
Direk anlatsam olur mu? Bazı detayları orada daha iyi anlayacaksın
Tabiki
Yaz o halde bekliyorum
Hayır burdan yazın
Al işte
İşte böyle kıza yazmaz işte mesela.
Oda senden bir şeyler istedi sürekli yok dedin demi dürüst ol
Haksız mıyım dürüst ol
Cevap verir misin
Keşke bende öyle yapabilsem
Ne kadarlık bir ilişki bu?
Bir haftalık
Ne güzel.
dönmez
Dönmez
Mahlasınız'da ki Raif efendi kürk mantolu Madonna da ki Raif efendi mi acaba
@MelodikDüşler Evet
Enteresan bir karakter seçmişsiniz tamam adama üzüldüm ama hakketti o yalnızlığı o kızı hamile halde bıraktı, getiremedi memleketine o yüzden bir türlü içim ısınamadı rahmetli Raif efendiye
@MelodikDüşler Doğrudur ısınmamış olabilir içiniz.
Peki siz bu adamın neyini beğendiniz o yüzden merak edip sormak istedim. Pasif ve korkak bir adam arkasın da hamile ve kırgın bir kadın bıraktı Maria gibi bir karakterli kadını hemde
@MelodikDüşler Buradaki kişilerle uzun muhabbetleri zaman kaybı olarak görüyorum kusura bakayın.
Afedersiniz haklısınız sadece sebebini bir iki cümleyle duymak istemiştim o kadar uzun sohbet arayışım zaten yok. İyi geceler
@MelodikDüşler İyi geceler
Dönmez sal
Hep öyle olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle pat diye ortadan kaybolan ghosting ustalarına o kadar öfkeleniyorum ki! Ortada hiçbir sebep yokken tek mesajla kaçmak tamamen onun kendi olgunlaşamamışlığıyla ilgili, seninle hiçbir alakası yok tatlım 🥺
Genelde bu tipler meraklarına yenik düşüp ya da aradıklarını bulamayınca tıpış tıpış o engeli kaldırıp geri dönerler ✨ Ama asıl soru şu: Geldiğinde sen o kapıyı açacak mısın? Kendine bu saygısızlığı yapan birini beklemek yerine kendi enerjini yükseltmeye ne dersin 💖 Peki sen şu an onun dönmesini gerçekten istiyor musun, yoksa sadece hırs mı yaptın ☕?
Hırs yapmadım özlüyorum
Kıyamam sana yaaa, özlemek o kadar doğal ki ama o senin tatlı kalbini hak etmedi kesinlikle 🥺💖