Acaba pisman olur mu ve tekrar döner mi?

Herkese merhaba, on aydır bir adamla birlikteyim. İkimiz de otuzlu yaşlarımızdayız. Birlikte tatillere gittik, güzel yerler keşfettik ve harika anılar biriktirdik. Ama son tatilimizden sonra benden uzaklaştı. Bazen ilişkimiz biraz soğuktu ama umursamadım. Ona her zaman iyi davrandım. Çok eğlendik ve çok güldük. Birbirimizi görüp sürekli mesajlaştık. Ailesi boşanıyor ve zor bir dönemden geçtiğini söylüyor. beni hiçbir arkadaşıyla tanıştırmadı, bu da beni biraz şaşırttı. Ama iyi bir insan olduğumu biliyor. Neyse, benimle aramızdaki ilişki hakkında konuşmak istedi ve ben daha fazla dayanamadım. Ben de şöyle yazdım: "Bir süredir bana değer verdiğini hissetmiyorum ve ona karşı aynı şeyleri hissetmiyoruz. Bence bu ilişkiyi dostça bitirmeliyiz. Sen kendi işine bak, ben de kendi işime. Hayat bizi tekrar bir araya getirmek için yaratıldıysa, getirecektir." "Bunları yüz yüze konuşmayı tercih ederim ama seni anlıyorum. Tartışmanın bir anlamı yok zaten. Ama gördüğün gibi, şu anda başka önceliklerim var. Her şey gönlünce olsun." diye cevap verdi. Ve hepsi bu kadardı... Sizce ileride değerimi anlayacak mı? Ve hatta bu artık mümkün mü? Kültürlerimiz ve tercihlerimiz çok benzerdi.

Güncellemeler
8 ay
böyle biri pisman olmaz mi? birlikte gercekten güzel vakitler geciridik. yani tatil filan yaptik. o da yeri gelince simariyordu filan
Acaba pisman olur mu ve tekrar döner mi?