Engelledi ve sildi geri döner mi?

Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık ilişkim benim kaprislerim onun kıskançlık ve git gelleri sonucu 1ay önce bitti. Çok seviyorduk bana aşırı deger sevgi ve saygı duyuyordu girdiğimiz her ortam kraliçe gibi davranıp öyle davrandirıyordu arkadaş toplumunda ve sevgilileri arasında cidden o ortamdaki farkındalığımı hissettiriyordu kendi de saygın biri çünkü ama hep yoğundu o görmek konuşmak bir araya gelmek ben ise her an iletişim de olup yazmak istiyordum. Guven problemi olup çok kıskanç ve aşırı alkol kullanıp birden uzaklaşma kararı alıyordu anlıyordum ya da kapris yapıp bi şekilde devam ediyorduk. Sevgililer gününde sabah erkenden yazdı kutladı günümüzü yoğun olduğunu 3 gün mesajlaştık aramadı bile sonrada ben istemiyorum her özel günde böyle yapıyorsun bana ait ne varsa sil bende sileceğim arama beni dedim onun sevdiği hallerimdeki fotolarımı attım bir daha görmek istemiyorum seni dedim seninde beni son görüşün ilk defa böyle bir tepki verdim.1 hafta bekledi bende vazgeçmek ile ilgili bi yazı paylaştım sildi engelledi bende engelledim. Söylediğim sözler onun mizacına gruruna çok ters biliyorum sinirle ağzımdan çıktı şimdi sürekli sosyal mecradan korkarım yar gelmeye, işte geçmişi mazimizi düşün sen beni anlamadın tarzı kendi ya da araba storysi paylaşıyor özledim ve çok pişmanım döner mi? Lütfen dalga geçerek değilde anlayarak yorum yaparsanız sevinirim benim ilk ilişkim ilişkiler hakkında bilgim hiç yok. O da bu masum ve şaşkın hallerimi seviyor du bende çok özledim ve seviyorum. Geri adım atıp engelini kaldirip Arasam mı? Kabul eder mi sizce ya da engeli kaldırır mı sizce?
Engelledi ve sildi geri döner mi?